|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilni bon za ženske
4.6.2009 9:48:56   
LUNA06
Kupiti moram darilni bon za vzgojiteljici ob zaključku šolskega leta.
Lepo prosim za predloge.....(drogerija odpade).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilni bon za ženske
4.6.2009 9:50:04   
Kerensa*
Masaža.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2009 10:25:06   
liliana
Merkur, Velana, BTC, turistična agencija.......

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2009 10:27:08   
LUNA06

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Masaža.

Odpade, obe tud osebno poznam in ne bi šle.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2009 10:27:44   
LUNA06

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Merkur, Velana, BTC, turistična agencija.......

Tam lahko dobijo karkoli, rada bi da bi bilo izključno za njinju, izključno za ženske.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2009 10:30:42   
ksenjak
Glede na to, da je bila tema že spodaj - bon trgovine Loccitane. Če bi jaz to dobila, bi bila presrečna. Sama si namreč tam ne kupim skoraj nič, ker se mi zdi predrago.
Je pa odvisno, koliko denarja boste zbrali.

lp

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2009 10:31:47   
ksenjak
OJ, smotka jaz, sem šele zdaj videla, da si napisala, da drogerija odpade. A Loccitane je v bistvu bolj nega in pa crkljanje.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2009 10:32:20   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Glede na to, da je bila tema že spodaj - bon trgovine Loccitane. Če bi jaz to dobila, bi bila presrečna. Sama si namreč tam ne kupim skoraj nič, ker se mi zdi predrago.
Je pa odvisno, koliko denarja boste zbrali.

lp

Ja vem, to bi blo super, ampak to sta že dobili.... :(
Kje pa je ta tema, naslov?

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 4.6.2009 10:33:03 >

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2009 10:36:59   
donat
DARILNI BON ZA t-ART, TO JE TRGOVINA ZA IZDELAVO ROČNI DEL, ČE JE USTVARJALNAuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2009 10:38:44   
liliana
Če pa vse odpade, kar je izključno za ženske......masaža, kozmetika, oblačila, turistični aranžma,vse to odpade.....ostane ti skoraj edino cvetličarna......ali pa mogoče zlatarna.....

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2009 10:40:48   
LUNA06

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Če pa vse odpade, kar je izključno za ženske......masaža, kozmetika, oblačila, turistični aranžma,vse to odpade.....ostane ti skoraj edino cvetličarna......ali pa mogoče zlatarna.....

Oblačil še ni bilo, ali pač?
Vem, da je bil BTC, sam tam lahk kupš tud gumo za avto, preveč obširno.Za turistični aranžma ne bo dovolj denarja.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2009 10:41:37   
Anonimen
Če človeka ne poznaš preveč dobro, potem so razni boni za masaže menikure ipd brez veze ... Edin darilni bon ki sem ga za enkrat dobila in mi je bil všeč je bil bon za CityPark, kjer ga lahko zapraviš v katerikoli trgovini. Aja, pa bon za menikuro mi je bil tut kul, ker imam rada urejene nohte. Sem pa dobila tudi bon za Mercator že 2 leti nazaj pa ne vem za kaj naj ga uporabim, ker jaz bi kaj kupila v 1000 in 1 dar pa tam ne velja ... ma ne velja v nobeni trgovini, kjer imajo kaj takega kar je meni všeč ... potem mi je čisto mimo bon za fitnes center, ki sem ga dobila letos ... sicer imam res nekaj kil preveč, samo s fentanimi koleni res ne bom na aerobiko hodila no ...
Bon za potovanje se meni zdi super ideja. Saj ni treba da celo potovanje pokrijete al pa da ji določite destinacijo.

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2009 10:47:54   
LUNA06
Jaz bi bla že vesela bon az apotovanje, za njiju pa ne vem če je najbolša izbira, ker vem da nista ravno za potovanja, sta gospe okoli 50.
Za Citypark vem da se dobi dosti, vendar mi je neumno, da gre potem v Spar in nabavi fasngo.
Joj kok kompliciram, ampak res bi rada nekaj izvirnega, da bi bilo samo za njiju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2009 10:50:27   
ksenjak
Tema spodaj ni bila o darilih, ampak o kozmetiki Loccitane in sem se na to spomnila, da bi bilo res lepo darilo.
Imaš pa tudi kar nekaj tem o darilih za vzgojiteljice na forumu RR pod Otrok/Vrtec in varstvo.

lp

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2009 10:54:32   
Tanja55
Tocno tako kot je napisala Otika: ni treba, da cel turisticni aranzma pokrijete, date pac bone ene agencije. sicer pa imas moznosti npr. s katamaranom v Benetke, mislim da se samo karta kupi pa bi morala bit tam nekje 50-60 Eur. Poglej si TUKAJ. Pa ne mi rect, da sta ze bili v Benetkah, ker jst sem bla tud ze 8x pa grem takoj se enkrat jutri, ce mi nekdo izlet placa. (a sem zdej vidla, da te skrbi da sta 50-letnici...joj jst sem vodila 70-letnice po vseh moznih koncih, pa so mele vec energije kot pa jstuser posted image , cist resno, one so sle po koncu izleta se na kavo in cvek, jst pa v posteljouser posted image user posted image ).

Lahko kupis tudi bone za npr. Mass...cevlji so ena taka zadeva, ki jo majo/mamo vse zenske radeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.6.2009 11:18:43   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Jaz bi bla že vesela bon az apotovanje, za njiju pa ne vem če je najbolša izbira, ker vem da nista ravno za potovanja, sta gospe okoli 50.
Za Citypark vem da se dobi dosti, vendar mi je neumno, da gre potem v Spar in nabavi fasngo.
Joj kok kompliciram, ampak res bi rada nekaj izvirnega, da bi bilo samo za njiju.

Moje mnenje je, da če bi res rada kaj izvirnega, potem to definitivno ni darilni bon...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2009 11:33:59   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: Belika

Moje mnenje je, da če bi res rada kaj izvirnega, potem to definitivno ni darilni bon...

točno tak

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2009 11:42:13   
Splišni

Zakaj pa drogerija odpade? Kakšen Limoni npr.? Jaz bi bila tega ful vesela.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.6.2009 11:44:17   
Anonimen
****tiš zakaj nisem šla za vzgojiteljicouser posted image user posted image

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
4.6.2009 11:45:24   
BUŠICA
darilni bon za v toplice? pa ne, da to tudi odpade!

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.6.2009 12:06:45   
Anonimen
mi bomo dal bon iz enega super kmečkega turizma, da se grejo (so tri, k se je ena sred leta zamenjala) mal odpočit v naravo, pa kej dobrega pojestuser posted image

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
4.6.2009 15:03:48   
kajajaka

Masaža.

user posted image user posted image user posted image
In zakaj ne?
Če je kaj bolj univerzalnega kot masaža...
Pa bon drogerije tudi ne?
Kaj pa kozmetični salon (depilacije, nega obraza- to ne bi zavrnila nobena normalna ženska)
Karte za bazen?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.6.2009 15:04:38   
LUNA06

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Zakaj pa drogerija odpade? Kakšen Limoni npr.? Jaz bi bila tega ful vesela.

To sta že dobile za zaključek, za Loccitane.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.6.2009 15:08:41   
LUNA06

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Masaža.

user posted image user posted image user posted image
In zakaj ne?
Če je kaj bolj univerzalnega kot masaža...
Pa bon drogerije tudi ne?sta že dobile
Kaj pa kozmetični salon (depilacije, nega obraza- to ne bi zavrnila nobena normalna ženska)mislim, da se ena ne depilira
Karte za bazen?

Vse kar se tiče družabnega življenja namreč odpade, ker je ena pred kratkim imela smrt v družini in vem da to ni primerno, se pravi potovanja, masaže odpadejo....
Sta pa obe doma iz vasi (s čimer ni prav nič narobe) in mislim da se tudi jima nekaj kot je masaža nič pomeni.Ena je celo brez avta...
Ah sje najbrž kar preveč kompliciram, se bom že znašla.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.6.2009 15:25:32   
špelin@
Karte za gledališče.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?