|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo za 1.obletnico poroke-za moža
8.5.2005 9:44:17   
lin
Punce nasvet rabim.Kaj naj kupim možu za prvo obletnico poroke,ki se bliža(29.5).
Uro sem mu kupla za poroko,zlata in nakita naspoh nenosi,....
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.5.2005 9:47:12   
.ču
Težko ti svetujem,ker se midva ne obdarujeva:zmeden2:mogoč sva mal čudna:)

Lp:rozica:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2005 9:55:03   
NinKa
Jaz ti ne morem svetovat, ker sem "komaj" nafrišno poročena, ampak vprašaj ga kaj si želi....oz pomisli, kaj si že dolgo želi.....

Moj je za poroko dobil od mene vikend v termah za dva...sam datuma pa še ni določil....za rojstni dan pa bo dobil od naju z miškom polet z balonom čez Kostanjevico na Krki (ker si že nekaj časa želi).

Pssss...upam, da ne bo tega prebral...pol več ne bo presenečenje....

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2005 9:55:06   
Antigona
Mogoče vikend paket na morju ali v toplicah???
Pa bosta uživala oba oz. vsi trije z :duda:...
:sloncek::sloncek::sloncek:

Lp :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2005 10:15:40   
lin
Obletnico imava v nedeljo,eno nedeljo prej pa gremo na dopust v Rogaško,na morju pa živimo,tako da to odpade.:zmeden:
Please še kakšno idejo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2005 10:26:38   
frutka_
Jaz sem spekla tortico. Ker imam dve levi roki za kuho in peko je vedel kako sem se morala potruditi, da sem jo uspela spacati skupaj.:bravo::)-:bravo:

Naredi nekaj sama...kakšno lepo čestitko z naaajlepšimi željami za bombažno poroko!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2005 10:35:15   
Antigona
Kaj pa kakšna masaža???
Kolega je razlagu da mate tam na morju v nekem hotelu tajsko masažo in je baje ful super... Sam se ne spomnem kje točno...:zmeden2:
Če te zanima, pa ne veš, se bom pozanimala...

Pa si jo privoščita v dvoje, :duda:pa babici in dedku v varstvo za dve urci...
Morda potem še nekam na romantično večerjo...

Lp

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2005 10:48:35   
malika
Kaj pa kakšna šampanjčeva kopel? vem, da imajo to v Zrečah, kje na primorskem pa žal ne bi vedela.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2005 11:33:49   
babylove
Šampanjčeva kopel :zmeden: Sliši se ful dobro, ampak si ne znam predstavljati :zmeden2:. A to je samo za enega ali je lahko za 2 tudi? V jacuzzi ti šampanjec natočijo ali kaj? Pol pa šlukaš :)-. Koliko pa to stane?

Ne vem, če sem, prav razumela, da ene kupujejo svojim ženinom poročna darila :zmeden: To pa še nikoli nisem slišala, verjetno sem spet jaz čudna. Ok, darilo za obletnico razumem, ampak za poroko?

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2005 12:20:23   
bskrle
Midva se tudi ne obdarujeva, greva kja pojest, pa plavat - na izlet.
Pejta kam!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2005 12:50:53   
tesa
Men moj vedno kaj kupi pa čeprav sem potem skoraj jezna nanj, ker mi materialne dobrine ne pomenimo veliko. Jaz pa ga potem povabim na prijeten večer. Odvisno je to kino in večerja ali karkoli drugega:)-
Skratka crkljanje je več vredno kot kakšna materialna stvar, ki jo mogoče sploh ne potrebuje.
Je pa vse odvisno od posameznika, kaj komu več pomeni.
Lahko mu pripraviš večer v dvoje, da sta sama; nekaj krasnega skuhaš, otročka daš v varstvo, svečke, aroma....in kakšen striptiz:bravo: Moškim to več pomeni, verjemi mi:)-

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2005 14:10:31   
rija
Če bo lepo vreme, da pelji na piknik, nekam, kjer sta doživela kaj lepega. Včasih je pozornost vredna več od vsakega darila.:)

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2005 19:54:06   
lin
Punce hvala za ideje.No v planu imava da damo Lin v varstvo in imava skoraj cel dan samo zase,kosilo sprehod itd.ta masaža se mi tudi dopade,magari v dvoje,bom premislila

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......