Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo triglava ob rojstvu 31.8.2007 6:42:30
|
|
|
|
anajmad
|
Darilo dobi mama,če je življenjsko zavarovana in to 10% od zav.vsote. Tiste,ki so po letu 2000 (vsaj mislim tako) sklenile živ. zav. ,se jim to odšteje od zav. vsote za katero so zav., oz. se jim zmanjša zav. vsota za 10% ob doživetju. Greš pa na prvo zastopstvo.Moraš imeti polico živ. zavarovanja in izpisek iz matične knjige,oz. rojstva otroka.
|
|
RE: darilo triglava ob rojstvu 31.8.2007 7:35:29
|
|
|
|
benika
|
Pogoj je tudi, da si zavarovan več kot eno leto in da sta zavarovana oba-oče in mati. Darilo pa ti pripada le pri prvem otroku.
|
|
|
|
RE: darilo triglava ob rojstvu 31.8.2007 9:22:21
|
|
|
|
lojzika
|
A samo za prvega pripada?. Jst sem dobila pri prvem
|
|
|
|
RE: darilo triglava ob rojstvu 31.8.2007 9:26:30
|
|
|
|
klepetka
|
ne vem ,če to glih drž i,da dobiš samo pri taprvem otroku,ker sem jaz dobila pri obeh.Pa tud zdaj mi je rekel zastopnik ,ko bom rodila ,da ko bom dobila izpisek iz matične knjige ,da naj ga pokličem ,da bo uredil.Se pravi da očitno bom dobila tud pri tatretjem
|
RE: darilo triglava ob rojstvu 31.8.2007 9:37:02
|
|
|
|
ElaM
|
Saj v bistvu ti oni nič ne šenkajo, dajo ti nekakšen avans, ki ga ob doživetju odštejejo od vsote, ki ti jo izplačajo. A ni tako?
|
|
RE: darilo triglava ob rojstvu 31.8.2007 10:09:51
|
|
|
|
klepetka
|
a res Ela M???To naj bi bila kao nagrada .Bom vprašala mojga zastopnika.
|
RE: darilo triglava ob rojstvu 31.8.2007 10:21:09
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka a res Ela M???To naj bi bila kao nagrada .Bom vprašala mojga zastopnika. Bilo je nekaj časa, kao nagrada, zdaj pa žal ni več, vsaj tako je meni rekel zastopnik in se dobjeni znesek odšteje od končne vsote. Možno, je da si dalj časa zavarovana in imaš kakšne ugodnosti.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?