|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   danes pa je prekipelo...
10.10.2010 9:22:30   
BIA79
Vstali smo ob 7. 7.30 je bila tašča na vratih, vzela tamalo in šla.Moj je odhajal in preden je šel sem mu rekla naj dvigne tamalo pri tašči in jo pripelje v stanovanje. 8.30 spet tašča trka na vratih, ker je spekla pecivo in ga je prinesla (samo nam, drugemu sinu in njegovi družini ne)...seveda tamala jo je videla in nona,nona, nona...in da bi preprečili jok je šla z njo...jaz sem pa jezna ko hudič.,..preden je potrkala sva plesali, skakali,se igrali. Skratka uživali v nedelji...
Ne vem..zame je nedelja sveta, dan ko se posvetiš družini. Tamala je bila včeraj pri drugi noni (moj in tašča delata tudi v sobotah, delavnico imata v pritličju hiše), ker je bil tak kaos v stanovanju in sem res morala pospravit. Tašča jo vidi vsak dan, zjutraj preden gre v vrtec, ko pride domov. Vedno sem ji pravila, da ko jo bom rabila jo bom vprašala da mi jo čuva. Sedaj odkar sem v službi, vem da sem postala bolj "posesivna" (jo težje dam iz rok), ampak enostavno časa za biti skupaj je malo. Spat hodi za sedmo uro, iz vrtca pridemo ob 15...in popoldne mi tašča pravi da pejdi si kaj naredit, bom jaz z njo!?!?! Sem tak tip, da pustim čakat vso perilo, posodo (ker itak, če ne pospravim jaz ne pospravi nihče,ampak to je druga zgodba), vse to lahko naredim potem ko gre ona spat,raje izkoristim tistih par urc in sem zunaj z njo...
Danes sem ji rekla, da mi ni prav in da naj razume, da bi rada bila s svojim otrokom, ampak vem da bo to trajala par dni in bo spet po starem...(vem kako je bilo s svakom in njegovo družino)...Včasih mislim, da ima tašča sindrom praznega gnezda...je zlat človek, ampak včasih preveč...vem da se čudno sliši ampak je tako...Napaka je verjetno tudi moja, tako da bom verjetno tudi jaz morala kaj narediti v tej smeri...
Selitev...seveda razmišljam o tem (ampak ko pogledam plačilno listo grem v jok), ampak če gremo, greva same s tamalo...
No zdaj ko sem se spisala je žr boljše...moj itak ne razume v čem je problem....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 9:55:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: danes pa je prekipelo...
10.10.2010 9:56:49   
mamamajča
Bia, ko enkrat napišeš in daš iz sebe, pravzaprav ugotoviš, da sploh ni tako hudo, ne?
Vem, da te razjezi, če si šele začela s službo in jasno pogrešaš svojo pikico.
Glej, pri nas recimo, pa si nobena ne pride po mojega otroka, pa imam kar "dve tašči."

Kaj pa, da bi globoko vdihnila in rekla, če je pa tamala že tam, si pa privoščim urco zase? Eno dooolgo, vročo kopel, pa kavico in se za trenutek posvetiš sama sebi?
Kdaj si se nazadnje?

Ne se sekirat, pupa je očitno rada pri tašči, zdaj je pač kako urco tam, ti pa potegni nekaj pozitivnega iz tega. Nedelja je še dolga, še bosta rajali skupajuser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2010 9:57:35   
PeggyBundy
Po moje ni lepšega, če se imajo ljudje med seboj radi.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 9:58:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PeggyBundy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2010 10:08:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

Po moje ni lepšega, če se imajo ljudje med seboj radi.

Točno to.
Bodi vesela, da ima hčerka rada in se veseli še koga drugega, razen tebe.

Kregaš se zaradi tistih "treh principov", ki so na dolgi rok pri vzgoji pomembni, in ne zato, ker se hčerka veseli tašče. Veš, njej je vseeno ali je nedelja, ali je petek ali svetek, ona se veseli v vsakem trenutku.

Relax, bejba.

(odgovor članu PeggyBundy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2010 10:13:59   
arabela*
jaz te razumem, ker tud sama ne bi hotela tako živeti...Probaj se staščo pogovorit in naj nekako proba razumet, da jo boš prosila , ko jo boš potrebovala in naj vaju pusti na miru z otrokom.Probaj na lep način ali pa naj tvoj partner pove svoji mamiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2010 11:24:09   
barika
Popokaj tamalo in taščo pa pojdite skupaj na sprehod. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2010 12:23:48   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Popokaj tamalo in taščo pa pojdite skupaj na sprehod.

ma ja, probajta kake stvari s tamalo delat skupaj s taščo. saj je ful stvari - sprehodi, petje, ples, peka slaščic, obešanje perila.. name it

meni bi bilo tok lepo, če bi lahko skupaj s taščo in tastom ter tamalo kaj počeli. ceniš pa to samo takrat, ko tega ne moreš izvest imho..

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2010 12:32:10   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79
Ne vem..zame je nedelja sveta, dan ko se posvetiš družini.

a) tašča je tudi del družine (vsaj jest svojo vd taščo zaznavam kot del družine), zato uživaj skupaj z njo. uživanje s tamalo in taščo se ne izključuje
b) malo pobrskej po DIPO-tu in poglej kakšne so prave težave, ki jih majo rr-jevke s taščami. potem pa še 1x presodi, če je tvoja res tak zmaj al mogoče samo ti mal pretiravaš.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.10.2010 14:15:20   
K_a_t_i
Jaz bi skakala do stropa, če bi imela moja otroka babico, ki bi se vsaj občasno (pa makar enkrat na 2 meseca!!!) prišla z njima igrat. Moje mami žal ni več, tašča pa tega veselja nima...

V tvojem primeru bi si pa jaz našla nekaj kar me veseli ter se s taščo dogovorila za določen dan v tednu, ko tamalo čuva ona. Jaz bi pa tačas uživala user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2010 15:27:07   
bomboncek1
Mislim, da tvoj osnovni problem ni odnos tvojega otroka do tvoje tašče in obratno, pač pa mislim, da tvoji tašči gladko zameriš, ker je vzgojila nesposobnega sina in se bojiš, da bi bilo enako s tvojo hčerko.
To se da iz tvojih postov razbrat, med drugim iz preteklih forumov, ki jih občasno spremljam, pa tudi v tej današnji temi (pospravljaš sama, če ne pospraviš ti, itak nihče ne bo....če se selita, se selita hčerka in ti same...= smo razumeli kam pes taco moli). Jaz te razumem, ne razumem pa tega, da ko ti paše (oz ko pač moraš čistit in pospravljat) jo daš, ko pa imaš čisto in pospravljeno, pa je "dan za družino". Tako pač ne gre. Če živite skupaj, živite v sožitju, ne pa da en dan koristiš babi servis, drugi dan pa jo odganjaš kot da je kužna.
Nisem niti dobro razumela začetka tvojega posta. Kaj to pomeni, da je tašča prevzela otroka in šla?!?! Mislim, halo? In da si potem ti poslala tvojega moža, da jo prinese nazaj?!?! Hočeš mojo razlago? Vstali ste ob 7, ob 7.30 je tašča vzela tamalo, vam pa je pasalo spit kavo in pojest zajtrk v miru, potem pa naenkrat ni bilo več prav, da jo ima. Mah, ne vem, ne vem, neke čudne načine imate.

Ponavljam, ti imaš zamero do tvoje tašče zaradi vzgoje tvojega moža, na daleč se vidi, da v svojo družino ta tip ne vlaga nič kaj preveč napora. Ne vem, upam, da boste rešli.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.10.2010 19:46:21   
BIA79
Bombonček1 "lepo" da me spremljaš, čeprav je po drugi strani srhljivo... Tvoja razlaga je malo zgrešena, ker zjutraj si nisva privoščila zajtrka, jaz sem bila v sobi in se preoblačila, on in tamala sta jedla, ko je tašča potrkala na vrata..
Mogoče je stvar preveč zakomplicirana...imaš pa prav,res je da tašči nekaj zamerim,moj ni nesposoben, je samo odraščal v družini, kjer je bil oče odsoten...pri meni pa je bilo drugače...In zdaj ko gledam, ko gre po očetovih stopinjah, me mrazi...Je pa res da dokler je živel sam je bil sposoben veliko več postoriti doma...ampak to je že druga zgodba...

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.10.2010 20:20:02   
Rožica I
Pri nas je tudi tako, da moram otroka skoraj pulit iz rok user posted image . En par starih staršev živi vsak posebej in bi vsak imel vnuka (tamali pa tudi uživa z obema) kak dan med vikendom, (z drugim parom starih staršev teh težav ni). In da preživimo ves vikend sami doma z otrokom, je sila redko. Razumem pa tudi tiste, ki bi to radi, pa jim ni dano.
Ampak, če ne želim odtegnit otroka starim staršem in obratno, pač jaz potegnem takratko in ko imam vsega že dovolj, me vsi čudno gledajo, češ pa kaj se razburjaš, saj potem imaš čas samo zase. Ampak jaz ne želim toliko časa zase, želim ga preživeti sama v krogu ožje družine in z otrokom..
Kakorkoli obrneš, nikoli prav, kaj user posted image ?!

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 10.10.2010 20:21:03 >

ROŽICA

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.10.2010 20:48:28   
BIA79
Rožica I..Tako je..karkoli se naredi, nikoli ni prav...no me vsaj kdo razume :)

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.10.2010 21:25:55   
saruška
Bia, začni se zaklepat! pri meni je delovalo in počasti sta skapirala... zdej imam mir.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.10.2010 8:49:12   
kristinaj
moški itak ne razumejo....in če ne boš ti ukrepala tudi on ne bo...

jaz bi popizdila, da bi takoj ko vstanem videla taščo na vratih... mater bi šla... jao ne daj bože... hvala bogu, da nisem ne pri mojih in ne pri tašči...

ti najprej na lep način tašči povej, da ko jo boš rabila jo boš poklicala, po vrtecu ne pridi takoj domov, vzemi malico s sabo in pejdi z malo še malo ven, ko prideš domov, in če pride vešča se že kaj zmisliš, da jo boš kopala, da se boste igrale in če bo kaj ugovarjala ji povej, da je čas ki jo preživiš s tamalo več vreden kot če je ona pri njej in ti čistiš, ker to lahko narediš ko gre spat....

če ne bo šlo na lep način obstaja še grša verzija, ki bi jo jaz že zdavnaj uporabila.. od prvega dne...

držim pesti zate...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.10.2010 8:54:39   
bomboncek1

Bombonček1 "lepo" da me spremljaš, čeprav je po drugi strani srhljivo... Tvoja razlaga je malo zgrešena, ker zjutraj si nisva privoščila zajtrka, jaz sem bila v sobi in se preoblačila, on in tamala sta jedla, ko je tašča potrkala na vrata..
Mogoče je stvar preveč zakomplicirana...imaš pa prav,res je da tašči nekaj zamerim,moj ni nesposoben, je samo odraščal v družini, kjer je bil oče odsoten...pri meni pa je bilo drugače...In zdaj ko gledam, ko gre po očetovih stopinjah, me mrazi...Je pa res da dokler je živel sam je bil sposoben veliko več postoriti doma...ampak to je že druga zgodba...

Bia, ne me razumet narobe. Nisem izbrala tebe in da bi te zdaj jaz spremljala in zasledovala v tvojih objavah, daleč od tega. Ne rabiš se me bat, ne vohunim za tabo, niti za nobenim drugim, imam pa (na žalost ali na srečo) odličen spomin za prebrane stvari.

Berem nekatere forume in enostavno si določene stvari zapomnem, še posebej tiste, kjer po določenih elementih "prepoznaš" človeka, družbo, okolje v katerem se giba in tudi če ga ne poznaš osebno, pač enostavno veš "kdo je". In ker naši kraji niso ravno veliki, si pač zapomnem...Dobra lastnost forumov je, da so anonimni in da se vsak razkrije, kolikor se hoče. Eni se več, drugi manj. Če pa kdo bere in prepozna človeka, si zapomne več podrobnosti o njem, kot če ga ne bi prepoznal. Pa pustimo to.

Zdi se mi zanimivo, da tašči zameriš, da je tvoj odraščal brez očeta. Tašči zameriš? Ne vem, oprosti...a je tašča kaj naredila svojemu  možu? Veliko očetov je precej odsotnih, ma ne vem, kaj imajo matere pri tem?!

Drugo bo bolj kot ne komentar na jutranje dogajanje pri vas doma. Otrok je jedel in tašča ga je vzela in odnesla. Ti si bila v sobi. In tvoj mož? Je kar gledal? Pa ni nič rekel? Očitno to ni bilo prvič in otrok je bil očitno tega že vajen, ravno tako tašča?!

Tretje bo spet bolj kot ne čudenje z moje strani. Tašča je prinesla pecivo. DA PREPREČIMO JOK smo otroka spustili k njej. Da preprečite jok? Pa kaj vi se res bojite vašega otroka ko malo pojoka??? Ali se bojiš, da če jo boš začela vzgajat, da te bo zasovražila, če ji boš postavila meje? Nekaj hočeš pa ne narediš nič drugega, kot da se jeziš na taščo. Rožici si odgovorila, da karkoli narediš, da nič ni prav!? Ni res. Ti nisi NIČ naredila. Samo tašči si zamerila, to pa res ni prav nič prav. Imaš jezik, polnoletna si, otrok je tvoj, začni ga vzgajat in postavljat pravila, ki naj najprej veljajo pri vas doma. Če boste doma imeli ena pravila, jih lahko postavite tudi tašči. Ne pa po vetru - danes ja, jutri ne, nedelja je sveta, v ponedeljek pa jo imej ker bom pucala. Tako to ne gre. Enostavno ženski povej kaj te moti.
Pa zdej še nekaj mi povej. Tvoj mož gre po očetovih stopinjah. Te samo mrazi ali se počutiš kriva, da je toliko odsoten? Glej, ki to je to, kar ti zameriš tvoji tašči. Torej si kriva, da tvojega moža ni nič doma?
Sori za to klobaso, ki zgleda psihoanaliza, ma nima tega namena. Ampak tvoje pritožbe so v več pogledih kontadiktorne.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.10.2010 8:58:27   
barni
Meni druženje otroka s taščo ne bi bil problem, samo da ti pa trka na vrata z nekim pecivom ipd. to pa meni ni. Pa dobro, da bi bilo to parkrat še gre. Samo kot razumem je to pogosto. No meni to ne sede.

Mi smo s taščo in tastem razščistili, predno sva si zgradila stanovanje nad njihovo hišo. Živimo tako, kot sosedje. Ne hodimo drug k drugemu v copatah, ne hodimo si v hladilnik, če želimo pridt na obisk se prej najavimo (pokličemo po telefonu). Sori, meni ne paše vedno imeti obiskov in tudi njim ne.

Če se vidimo se vidimo, če ne pa ne. In se imamo super. Ta mala tasta itak obužuje, pa ni treba da se zato vidita vsak dan, čeprav živi v spodnjem nadstropju (imamo popolnoma ločen vhod in vse ostalo, nič skupnega, razen nadstrešek za avto, vsak pol).

Meni se ne zdiš ljubosumna, meni se bolj zdi, da bi lahko tašča spoštovala, da ste vi svoja družina, ki se ravna po svojem ritmu. Če se želi vključiti, se najprej vpraša. Tudi jaz taščo najprej pokličem in jo vprašam, če kaj rabim ali bi prišli k njim ali kaj podobnega. Nikoli se kar ne pojavim. Morda pa nima časa? Enako je za moje starše. VEdno pokličem in vprašam, če imajo čas, če se jim da, če sta doma, nikoli kar neuletim s svoji družino.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.10.2010 9:09:10   
mateyka
bomboncek, zanimivo napisano.
ja, meni se tudi cudno zdi, da tasca pokasira jezo, ker je odpeljala tamalo - kot da moz, ki je bil prisoten in bi lahko ukrepal, nima nic s tem. pa to se je potem treba z mozem zmenit, ne s tasco, ne res, imho?
pa una z jokom (ali preprecitvijo joka) je tudi malo bosa, da tasca pokasira krivdo tukaj.. ne vem no.. mal je treba vse skupaj premislit, kdo je kaj "kriv".

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.10.2010 9:09:42   
Andromeda
Tudi jaz po eni strani razumem Bio79, ker ni lepšega kot imeti svoj lasten mir. Zato pa sem jaz stran od svoje tašče 35 km, od mame pa 100 km user posted image Če pa živiš v hiši nekoga (pa čeprav je nadstropje oz, prizidek tvoj), moraš vzeti v zakup, da ne boš imel nikoli toliko zasebnosti, kot če boš na primerni razdalji od starih staršev.

Bia79, tebe verjetno najbolj žre, ker ne znaš tašči postavit meje oz. ji jasno povedat, da želiš to in to oz. mir, Imaš vso pravico preživet nedeljo v družbi hčerke. Če ene smatrate taščo kot del družine, je to vaša stvar in ne pomeni, da bi morali sedaj vsi to "izvajat". Jaz svoje pač ne,pa tud svoje mame, sedaj imam svojo družino. Tiste, ki vam tako paše, je to vaša stvar, Jaz bi verjetno tudi znorela, če bi mi tašča kar naprej uletavala z nekim pecivom, to je za mene navadno vsiljevanje.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.10.2010 9:42:06   
Taddy78

Vstali smo ob 7. 7.30 je bila tašča na vratih, vzela tamalo in šla.Moj je odhajal in preden je šel sem mu rekla naj dvigne tamalo pri tašči in jo pripelje v stanovanje. 8.30 spet tašča trka na vratih, ker je spekla pecivo in ga je prinesla (samo nam, drugemu sinu in njegovi družini ne)...seveda tamala jo je videla in nona,nona, nona...in da bi preprečili jok je šla z njo...jaz sem pa jezna ko hudič.,..preden je potrkala sva plesali, skakali,se igrali. Skratka uživali v nedelji...
Ne vem..zame je nedelja sveta, dan ko se posvetiš družini. Tamala je bila včeraj pri drugi noni (moj in tašča delata tudi v sobotah, delavnico imata v pritličju hiše), ker je bil tak kaos v stanovanju in sem res morala pospravit. Tašča jo vidi vsak dan, zjutraj preden gre v vrtec, ko pride domov. Vedno sem ji pravila, da ko jo bom rabila jo bom vprašala da mi jo čuva. Sedaj odkar sem v službi, vem da sem postala bolj "posesivna" (jo težje dam iz rok), ampak enostavno časa za biti skupaj je malo. Spat hodi za sedmo uro, iz vrtca pridemo ob 15...in popoldne mi tašča pravi da pejdi si kaj naredit, bom jaz z njo!?!?! Sem tak tip, da pustim čakat vso perilo, posodo (ker itak, če ne pospravim jaz ne pospravi nihče,ampak to je druga zgodba), vse to lahko naredim potem ko gre ona spat,raje izkoristim tistih par urc in sem zunaj z njo...
Danes sem ji rekla, da mi ni prav in da naj razume, da bi rada bila s svojim otrokom, ampak vem da bo to trajala par dni in bo spet po starem...(vem kako je bilo s svakom in njegovo družino)...Včasih mislim, da ima tašča sindrom praznega gnezda...je zlat človek, ampak včasih preveč...vem da se čudno sliši ampak je tako...Napaka je verjetno tudi moja, tako da bom verjetno tudi jaz morala kaj narediti v tej smeri...
Selitev...seveda razmišljam o tem (ampak ko pogledam plačilno listo grem v jok), ampak če gremo, greva same s tamalo...
No zdaj ko sem se spisala je žr boljše...moj itak ne razume v čem je problem....

Meni se pa zdi, da predvsem iščeš grešnega kozla za slabo vest, ki jo imaš ker preživljaš premalo časa s svojim otrokom (čeprav še vedno več, kot marsikatera od nas).
Najbolj mi je zanimivo to, da hodi hčerka spat ob 19-uri. Potem  ko pride z vrtca res ne rabiš delat kaj drugega kot se ukvarjat z njo, ker imaš zlati čas potem ko pupa zaspi.

Če je zate nedelja sveti dan za družino, jo popakaš v avto in greš na celodnevni izlet.
Ker si opisala samo kratek primer kaj se dogaja ti povem, da bi marsikatera bila srečna, da bi imela takšen odnos s taščo...in veš zakaj se tvoja hčerka rada druži z njo? Ker babice in dedki radi razvajajo,  oz. se posvečajo svojim vnukom na drugačen način, kot mi starši.
Moj sin je isto nor na mojo mamo, s taščo se sicer razumeta, ampak ona bi ga samo omejevala in ne bi smel tega in onega-je po naravi paničar in še vedno ga ima za malega  dojenčka (ne delat tega, ker si boš naredil to in ono). V vrtcu si recimo sami mažejo kruh z nožem, ko ga tašča vidi z njim mu že pravi da se bo vrezal in mu ga raje sama namaže...

Svojega partnerja si sicer zelo slabo opisala, oz. skoraj nič nisi napisala o njem, pa vseeno...očitno med vama konkretno škripa in živita bolj vsak zase...

Kaj narediti? Imaš 4 ure na dan, da jih aktivno preživiš s hčerko. To je malo, po drugi strani pa kar dosti. Ko sem hodila v službo in 1 teden delala popoldan, sem ga zjutraj peljala v vrtec in po službi imela največ 2 uri časa zanj, ker je potem šel spat...to je pa potem kar razlika. S tem, da sin hodi spat okoli 22 ure in ko on zaspi nimam volje niti moči še kaj po stanovanju pospravljat.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.10.2010 9:45:13   
mateyka
Bia79, tebe verjetno najbolj žre, ker ne znaš tašči postavit meje oz. ji jasno povedat, da želiš to in to oz. mir,

glej, meni ni jasno, da je potem tašča "kriva" za karkoli.

Imaš vso pravico preživet nedeljo v družbi hčerke.

tega ji pa itak ni noben odrekal afaik. če otrok preživi v družbi več kot enega človeka (aka staršev), pa res ne pomeni, da nista skupaj npr.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.10.2010 9:48:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

tega ji pa itak ni noben odrekal afaik. če otrok preživi v družbi več kot enega človeka (aka staršev), pa res ne pomeni, da nista skupaj npr.

ma bodite resni ljudje...A vam bi pasalo, da imate tašče al pa ne vem koga skozi za vratom.jaz bi znorela....Ma ni lepšega, kot lepa nedelja samo za carkljanje z svojim otrokom, sploh če se ne vidita med tednom dosti.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.10.2010 9:50:50   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

a) tašča je tudi del družine (vsaj jest svojo vd taščo zaznavam kot del družine), zato uživaj skupaj z njo.

ah dajte no....meni osebno čist mimo...vse do ene meje...Vsak človek rabi zasebnost.Eni več eni manj. user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Online Shopping

Ali nakupujete oblačila preko spleta?

Da (28%)

Ne (72%)

Število vseh glasov: 3346

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!