Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 7.5.2008 19:20:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa kakšno skupno fotko imate? Jo lahko daš v okvir. Vem ja, kar dolgočasno se sliši.
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 7.5.2008 19:21:41
|
|
|
|
Volga
|
Eno jablano pa naj jo posadita ali pa drugo drevo, češnjo npr.
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 7.5.2008 19:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Eno jablano pa naj jo posadita ali pa drugo drevo, češnjo npr. Samo cesnje ne... . Jablana je pa super ideja
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 7.5.2008 19:23:37
|
|
|
|
Volga
|
No, mi smo enemu prijatelju kostanj, recimo. Meni je pa ta prijatelj, ko sem rodila kupil jablano, ker sem toliko jabolk v nosečnosti pojedla. Zelo lepo darilo.
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 7.5.2008 19:25:04
|
|
|
|
Kaliope
|
lepe štamperlče (kozarčke za žganje) in dobro žganje zraven ... jaz bi bla tega ful vesela fantku pa mogoče kak cd z veselimi pesmicami (naši mali miss sem za 2. roj. dan kupila Šmentano muho - čez 2 tedna je znala že vse pesmice na pamet, tak da sem očitno dobro izbrala )
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 7.5.2008 19:29:31
|
|
|
|
neli08
|
če je/sta ljubitelja rož, mogoče kakšno veliko trajnico (npr. drevo življenja; saj kupiš majhnega, sam raste veliko let v zavidljivo velikost in je lep spomin), darilne bone (npr. merkur - to je bilo meni zelo všeč, pa si potem sam kupiš, kar ti še manjka in v tvojem stilu), ali pa kakšno zelo zanimivo vazo ali okrasni krožnik (za postrežbo peciva, sadja ali kakšnega dekorativnega aranžmaja), okvirje za fotke ali brisače.
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 7.5.2008 19:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Copate za goste. teh je vedno premalo.
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 7.5.2008 19:59:19
|
|
|
|
ninocka
|
Mi smo enim kolegom za darilo ob vselitvi dali kosaro in noter mini marmelade, pa med, pa orescke, pa mini laibnize, pa mila, mon cheri...v glavnem vse stvari v mini paketkih, zraven pa se darilni bon za Merkur, ki sta ga potem porabila za nabavo stvari, ki sta jih rabila.
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 7.5.2008 20:04:27
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Mi smo enim kolegom za darilo ob vselitvi dali kosaro in noter mini marmelade, pa med, pa orescke, pa mini laibnize, pa mila, mon cheri...v glavnem vse stvari v mini paketkih, zraven pa se darilni bon za Merkur, ki sta ga potem porabila za nabavo stvari, ki sta jih rabila. Za ideja mi je kul.
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 8.5.2008 7:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšne posode za čips in te stvari.. Kakšno rožo, brisače,...
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 8.5.2008 10:24:43
|
|
|
|
bodoča
|
Hvala punce, zlate ste. Da povem kakšna je odločitev. Moj favorit je bila sicer "Volgina" jablana, pa se mojemu, ni dopadla ideja. Nesla bova eno tako bolj ekstra rožo, pa neko skledo za sadje. Mali pa dobi cd z otroškimi pesmicami, pa kakšno čokoladko.
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 8.5.2008 11:55:34
|
|
|
|
dana
|
Jaz pa iz lastnih izkušenj povem, da se teh rož nabere
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 8.5.2008 11:59:11
|
|
|
|
Mišni
|
V Leonardo v Šiški v Mercatorju imajo ful lepih, pisanih stvari za dom. Npr, omelček in smetišnico v kompletu. Tam gotovo kaj dobiš. Ali pa pojdi v 1001 dar v City park, tam boš tudi gotovo kaj lepega našla.
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 8.5.2008 13:02:45
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope lepe štamperlče (kozarčke za žganje) in dobro žganje zraven ... jaz bi bla tega ful vesela Viš, jaz pa te stvari najbolj sovražim. Kozarce in podobno. Mi kar lasje grejo gor, ko to samo slišim kaj šele, da bi dobila.
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 8.5.2008 13:32:23
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni V Leonardo v Šiški v Mercatorju imajo ful lepih, pisanih stvari za dom. Npr, omelček in smetišnico v kompletu. Tam gotovo kaj dobiš. Ali pa pojdi v 1001 dar v City park, tam boš tudi gotovo kaj lepega našla. 1001 dar je tudi v Mercatorju v Siski, da ne bos brez veze hodila na dva konca . Pa se Kokoska je tam. Drugace se pa meni najbolj dopade kaksen drevescek ali pa kaksna slika z motivom, ki je novo vseljenim bolj pri srcu. Kaksnih malenkosti ali hisnih modnih dodatkov pa ne bi kupovala na pamet, razen ce si ze prej videla hiso in ves kako in v kaksnem stilu in barvi je prostor opremljen.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 8.5.2008 13:35:16 >
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 8.5.2008 17:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaksnih malenkosti ali hisnih modnih dodatkov pa ne bi kupovala na pamet, razen ce si ze prej videla hiso in ves kako in v kaksnem stilu in barvi je prostor opremljen. Enako, razen ce zraven ne prineses se krpe za ciscenje teh lovilcev prahu...
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 8.5.2008 21:45:29
|
|
|
|
Meggi
|
1001dar trgovino jaz pogrešam v CE, že za zjale past seveda. A ja pa Kokoško tudi- trgovino!!
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 8.5.2008 21:59:59
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope lepe štamperlče (kozarčke za žganje) in dobro žganje zraven ... jaz bi bla tega ful vesela Viš, jaz pa te stvari najbolj sovražim. Kozarce in podobno. Mi kar lasje grejo gor, ko to samo slišim kaj šele, da bi dobila. Sva že dve, ki ne marava kozarcev. Ker je tega potem toliko, da ugotoviš, da imaš premajhne elemente, kamor bi to pospravil.
|
|
|
|
RE: darilo ob vselitvi v hišo? 8.5.2008 22:14:06
|
|
|
|
Rožica I
|
Umetniško sliko.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?