Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za 3.letno punčko 10.9.2008 15:21:41
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz sem za tobogan ali pa baby borna. Za vedija pa nisem, ker še prekmalu bodo ti naši otroci viseli na računalnikih in naj vsaj zdaj nimajo vseh teh "približkov" računalnika
|
|
RE: darilo za 3.letno punčko 10.9.2008 20:10:50
|
|
|
|
klavdiy4
|
čaw... Tudi jaz ti predlagam, da ji raje kupiš kaj drugega kot malega vedija... se tudi meni zdi, da je to kot nekakšna oblika računalnika in je bolje, da jih čim dlje časa branimo pred njimi .... Navijam za baby borna
|
|
|
|
RE: darilo za 3.letno punčko 10.9.2008 20:32:42
|
|
|
|
lelaval
|
Od vsega naštetega - BB
|
|
RE: darilo za 3.letno punčko 10.9.2008 22:30:14
|
|
|
|
pikalonca
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4 Navijam za baby borna Jaz tudi.
|
|
RE: darilo za 3.letno punčko 11.9.2008 8:18:08
|
|
|
|
k1
|
naša je dobila trampolin (zelo uporabna stvar) in malega vedija - vredu zadeva, samo ga veliko uporablja sedaj, pri 3,5 letih.
|
|
|
|
RE: darilo za 3.letno punčko 12.9.2008 21:34:32
|
|
|
|
tincci
|
Uuuu, kje se pa kupi mali trampolin?
|
|
RE: darilo za 3.letno punčko 15.9.2008 15:35:42
|
|
|
|
Nika v službi
|
Če že kaj od tega, potem tobogan. Sodim pač po naši triletnici. Sicer pa smo mi naši kupili koš za košarko in mikrofon.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......