|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   danes
29.11.2004 13:03:46   
Anonimen
sem odšla na občino si podaljšat zdrav. zavarovanje, in ko sem cakala tam v vrsti se mi je tak fejst začelo vertet:zmeden:..sem rekla kje je wc in samo letela:(...enkrat se mi je to ze zgodilo...vendar nisem bila noseča..so pač rekli da sem bila takrat dehidrirana..no zdaj v nosečnosti pa je to tak normalno ali ne?:miska:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   danes
29.11.2004 14:47:18   
bivka
Mogoče pa imaš nizek pritisk in si dobila zato vrtoglavico? :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   danes
29.11.2004 14:53:41   
Anonimen
nevem, tudi mozno:zmeden:.samo pomoje je bil kriv zrak noter, ker je smrdelo ful(polno ljudi pa nič ne zračijo:ups:).sicer si pa grem zdaj zmerit pritisk:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   danes
29.11.2004 14:57:10   
bivka
Preberi si temo vrtogavica-:nosecka: pišejo, da so imele premalo železa?
Meni postane slabo, če mi kaj zasmrdi, ampak brez vrtoglavice. V vsakem primeru, pa vprašaj ginekologa ob naslednjem obisku!
LP, B :nosecka: in :duda: :roza: (28t 5d)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   danes
29.11.2004 15:01:26   
Anonimen
bom bom:bravo:...pritiska sicer nimam nekaj slabega 142/71, pulz pa 81, mislim da to ni nekaj slabo ne:zmeden:
ko sem bila na pregledu krvi je bilo vse okei v krvi, se mi pa to dogaja res večkrat, ne samo zdaj ko sem noseča, tudi prej sem 2 omedlela.samo so vedno rekli da sem bila dehidrirana, kao;). bomo pa danes kake vitaminčke kupli:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   danes
29.11.2004 15:42:15   
lenika
Zgornji pritisk imaš kar povišan in to je lahko nevarno, zato kar obišči G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   danes
29.11.2004 16:10:52   
Anonimen
pregled imam komaj 22:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   danes
29.11.2004 16:25:57   
Anonimen
Še enkrat si zmeri pritisk, pa prej vsaj 10 minut čisto pri miru leži.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   danes
30.11.2004 10:06:00   
piščanc
nočem te prestrašiti, ampak imaš kar visok pritisk, v katerem tednu pa si?

meni se v vsaki vrsti, trgovini, na vlaku... vrti, pa vročina me obliva, če imam nizek pritisk - moj 'normalni' je okoli 115, če imam pa nizkega to pomeni pod 100 (zg. pritisk), stanje se mi izboljša s ČOKOLADO (kava mi ne paše) oz. sladkorjem.Tako, da vedno s sabo nosim nekaj sladkega.

sem pa v 30t, najhuje je bilo prve 4 mesece, potem se je izboljšalo, zdaj sem pa spet GROZNO noseča. komaj čakam konec

lp, nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   danes
30.11.2004 10:07:07   
piščanc
pa vsaj 2 l tekočine spij na dan!! nujno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?