|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo
14.9.2008 14:33:34   
maya2
Imam eno težavo ... pa mi mogoče lahko katera pomaga. Rabila bi darilo za 5 let staro punčko, ampak ... gre za punčko, katere materni jezik je nemščina. Njena mami poučuje še angleščino in francoščino. Se pravi mali tuji jeziki niti niso neznanka. Že nekaj časa razmišjam kaj bi lahko dobila tu v Sloveniji za njo, da se ne dobi pri njih, pa da bi ona še vseeno kaj imela od tega (slovenščine pač ne zna).
Ima katera kakšen predlog? Razmišljala sem že o cd-ju s slovenskimi otroškimi pesmicami user posted image user posted image .... vsaka ideja je dobrodošlauser posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo
14.9.2008 19:42:53   
Jančika_
Tvoja ideja mi je všeč.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2008 19:54:13   
Mišni
Premišklujem, da če bi moj otrok dobil CD v kitajščini ... ma ne vem,. če bi mu bilo to darilo všeč.

Jaz bi raje kaj preprostejšega, kaj, česar bi bil otrok vesel.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2008 19:58:20   
Jančika_
Ja ne vem, kitajskih verjetno ne bi maral, ampak naš tavečji rad posluša recimo španske pesmice.

Ampak je hudič kupovat darilo za otroka, ki ga ne poznaš dobro ali pa ima že vse možno... Sem ravno danes razmišljala, kaj bi nesli enemu takemu, ki ima vse in še več, pa sem se spomnila samo igre Spomin v kakšni posebni izvedbiuser posted image .

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2008 20:01:29   
Mišni
Ja ne vem, kitajskih verjetno ne bi maral, ampak naš tavečji rad posluša recimo španske pesmice.

Ja, verjetno jih tudi ti, pa mu jezik ne zveni več tako tuje. Predvidevam pa, da te deklica slovenskega jezika ni še nikoli slišala.

No, ja, mogoče, konec koncev, če so otroški glasovi in lepa melodija, mogoče, kaj pa vem.

< Sporočilo je popravil Mišni -- 14.9.2008 20:02:15 >

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2008 20:08:41   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni
Ja, verjetno jih tudi ti, pa mu jezik ne zveni več tako tuje. Predvidevam pa, da te deklica slovenskega jezika ni še nikoli slišala.

Ma ne, saj imaš prav, verjetno bi to kje obležalo. Druge ideje pa tudi nimam. Jaz se učim špansko, pa enega španskega Baby Einsteina imamo, tak da ga to potegne.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2008 23:10:10   
Tanja55
Glede na to, da je že prava mala jezikoslovka bi ji jaz kupila knjigo Lile Prap "Živalski slovar", ki je izvirna slovenska slikanica, hkrati pa ima zbrano kako se oglašajo živali v različnih jezikih. Čeprav se zdi čudno, je pač res, da povsod po svetu krave ne rečejo Mu in ovce Bee...mogoče bi takšna knjižica bila zanimiva. Hej, zanimiva je še zame in na enem od jezikovnih tečajev v tujini je nastala sijajna debata prav o tem kako se oglašajo živali. Pa še ilustracije so luštne ;)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2008 6:31:23   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

Glede na to, da je že prava mala jezikoslovka bi ji jaz kupila knjigo Lile Prap "Živalski slovar", ki je izvirna slovenska slikanica, hkrati pa ima zbrano kako se oglašajo živali v različnih jezikih. Čeprav se zdi čudno, je pač res, da povsod po svetu krave ne rečejo Mu in ovce Bee...mogoče bi takšna knjižica bila zanimiva. Hej, zanimiva je še zame in na enem od jezikovnih tečajev v tujini je nastala sijajna debata prav o tem kako se oglašajo živali. Pa še ilustracije so luštne ;)

in kje jo dobim??user posted image grem mal pobrskat....
Res je težko zato že dalj časa razmišljam, za njena starša nimam težavuser posted image , za malo pa res nimam pojma......user posted image Res pa ne bi rada nekaj, kar lahko dobi kjerkoli,.... za v tujno se vedno potrudim dobit kaj originalno slovenskega,.... za otroka pa še nisem kupovala.....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2008 8:30:08   
Jančika_

Glede na to, da je že prava mala jezikoslovka bi ji jaz kupila knjigo Lile Prap "Živalski slovar", ki je izvirna slovenska slikanica, hkrati pa ima zbrano kako se oglašajo živali v različnih jezikih.

U, tole je pa res super ideja za tako darilo, si moram zapomnituser posted image . Mi jo imamo doma, res je lepa. Maya2, v Mladinski knjigi jo imajo: KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 15.9.2008 8:31:25 >

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2008 12:09:48   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Glede na to, da je že prava mala jezikoslovka bi ji jaz kupila knjigo Lile Prap "Živalski slovar", ki je izvirna slovenska slikanica, hkrati pa ima zbrano kako se oglašajo živali v različnih jezikih.

U, tole je pa res super ideja za tako darilo, si moram zapomnituser posted image . Mi jo imamo doma, res je lepa. Maya2, v Mladinski knjigi jo imajo: KLIK

Sem že šla pogledat, pa je na žalost nimajo na zalogi, tako da je nisem videla.... vidim da angleško varianto imajo.... kolk pa je teksta noter .... oz. če mi lahko katera napiše kako izgleda to, da ne bom naročila mačka v žakljuuser posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2008 21:59:36   
Tanja55
Hej Maya2 če si iz LJ potem je najboljše da greš v Konzorcij pogledat na otroški oddelek, zihr jo tam imajo. Teksta pa res ni veliko, samo kako dela kravica v arabščini, ali nemščini, kitajščini itd. Pa velike ilustracije. Meni je res luštna, bi blo pa najboljš če jo vidiš sama.

http://www.emka.si/artikel/351685/Mednarodni-zivalski-slovar
http://www.mladina.si/tednik/200414/clanek/kul-knjige--bernard_nezmah/

to sta linka za dve oceni knjige, mogoče ti bo to kaj pomagalo...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.9.2008 8:22:35   
maya2

Hej Maya2 če si iz LJ potem je najboljše da greš v Konzorcij pogledat na otroški oddelek, zihr jo tam imajo. Teksta pa res ni veliko, samo kako dela kravica v arabščini, ali nemščini, kitajščini itd. Pa velike ilustracije. Meni je res luštna, bi blo pa najboljš če jo vidiš sama.

http://www.emka.si/artikel/351685/Mednarodni-zivalski-slovar
http://www.mladina.si/tednik/200414/clanek/kul-knjige--bernard_nezmah/

to sta linka za dve oceni knjige, mogoče ti bo to kaj pomagalo...

ne nisem iz LJ, ravno v tem je težava... rada bi jo pa videla preden jo naročim tle v knjigarni.... pa zasledila sem prevod v poljski jezik, a veste mogoče če je prevedena tudi v angleščino ali nemščino???

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?