|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   danes je 3 tedne
22.6.2008 6:14:27   
neanja duo
odkar moji ne komunicirajo z nami in to zaradi tele teme
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2812852

Vmes je imel še možek RD,se ga ni noben od naših spomnil,kmalu bo imel tamali RD,....
Ne vem,zakaj me to tolk žre.Oni pač čakajo,da se jaz ponižam,opravičim,...,ampak zakaj bi se?Ker kao jaz nisem povabila(pač so lagali,da niso nič vedeli in da sem grdo naredila,.....)
Tukaj imam pa super taščo,tasta in vse okoli,ki me še niso nikoli prizadeli.Vedno mi dajo občutek,da sem njihova,....

Morala sem malo ven dat,ker mi bo dušo razneslo,se mi zdi
vseeno boli.....

lep dan

nd
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: danes je 3 tedne
22.6.2008 7:44:36   
mateyka
neanja duo user posted image user posted image user posted image
res žalostno. pa lastni sorodniki.. user posted image
drugače pa - glavno je, da imaš okoli sebe ljudi ki te imajo radi user posted image pa moža, ki te ljubi, čudovite otroke, zdrava si.. v glavnem da imaš svojo ožjo družino ok. ostalemu daj pa čas.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2008 9:18:15   
Rožica I
Poskusi gledat takole, da ste res sorodniki, ampak da vas to vseeno ne obvezuje, da bi se morali brezpogojno imeti radi in se med seboj razumeti. Če te ne sprejmejo takšne kot si, JE TO NJIHOV PROBLEM in z njihove strani ni to nikakršna ljubezen! Povej jim to, čisto simple in ne kvari se življenja zaradi njih.

Pri nas imamo tudi težavo z enim sorodnikom, ki je nenehno nesramen in kritikantski do vseh, ampak sem ga po par letih sekiranja dala na ignore in sedaj ga obiščemo enkrat na teden za kratek čas (1-2h), zato da je sin, ki ga ima rad, v stiku z njim. Prej smo bili pa precej časa skupaj in sem dobosedno žrla user posted image ... Zdaj pa tega ni več user posted image !!!

ROŽICA

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2008 9:33:16   
GB
Joj zal mi je take stvari brati , ker priblizno vem kako se pocutis. Nekaj podobnega sem dozivela,samo sreca ni bilo otrok vpletenih. Zelim ti veliko srece in ljubezni

user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2008 9:36:14   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

neanja duo user posted image user posted image user posted image
res žalostno. pa lastni sorodniki.. user posted image
drugače pa - glavno je, da imaš okoli sebe ljudi ki te imajo radi user posted image pa moža, ki te ljubi, čudovite otroke, zdrava si.. v glavnem da imaš svojo ožjo družino ok. ostalemu daj pa čas.

Se podpišem. In verjemi, slej ko prej bosta starša prišla do tebe. Se žal ne zavedata, da bo starost in pojenjanje življenjskih moči prišlo tudi do njiju.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2008 11:21:38   
Teya*D.
ne sekiraj se.
Starša te bostač ez čas gotovo potrebovala saj si njuna hči.
povsod je kje kaj napeto, enkrat vse mine.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2008 12:56:53   
Anonimen
se podpišem pod mateyko, važno je,da tam kjer živiš vse štima in, da te imajo radi, sicer pa tudi tvoji se bodo enkrat ohladili... objemček zate.

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2008 14:40:18   
rija
neanja duo: na nobeni temi nisem zasledila stališča tvojega očetauser posted image

sicer pa: hudo je imeti take starše  oz. žalostno, da so taki ljudje sploh starši. in to starši očitno svoji edini hčeri.

mah, strela me naj zadane v tem momentu, če bom delala take scene mojemu piškotkuuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2008 16:37:07   
neanja duo
Oči pa, če hoče mir, mora mami poslušat in bit na njeni strani,če ne se pi... še na njega.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2008 16:50:33   
Sibil_
Veš kaj, če je pa taka surla zato ker pač ne more potrpet za čas enega rojstnega dneva pa tut klinc pa taka babica, jaz bi jo nakurila in ji direkt povedala, da gleda samo nase in da ima karakter težji od sebe.

Ti se pa ne sekiraj, če pride h pameti ok, če pa ne pa tut ok, kaj boš vsako leto take scene gledala?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2008 22:29:44   
Pikec
Pr nas se pa nikol ne vabi na rojstne dneve in vedno ampak res vedno smo vsi tam kjer moramo bit na dan ko moramo bit...

Če pa kdo koga ne mara pa itak ne pride...

Glede

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2008 5:57:42   
Anonimen
Glede prejšnje teme izpred x tednov: jz bi povabila oboje, če se pa ne marajo gledat je pa to čisto njihov problem. Moja mami in babi sta skregani ampak jz povabim obe, pa tudi obema povem da sem povabila obe, pol pa kakor hočeta.. Pa ponavadi prideta obe, sicer ne komunicirata kaj dosti, ampak se pa imamo vseeno luštno.
Glede te teme: ne obremenjuj se preveč s tem, škodi samo tvojim živcem user posted image Opravičevati se ti ni treba nikomur, naredila si pač tako, kakor si čutila in mislila, da je prav. Ne imej zaradi tega slabe vesti in ne pusti se, da ti s svojim obnašanjem slabo vest še bolj nabijajo.

Pač si letos povabila ene, drugo leto boš pa druge - pa saj hudiča ni tvoj problem, če se med sabo ne morejo gledat!

Srečno, pa nehaj se sekirat, ni vredno user posted image

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.6.2008 6:09:05   
neanja duo
Caffee,povabljeni so bili oboji!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.6.2008 8:01:19   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: rija

neanja duo: na nobeni temi nisem zasledila stališča tvojega očetauser posted image

sicer pa: hudo je imeti take starše  oz. žalostno, da so taki ljudje sploh starši. in to starši očitno svoji edini hčeri.

mah, strela me naj zadane v tem momentu, če bom delala take scene mojemu piškotku
user posted image

Ja, se strinjam. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.6.2008 9:21:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Caffee,povabljeni so bili oboji!

aja, sem samo preletela zadevo user posted image . Jah, če je pa tako, se maš pa edino za sekirat to, da imaš obupno žlahtouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.6.2008 9:42:36   
Volga
Ni mi jasno, zakaj je treba na vsak način vabiti ljudi, ki se ne marajo in jih spravljati skupaj? Dejansko bi naredila, kot je rekla ena na tisti prejšnji temi: ene bi povabila danes, druge pa jutri. So bladi wat user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.6.2008 10:11:01   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ni mi jasno, zakaj je treba na vsak način vabiti ljudi, ki se ne marajo in jih spravljati skupaj? Dejansko bi naredila, kot je rekla ena na tisti prejšnji temi: ene bi povabila danes, druge pa jutri. So bladi wat user posted image  

Jaz bi isto naredila. Bi bili starši pa magar sami na RD.

Drugače pa tudi pri nas ni idealno ampak se kar potrudijo user posted image , ker se "spodobi" user posted image . Jaz si itak svoje mislim.

No zdaj sem do konca prebrala še drug post. če ti pravi preklet sekret potem ne bo NIKOLI  s tabo zadovoljna in je res manipulatorka. Pusto jo na miru in se drži ljudi, ki ti dajejo dober občutek. Ljudi, ki te ponižujejo ne rabiš, in res je žalostno user posted image , da so to tvoji lastni starši. Tudi, če jim poveš kaj misliš ne bo tvoja mama nikoli razumela, ker vidi samo svojo rit. Drži se.

< Sporočilo je popravil Pobalami -- 23.6.2008 10:23:08 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.6.2008 10:51:05   
ronja
Vem, da ni luštno izključit staršev iz kroga ljudi, ki jim zaupaš, ampak včasih pač nimamo izbire... Jaz imam super očeta, ki pomaga, kadar le lahko in mami, ki veliko reče, pa malo naredi... Zdaj sem se pač naučila, da ji ne smem več nič verjet. Seveda bognedaj, da bi ji to direkt povedala - sem parkrat poizkusila se pogovorit z njo, ampak ni imelo nobenega učinka, enostavno ne prideš do nje, ker ima ona svoj svet, kot verjetno tvoja mama svojega in nobene pametne sposobnosti empatije...
Ampak zame je veliko lažje, odkar je ne jemljem več kot "mamo", ampak pač kot neko gospo, ki je čisto prijazna, jo imam tudi rada, s katero sem preživela otroštvo in mi ni bilo hudega, ampak ni pa to mama v takem pomenu besede, kot jo razumem jaz (in če prav tu berem še veliko drugih tu) in daleč od tega, kakršna bi si jaz želela bit... Je pa res, da ni zamerljiva in da je zanjo čim več ljudi, tem boljše...

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.6.2008 16:16:53   
tehnofil

odkar moji ne komunicirajo z nami in to zaradi tele teme
Vmes je imel še možek RD,se ga ni noben od naših spomnil,kmalu bo imel tamali RD,....

da se jaz ponižam,opravičim,...,

Poglej. Na prejšnji temi si takoj dobila pravi odgovor. V drek drugih se ne mešaj. Povabi še naprej oboje. Vedno. Tvoje je da povabiš, njihovo je da se odločijo da pridejo ali ne. In to za vse praznike, praznovanja in obletnice.

Enostavno ne gre za opravičevanje ampak za vabljenje. Zato kar povabi še naslednjič. Oboje, oz. vse za katere želiš da bi bili zraven. In to brez slabe vesti.

Obojim pa povej, da se v njihove zdrahe ne boš vmešavala in da naj jih ne nosijo sabo na obisk, ker pridejo na obisk k tvoji družini. Vabljeni so, v položaju za postavljanje pogojev pa ni nihče. To jim daj jasno vedeti.

Neposredna povezava do sporočila: 19
24.6.2008 23:08:22   
sandra85
prav si naredila! zdaj pa je problem tukaj, ker oni res čakajo, da jih ti pokličeš in se jim opravičiš.........imam občutek, da bo zelo hudo, če jih ne boš poklicala-zdaj pa je samo od tebe odvisno, koliko je tebi do tega, da se pomenite! ker tak odnos, kot ga imajo do tebe je res grd! če jih boš že poklicala, se jim nič ne opravičuj! njih je lahko sram!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.6.2008 23:09:59   
sandra85

že to, da so na možeka "pozabili" je žalostno, če pa jim je ponos toliko pomemben, da ne bojo niti za rojstni dan od vnučka poklicali, pol ni omembe vredno in jih samo odpiši!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 21
25.6.2008 11:48:57   
Vijoličarka
Skoraj v vsaki družini je tako, da kdo koga ne mara kaj preveč. Osebno ne spoštujem staršev moje svakinje, ki pa jih redno srečujem na praznovanjih rojstnih dni. Sumim celo, da ona organizira vsa ta velika praznovanja, ker njeni starši to pričakujejo. Moji nečaki se namreč sumljivo hitro odmaknejo, tudi ko gre za njihova lastna praznovanja.

In kaj naj? Rada imam brata in nečake, tudi s svakinjo se kar dobro pobirava, čeprav posebne ljubezni ni. Torej stisnem zobe, pa rečem kakšno vljudno, zaradi ljubega miru, zaradi nečakov, brata, pa tudi zaradi svakinje, saj vem, da ima svoje starše rada, sploh jim želi, po mojem mnenju, pretirano ustreči.

Tako po moje ravnajo civilizirani ljudje. Ona je samo moja svakinja, pa ne želim prizadeti njenih čustev. Ti si svojim staršem hči, a jih očitno nič ne brigajo tvoja čustva. Vedo pa zelo dobro, na katere tipke pritisniti, da boš ti plesala, kot bodo hoteli in se žrla zaradi občutka krivde.

Zato moraš najprej razčistiti pri sebi. Kaj tebe briga, kdo koga mara in kdo ne, kdo je toliko otročji, da ne more za en popoldan premagati svojih frustracij. Zakaj bi morala organizirati ne vem koliko praznovanj in kombinirati ljudi, ki govorijo med seboj. Ti lepo organiziraj praznovanje in povabi vse. Če bo kdo mijavkal, da ga ne bo, če pride ta in ta, potem mu pač povej, da je to njegov problem, če se ne zna par ur človeško vesti in bo zato kaznoval svojega otroka, vnuka, nečaka...

Če boš še kdaj povabljena na kakšno takšno kosilo, kamor te bodo povabili z namenom, da ti 'operejo glavo', samo vstani in pojdi domov, njim pa reci, da se boš spet pogovarjala z njimi, ko bodo sposobni misliti še na koga drugega razen nase. Ne vem, kaj se izgovarjajo, da 'niso vedeli', saj si vendar povabila vse. Poleg tega praznovanje ni bilo namenjeno 'njim' ampak tvojemu otroku. In gotovo se s tem, ko so se tako vedli med kosilom, tvojemu otroku niso ravno prikupili.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (13%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (66%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!