|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darila in moži
22.3.2007 9:44:48   
snake
ženske, kdaj vam vaš dragi kako darilce, kako rožico.....
se spomnejo kar tako?????????ne da bi imele roj.dan, ali pa dan žena???

moj, če smo skupaj v trgovini in bom rekla mi kupiš to, mi bo kupu, ni panike, a da bi šeu kdaj sam in mi kaj kupu kar tako, zelo težko in redko, razen za roj. dan al novo leto in še takrat me vedno vpraša kaj bi, da ne ve kaj kupit!!!!kaj vaši deci???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darila in moži
22.3.2007 9:46:24   
snake
kdaj vam vaš dragi KUPI!!!!!!sem prehitlo tapkala!!!user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2007 10:02:01   
Anonimen
user posted image eh skor nikoli...si bom zgleda mogla kakšnega cyber možeka ubost da mi bo vsaj virtualno vrtnico daluser posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2007 10:06:58   
Dream
Mene moj dragi kar tako največkrat preseneti s kakšno čokoladico, na ostalo se pa res spomni bolj kot ne za praznike...

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2007 10:43:00   
G in T
Se spomni, zelo pogosto, s šopkom.  Srček je!!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2007 10:59:01   
tanikaa
Ja, velikokrat. Enkrat dobim jahto, potem mercedes, če je seks prejšnjo noč bil super dobim diamantno ogrlico, ali pa uhane, potem kako potovanje na Maldive, ali pa hiško na Bahamih....v glavnem, štima in je super. Sam hudič je, da mi ob 5.30 zvoni ura in je treba iti v službo user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2007 11:17:05   
smejčica
meni pa moj dragi pogosto prinese kakšno rožico, običajno vrtnico. Me je parkrat ful presenetil, sploh ko je šel kupit copatke in body za baybija, pa še sploh nisem bla noseča. Kuj šokiralo me je! :) Drugače pa mi napiše kakšno pesmico, mi gre nabrat rožice (travniške seveda), me preseneti s prfumom, kakšno malo pozornostjo ali veliko...pogosto kaj najde. Včasih je že mal preveč...ni več tistega čara, če je prepogosto. No, ne mislit, da se to vsak dan dogaja...kak mesec bolj, kdaj manj...čist kak mu je. ;)

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2007 11:30:18   
Taula
Za ''zapovedane'' praznike ja. (r.d., obletnica, novo leto...) Pol mi kdaj vmes da še kako čokoladko. (sedaj tega ni več ker ne jemo tega), rožico kar tako pa mogoče dobim 1x do 2x na leto. Če mu že res ful težim, al pa če se mu kolešček premakne v glavi sam od sebeuser posted image  Drugače mi pa kej kupi tako če sva v trgovini in mi je všeč, pa on vzame in gre plačati. Ravno včeraj sem mu rekla v hecu da rabim 60 evrov za eno obleko..in danes so me čakali v denarnici.user posted image  Je vzel tole kar resno, tak da se ne pritožujem.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2007 11:37:34   
najina pikica*
joj jst moram tut mojga pohvalt,kar se tega tiče je pravi cukrček...mi vsake toliko cajta prinese kaj,največkrat je to kaka čokolada,no tut rožica samo te so bol aktualne za kak praznik,.....vendar ne vsaki dan verjetno zarad tega,da se nebi razvadla user posted image  user posted image ....men pa to tok pašeeeeeeeee! user posted image

tanikaa-user posted image  ful lepe sanje,jst bi na tvojem mestu tole budilko vrgla v steno,k zvoni glih takrat ko je to najmanj treba user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2007 13:13:16   
madela
Za vse praznike in pa včasih me preseneti s kakšno bonboniero.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2007 14:12:51   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

tanikaa-user posted image  ful lepe sanje,jst bi na tvojem mestu tole budilko vrgla v steno,k zvoni glih takrat ko je to najmanj treba user posted image

user posted image user posted image  Nimam budilke. Budi me njegov mobitel user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2007 14:13:56   
najina pikica*
tanika ja pol pa tega zabriš v steno user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.3.2007 14:47:39   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

tanika ja pol pa tega zabriš v steno user posted image

Nakup novega ..... poznalo se bo tudi v moji denarnici. Raje ta denar pustim v Orsayu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
22.3.2007 19:14:20   
domci
meni dostikrat prinese kako čokolado, ker ve, da če ne dobim vsaj 10 dag na dan sem tečna ko user posted image . Kdaj mi je pa nazadnje rože prinesel kar tako se pa ne spomnim

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.3.2007 21:18:24   
Anonimen
Snake jaz pa sem mislila,da si moškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če pa si mi zadnjič napisala da bi me nategnilauser posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi,da si bil ti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu domci)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
22.3.2007 21:31:48   
Angellina
Moj je kar se nakupov tiče idealen mož. Odlično se spozna na kozmetiko, perfekten okus ima za spodnje perilo, ma sploh mi vedno kupi le resnično najkvalitetnejše. Da bi mi kar sam od sebe šel kupovat..kaj pa vem. Enkat sem pri kosilu bežno omenila, da mi zmanjkuje kozmetike. Je bil čisto tiho, hitro je pojedel in rekel, da gre v trgovino po kruh. Nazaj je prišel z darilno vrečko v kateri se je skrivalo vse od šminke, maskare, pudra, senčila, barvic do laka. Ma spozna se moj lubi, na trenutke še bolj kot jaz, ki sem delno iz tega foha user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.3.2007 7:41:24   
Saša27
Tudi moj se velikokrat pa brez razloga spomni in mi prinese kakšno vrtnico, orhidejo, pa tudi kakšen parfumček se najde, je pa to obdarovanje obojestransko, ker tudi jaz njemu od časa do časa podarim kakšno bonbonjero, al pa čookoladico, pa losion po britju,..., sem vedno za to, da je obdarovanje obojestransko, ker tudi moški, čeprav vedno ne pokaže, zelo vesel, če se žena na njega spomni.user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2007 8:01:12   
ALEJINAD
Vidim, da je hvala bogu tud moj čist povprečen Slovenc. Kakšna čokoladica sem ter tja, pa gozdne rožce ko pride z jage (jaz pravim da je za odkupnino, ampak po drug stran si pa mislim, puško nost pa rožce nabirat - ja, je faca), drugač pa za ženske praznike so letos in orhideje, ker drugač "zbiram" vse sorte rožic... Uglavnem eno čist fajn povprečje in tega sem  veselauser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.3.2007 9:13:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snake

ženske, kdaj vam vaš dragi kako darilce, kako rožico.....
se spomnejo kar tako?????????ne da bi imele roj.dan, ali pa dan žena???

moj, če smo skupaj v trgovini in bom rekla mi kupiš to, mi bo kupu, ni panike, a da bi šeu kdaj sam in mi kaj kupu kar tako, zelo težko in redko, razen za roj. dan al novo leto in še takrat me vedno vpraša kaj bi, da ne ve kaj kupit!!!!kaj vaši deci???

¸

Ne tega ne smemo pocet.. pise v eni drugi temi.. ker to pomeni, da mamo slabo vest.. in pol lahko zenske postanejo sumniceve.. user posted image user posted image

Tko da.. cim manj.. tem boljs za nas.. :)))

Bod srecna.. da ti nc ne kupuje.. kar tako za brez veze... to pomen.. da je priden.. user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.3.2007 9:14:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Tudi moj se velikokrat pa brez razloga spomni in mi prinese kakšno vrtnico, orhidejo, pa tudi kakšen parfumček se najde,

Vara te.,.. zihr.. user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
23.3.2007 9:26:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Tudi moj se velikokrat pa brez razloga spomni in mi prinese kakšno vrtnico, orhidejo, pa tudi kakšen parfumček se najde,

pol bi blo pa fajn, ce bi me moj fuuuuul varal...bi mi zihr eno X5-ko kupu hehehe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
23.3.2007 9:32:39   
snake
trnuljčica, ma kje sem ti to napisala????
po moje se na veliko motiš!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vglavne tjazy sem vesela, da  me moj ne vara ker mi nič ne kupi kar tako,,,juuuuppiiiiiiiii, kako sem vesela!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram jaz kaj njuemu kupit, ahahahahhahauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.3.2007 9:34:41   
Anonimen
Ljubezen je v drobnih pozornostih, ne v velikih stvarehuser posted image . Sama na materialna darila ne dajem toliko.

Mi je pa toplo pri srcu, ko s tamalim gresta na sprehod in mi natrgata marjetice, potem pa mi jih vsa ponosna prineseta. Tkrat vem, da me imata radauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
23.3.2007 10:20:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

pol bi blo pa fajn, ce bi me moj fuuuuul varal...bi mi zihr eno X5-ko kupu hehehe

Jah... :))) To bi te mogu pa res... ornk ornk.. :))

Za X5-ko bi pa tud jst brez problema potrpu, ce bi moja kam skakala.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
23.3.2007 10:57:02   
Angellina
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?