Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilce pod drevčkom... 7.12.2005 10:09:07
|
|
|
|
ur+sa
|
jap glih eno temo nizje teče debata o tem, da si ze vse zelimo . tega cloveka ne poznam... pravijo pa, da se na UZ loh ze vidi, kaka je situacija... samo raje pocakaj na M, da zamudi, pa test naredi, pa bos videla drzim pesti
|
|
RE: darilce pod drevčkom... 7.12.2005 12:00:10
|
|
|
|
Reja
|
Dr. Merlo.....iz časopisov in okroglih miz, na katere grem včasih, vem, da je zelo zelo priznan zdravnik
|
|
|
|
RE: darilce pod drevčkom... 7.12.2005 18:28:39
|
|
|
|
GoYa
|
Dr. Merlo je moj osebni G že odkar hodim h G in moram povedati, da sem zelo zadovoljna z njim. Imam pa z njim precej opravkov (mi dela ICSI) in ga resnično lahko pohvalim. Je pozoren, prijazen, strokoven,... Mislim, da boš zadovoljna z izbiro.
|
|
|
|
RE: darilce pod drevčkom... 8.12.2005 8:17:56
|
|
|
|
tasha23
|
Hvala. Vedno je malo neprijetno ko greš h G. Zato je zelo pomembno kakšna oseba je (strokoven, prijazen in pozoren). Še enkrat hvala
|
|
|
|
RE: darilce pod drevčkom... 8.12.2005 8:30:56
|
|
|
|
kaja11
|
Jaz sem z njim kontaktirala samo po telefonu, ko sem imela težave konec nosečnosti in mi je mož zrihtal njegovo št...... nisem še imela stika s tako prijaznim zdravnikom... res. Če ne bi bil tako daleč bi takoj zamenjala zdravnika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.