|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   danes zjutraj.... :-(
27.11.2005 11:22:28   
Monika79
tja moja novička pa ni tako vesela kot Lanina user posted image  , naredila sem test, kateri ni pokazal druge črtice user posted image  
Lana, ker pa včeraj nisem mogla priti do testa Baby check mini zaradi snega, sem si mogla kupiti samo Baby check, ker se lepo vidi kontrolna črtica, fajn močna, ko pa pogledam na testno črtico (oz. kje bi naj bila) tam pa ob strani ena zelo tanka slabovidna črtica user posted image user posted image user posted image  - jaz sem vzela za negativno, jutri pa pokličem G in se takoj naročim, ker user posted image  še ni prišla, BT pa je še vedno povišana user posted image

Lana, tebi pa iskrene čestitke in uživaj v rastju tvoje pikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in nam o poteku tvoje user posted image  obveščaj user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: danes zjutraj.... :-(
27.11.2005 12:44:53   
delfinčica
Monika, probaj čez 2 dni še enkrat, mogoče ti bo takrat uspelo dobiti BC mini (ki hitreje pokaže user posted image , ker je bolj občutljiv), mogoče pa še nimaš dovolj hormona. Dvignjena temperatura in zamuda M... jaz bi ponovila test. Ja, s tisto tadrugo črtico je pa dostikrat res ena sama zmeda, ker ne veš, ali je res tam ali je ni (meni se je zgodilo isto, a je naslednji test z jutranjim urinom bil popolnoma jasen, samo ena črtica).

Držim pest zate!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2005 12:46:12   
delfinčica
Ups... ena črka premalo... mislila sem:

držim pesti zate! Da bi ugledala dve črtici!

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2005 13:21:37   
Monika79
hallo delfinčica, hvala za vzpodbune besede, samo pred kake pol ure pa se je le pokazala user posted image  , tako, da sta testa pokazala pravilno user posted image
Pa saj ni problema, sedaj pa si bom šla ta mesec najprej v lekarno (pa to v eno pošteno) po O teste in še zraven Baby chek mini - sedaj pa počakam da user posted image  odide, potem pa v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo pač okrog praznikov toliko bolj veselo, moramo biti optimistične, sem pa tako vesela, da obstaja RR, ker so tukaj same zlate punce, katere veste kako se počutim user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2005 14:02:51   
lana38
Hvala za čestitke in user posted image  sem žalostna zate. Bo pa drugič uspelo boš videla, samo upati je treba.
LP

lana38

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2005 14:29:24   
delfinčica
Monika, le pridno na delo, da bosta čimprej dve črtici! Mi2 se tudi trudiva, sicer še ne dolgo - od konca poletja in si oba močno želiva, da bi bila čimprej srečka nosečka. Torej držimo pesti druga za drugo!

P.S. Meni po eni strani odleže, ko pride M po neg. testu, da vsaj vem, da bomo lahko spet kmalu pridno delali na bejbiju in upanje, da naslednje ne bo in da bo naslednji test pozitiven.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2005 19:10:32   
stuhica
ej punca ne obupat počak da bo konc user posted image  pol pa veselo na delo user posted image user posted image user posted image !Sej bo za nas tud še poskrbljeno vsaj upam!

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2005 6:53:16   
Monika79
hvala punce za vse lepe besede in za vse veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2005 7:18:02   
NATAŠI
Monika, še z moje strani vzpodbuda, da bo pa zdaj v tem mesecu uspelo. jaz tudi čakam na rezultat ... M pričakujem zdaj v soboto ... Glavo po konci in veselo naprej ...

držim pesti user posted image

Nataši

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2005 7:29:41   
Naja30
Moni, nebit zalostna. Se zate en veeeeeliiiiik user posted image !!! Ko bo pikica pripravljena,se bo ze zgodilo.
Lep dan zelim vsem skupaj. Kako je lepo biti doma na toplem in gledat ven, kako pada sneg.Samo ne vem se, kako se bom pripravila do tega, da grem ven in d zdravnice na kontrolo.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2005 8:52:58   
Monika79
user posted image  Nataši, hvala ti podporo user posted image , želim ti, da bi test prikazal dve željeni črtici, user posted image  pa naj počaka in spakira za 9 mesecev user posted image

user posted image  Naja ti pa uživaj v tem romantičnem dnevu polno snegca, ko pa boš prišla od G, pa nam povej kako je bilo 1. srečanje z pikico user posted image user posted image , pa hvala za lepe besede user posted image   user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2005 10:47:28   
yennika
Moni moja, veš zudi jaz sem zelo zelo žalostna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj zjutraj sem dobila rjavi izcedek, po katerem sledi user posted image !

Tokrat pa sem bila res 100%, da se je prijelo, resnično!

Ampak tako pač je, ne! Kaj si moremo! Sicer pa, mati narava že ve kako in kaj, ne?

Bomo pa zato veseli december preživeli večino časa v postelji med rjuhami in našimi lubeki ter se veselo borili naprej za user posted image !

Pa še sankali, smučali in kepali se bomo lahko brezskrbno, ker so naši trebuščki prazni!

lp

PS-Božiček mi je namignil, da bo prinesel bebike vsem tistim, ki si ga zares želijo!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2005 11:52:00   
Monika79
ohhhhhhhhhhh kake lepe želje Yennika user posted image user posted image user posted image

Res si želim, da nam bo Božiček prinesel user posted image  - ja sedaj pa v snega pa kepanje in uživanje v snegu, zvečer pa se pri user posted image  pocartamo user posted image - pa čisto odklopimo glavo, mogoče pa bo oz. ziher bo user posted image user posted image user posted image  tako moramo rečti user posted image

No Yennika potem pa bove prihodnjič skupaj pričakovale user posted image  in če bove pridne, bove jo za 9 mesec pregnale user posted image user posted image

Uživaj in napiši še kaj, da kako rečemo user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2005 12:11:12   
Naja30
oh Moni, saj nisem bila pri G, ampak pri osebni zdravnici- kontrola zarad viroze. user posted image  sem ze nazaj in pravkar se je tukaj pri meni (zahod lj) pokazal soncek.  user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2005 12:21:31   
ela78
Oj Monika, res mi je hudo zate da je user posted image  prišla, ampak glavo pokonci in v nove boje!!! Božiček že pripravlja darila in sigurna sem da bo prinesel LEPA darilauser posted image .
Pri meni pa še ni nič novic, ker nisem utegnila kupit test, tako da bom vrjetno jutri poročala. M mi pa že 12 dni zamuja BT pa še zmerej 37,2.
Koliko si pa ti imela BT ko si dobila M?

lp, elauser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2005 12:39:44   
KODA
Tudi zate bo prišel trenutek,ko boš ugledala dve črtici.Za vsakim dežjem posije sonce.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2005 12:40:37   
Monika79
hallo Ela

V nedeljo zjutraj sem si zmerila BT in sem imela 37, potem pa sem takoj vstala in naredila test.

Ela, še ni izgubljeno, naredi test, pa boš videla kaj bo pokazal, želim ti in držim tiuser posted image , da bo test pozitiven. Kdaj pa ga misliš narediti?

Tudi jaz si želim, da bi Božiček bil zelo radodaren user posted image

lp Moni

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2005 12:41:56   
Monika79
Oprosti Naja, sem malo nformacije zmešala, čimprejšnje okrevanje

lp Moni

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.11.2005 13:48:14   
yennika
No, torej bomo ta mesec spet veselo telovadile. Komaj čakam, da ta grda user posted image  odteče, potem pa v akcijo!

Samo ta mesec bomo streljali ta prave naboje!!!!!!user posted image

Se slišmo!pa pa

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.11.2005 14:25:09   
Monika79
joj Yennika si ti nahece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - maš pa čisto prav user posted image

user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?