|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo ob vselitvi v hišo?
7.5.2008 19:19:05   
bodoča
Dajte mi malo pomagat z idejami prosim. V petek greva na obisk k prijateljema, s katerima se na žalost zelo redko vidimo, saj živimo vsak na svojem koncu Slo. No zdaj sta se vselila v novo hiško in bi jima rada kaj lepega prinesla, samo šit je ko ne vem v kakšnem stilu imata opremljeno.

Za njunega sinka pa sem mislila nest ene take odšekane otroške okvirje za foto in kakšno igračko zraven, star pa je 2,5 leti. kakšne igračke so zanimive takim fantkom?

mojeustvarjanje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo ob vselitvi v hišo?
7.5.2008 19:20:31   
Anonimen
Kaj pa kakšno skupno fotko imate? Jo lahko daš v okvir. Vem ja, kar dolgočasno se sliši.user posted image

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2008 19:21:41   
Volga
Eno jablano pa naj jo posadita ali pa drugo drevo, češnjo npr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2008 19:22:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Eno jablano pa naj jo posadita ali pa drugo drevo, češnjo npr.

Samo cesnje ne...user posted image .

Jablana je pa super ideja user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2008 19:23:37   
Volga
No, mi smo enemu prijatelju kostanj, recimo. Meni je pa ta prijatelj, ko sem rodila kupil jablano, ker sem toliko jabolk v nosečnosti pojedla. Zelo lepo darilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2008 19:25:04   
Kaliope
lepe štamperlče (kozarčke za žganje) in dobro žganje zraven ... jaz bi bla tega ful vesela user posted image

fantku pa mogoče kak cd z veselimi pesmicami (naši mali miss sem za 2. roj. dan kupila Šmentano muho -  čez 2 tedna  je znala že vse pesmice na pamet, tak da sem očitno dobro izbrala user posted image )

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2008 19:29:31   
neli08
če je/sta ljubitelja rož, mogoče kakšno veliko trajnico (npr. drevo življenja; saj kupiš majhnega, sam raste veliko let v zavidljivo velikost in je lep spomin), darilne bone (npr. merkur - to je bilo meni zelo všeč, pa si potem sam kupiš, kar ti še manjka in v tvojem stilu), ali pa kakšno zelo zanimivo vazo ali okrasni krožnik (za postrežbo peciva, sadja ali kakšnega dekorativnega aranžmaja),
okvirje za fotke ali brisače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2008 19:32:06   
Anonimen
Copate za goste. teh je vedno premalo.

(odgovor članu neli08)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2008 19:59:19   
ninocka
Mi smo enim kolegom za darilo ob vselitvi dali kosaro in noter mini marmelade, pa med, pa orescke, pa mini laibnize, pa mila, mon cheri...v glavnem vse stvari v mini paketkih, zraven pa se darilni bon za Merkur, ki sta ga potem porabila za nabavo stvari, ki sta jih rabila. 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2008 20:04:27   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Mi smo enim kolegom za darilo ob vselitvi dali kosaro in noter mini marmelade, pa med, pa orescke, pa mini laibnize, pa mila, mon cheri...v glavnem vse stvari v mini paketkih, zraven pa se darilni bon za Merkur, ki sta ga potem porabila za nabavo stvari, ki sta jih rabila. 

Za ideja mi je kul.

Lp, petja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2008 7:03:24   
Anonimen
kakšne posode za čips in te stvari.. Kakšno rožo, brisače,...

(odgovor članu petja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2008 10:24:43   
bodoča
Hvala punce, zlate ste.

Da povem kakšna je odločitev. Moj favorit je bila sicer "Volgina" jablana, pa se mojemu, ni dopadla ideja.

Nesla bova eno tako bolj ekstra rožo, pa neko skledo za sadje. Mali pa dobi cd z otroškimi pesmicami, pa kakšno čokoladko.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2008 11:55:34   
dana
Jaz pa iz lastnih izkušenj povem, da se teh rož nabere

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.5.2008 11:59:11   
Mišni
V Leonardo v Šiški v Mercatorju imajo ful lepih, pisanih stvari za dom. Npr, omelček in smetišnico v kompletu. Tam gotovo kaj dobiš. Ali pa pojdi v 1001 dar v City park, tam boš tudi gotovo kaj lepega našla.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.5.2008 13:02:45   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

lepe štamperlče (kozarčke za žganje) in dobro žganje zraven ... jaz bi bla tega ful vesela user posted image

Viš, jaz pa te stvari najbolj sovražim. Kozarce in podobno. Mi kar lasje grejo gor, ko to samo slišim kaj šele, da bi dobila.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.5.2008 13:32:23   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

V Leonardo v Šiški v Mercatorju imajo ful lepih, pisanih stvari za dom. Npr, omelček in smetišnico v kompletu. Tam gotovo kaj dobiš. Ali pa pojdi v 1001 dar v City park, tam boš tudi gotovo kaj lepega našla.

1001 dar je tudi v Mercatorju v Siski, da ne bos brez veze hodila na dva konca user posted image . Pa se Kokoska je tam.

Drugace se pa meni najbolj dopade kaksen drevescek ali pa kaksna slika z motivom, ki je novo vseljenim bolj pri srcu.

Kaksnih malenkosti ali hisnih modnih dodatkov pa ne bi kupovala na pamet, razen ce si ze prej videla hiso in ves kako in v kaksnem stilu in barvi je prostor opremljen.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 8.5.2008 13:35:16 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.5.2008 17:40:50   
Anonimen
Kaksnih malenkosti ali hisnih modnih dodatkov pa ne bi kupovala na pamet, razen ce si ze prej videla hiso in ves kako in v kaksnem stilu in barvi je prostor opremljen.

Enako, razen ce zraven ne prineses se krpe za ciscenje teh lovilcev prahu...user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
8.5.2008 21:45:29   
Meggi
1001dar trgovino jaz pogrešam v CE, že za zjale past seveda. A ja pa Kokoško tudi- trgovino!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.5.2008 21:59:59   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

Viš, jaz pa te stvari najbolj sovražim. Kozarce in podobno. Mi kar lasje grejo gor, ko to samo slišim kaj šele, da bi dobila.

Sva že dve, ki ne marava kozarcev. Ker je tega potem toliko, da ugotoviš, da imaš premajhne elemente, kamor bi to pospravil.  user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.5.2008 22:14:06   
Rožica I
Umetniško sliko.

ROŽICA

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.5.2008 1:11:31   
* Mateja *
Jaz se tud selim in vem kaj bi rada še imela in česa definitivno nočem. In to vejo tud vsi moji bližnji! POmoje ne fališ nič, če jim podariš darilni bon za npr. merkur in pa eno malenkost zraven. Al en kaktus v natural barvi lončka, al pa sam šopek rož, za tamalga pa z igračo nič ne fališ. Pa okvir za slike je dobra ideja za malega!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?