|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo za 3.letno punčko
10.9.2008 14:46:39   
beli
Kaj predlagate, da kupimo hčeri za 3.rostni dan- oktobra? Nekako nihamo med MALI VEDI "ANNI"- otroškim računalnikom, toboganom in baby bornom, ki plava- ker se rada kopa in zdaj pozimi bo veliko v bani.

hvala in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo za 3.letno punčko
10.9.2008 15:21:41   
CUKRČEK
jaz sem za tobogan ali pa baby borna. Za vedija pa nisem, ker še prekmalu bodo ti naši otroci viseli na računalnikih in naj vsaj zdaj nimajo vseh teh "približkov" računalnikauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2008 20:10:50   
klavdiy4
čaw...

Tudi jaz ti predlagam, da ji raje kupiš kaj drugega kot malega vedija... se tudi meni zdi, da je to kot nekakšna oblika računalnika in je bolje, da jih čim dlje časa branimo pred njimi user posted image .... Navijam za baby bornauser posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 20:32:42   
lelaval
Od vsega naštetega - BB

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2008 22:30:14   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4

Navijam za baby bornauser posted image user posted image

Jaz tudi.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2008 8:18:08   
k1
naša je dobila trampolin (zelo uporabna stvar) in malega vedija - vredu zadeva, samo ga veliko uporablja sedaj, pri 3,5 letih. 

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2008 21:34:32   
tincci
Uuuu, kje se pa kupi mali trampolin?

www.alergije.net

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2008 15:35:42   
Nika v službi
Če že kaj od tega, potem tobogan. Sodim pač po naši triletnici. Sicer pa smo mi naši kupili koš za košarko in mikrofon.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2008 15:41:34   
kaya2007
tobogan ali kaj podobno aktivnega, to imajo ponavadi najrajši...BB pa lahko potem tudi še kupiš, če si ga bo full želela.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......