|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo
3.9.2007 16:19:12   
*Uršula*
Pozdravljene!

Sestra pričakuje  drugega user posted image  pa me zanima če imate kakšno dobro idejo kaj naj ji kupim, ker ji je vse ostalo od prvega - kar se opreme tiče. S čim jo lahko še razveselim? Naj poudarim da ima res vse kar potrebuje, mogoče še vsega prevečuser posted image

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo
3.9.2007 16:40:04   
adrijana.sara
Se ravno s podobno situacijo ukvarjam- 1.rojstn dan bomo imeli in se že zdaj bojim, da bo spet vsega preveč, čeprav ničesar ne potrebuje. Planice - prva idejo!
Jaz sem bila po porodu najbolj vesela albuma, ki ga je naredil kolega. Prišel je na obisk v porodnišnico, poslikal dojenčico, naju... in s tega naredil album. Na levo v album za lepit original slikico, na desno obdelano s programi. Zraven pa nalepljena kakšna zanimivost - cene živil, vreme, horoskop, sliko hiše...

Če imaš mal volje za računalnikom sedet in žilice, je zelo lep spomin.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 21:27:00   
Naja30
Ta ideja z albumom je super. Večni spomin.

Drugače pa je najbolje, da ji daš kakšen bon, pa bo sama kupila, kar bo rabila.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2007 21:37:06   
Strawberrie Cherrie
meni je zelo všeč ideja iz nove Mame ->  torta iz plenic, 50kom pleničk, zvitih v lično torto, na vrhu pa avtomobilčkiuser posted image Res ful cute in cortkano. Sem dobila navdih za kolegico, ki bo kmalu rodila.

Sem pa moji teti, ko je rodila, naredila šopek iz raffaelov.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2007 21:48:15   
Pinkyca
Po moje bo najboljše če jo vprašaš kaj si res želi - ona sama. Mogoče kakšen bon za masažo, kos nakita, super moderne čevlje, super zimsko jakno, ... Tko kaj za njo!

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 1:32:53   
Anonimen
ojla,no ti bom jaz predlagala,k mam izkušnje z dvema,eden 1leto in deset mesecev ta drugi 5mesecev.enaka situacija imamo res vse od prvega še preveč.lepo vzami kak fin barvast papir,zlat ali srebrn svinčnik in lepo napiši BON za ......meni je poleg vsega kar imamo in kar smo dobili manjkala ura ali dve časa samo zase,za dišečo kopel,za masažo ,za kopanje v dvoje,za jutranjo kavo,za sobotni večer,za romantično večerjo.U madona kaj vse pogrešamuser posted image user posted image .Zraven pa lahko podariš kozmetiko za otročka,plenice,robčke al pa kako ultra moderno torbo kamor bo spakirala vse kar rabi  vsak dan za user posted image .ker torbice so zmeraj in.aja pa ideja album je tut super.

(odgovor članu Pinkyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2007 13:04:01   
livia
Mi tudi čakamo drugega, pa me vsi sprašujejo kaj naj nam kupijo, ker vejo, da imamo vsega že od prej.

Jaz povem, da rabimo baby phone, ker nam prvi ne dela več.

Vedno pa prav pridejo boni za BC.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2007 13:25:19   
ALJA75
adrijana.sara a imaš ta album kje na netu objavljen, da ga lahko vidimo?

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2007 13:48:25   
tadejat
Jaz sem k sosed nesla en velk paket plenic, ker to rabjo čisto vse mamice, verjemi in so zelo vesele. Zraven pa lahko daš še kakšen slinček, robčke, katerih tut ni nikol preveč, šampon, palčke pa kej sladkega za mamico.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2007 9:42:47   
lilka
jaz kar zmeraj kupim bon za BC, tega se ziher porabi.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?