Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 15:29:18
|
|
|
|
pipi1
|
Zdravo saša24. Sem celi dan mislila na tebe. Kako je blo? Vse ok? Js sem glih dans dobla izvide. Z obema je vse v najlepšem redu. :) Gremo oktobra v IVF postopek in upam da pol pa bo en haufen :duda:. Za nekorošice: en haufen - veliko. lp, pipika
|
|
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 15:31:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
saša suuuupeeeerrr!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Zdej pa naj se prikažejo ti težko pričakovani:modri::roza:! :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 16:02:05
|
|
|
|
girly
|
:bravo::bravo::bravo: potem bo pa kmalu nova :nosecka: med nami :)-
|
|
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 16:29:21
|
|
|
|
Marina_
|
:miska::miska::miska::miska: za :modri::roza::modri::roza::modri:
|
|
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 16:34:52
|
|
|
|
saša24
|
hvala vam punce, tut js bom za vse nas držala pesti, da nam čimprej uspe :modri::modri::modri::roza::roza: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 16:35:12
|
|
|
|
saša24
|
hvala vam punce, tut js bom za vse nas držala pesti, da nam čimprej uspe :modri::modri::modri::roza::roza: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 18:27:46
|
|
|
|
PiaM
|
:bravo: :miska: za :duda: čimprej! :rozica:
|
|
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 20:04:56
|
|
|
|
svetlana1
|
Ojla Saša 24, kot verjetno veš tudi jaz sem danes imela hsg v lj. in tudi pri meni je vse vredu, vse moje poti so prehodne. Vprašala sem kako je zdaj z :sloncek::sloncek: in so mi odgovorili, da v tem ciklusu ne smem zanositi, rekli so mi pa da zdaj imam zelo veliko več možnosti za :duda:. Tako da nama obema želim da čimprej posteneva :nosecka::nosecka:. Še kaj se javi da vidim kako ti gre........ Svetlana
|
|
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 20:05:58
|
|
|
|
*KAJA*
|
:miska::miska::miska::miska::miska: Pa čimprej zagledaj:roza:!!!!!! Danes pa sva medve najsrečneši kajne?
|
|
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 20:38:19
|
|
|
|
saša24
|
ja res sem danes vesela, kot bi si napolnila baterije!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: držim pesti za vse nas, da čimprej zagledamo:modri::roza: sasa24, ki bo mogoče že ta mesec :nosecka:
|
|
|
|
današnji občutki po HSG-ju 2.6.2005 20:49:00
|
|
|
|
Anitka
|
Punce zdja pa gremo s polno paro naprej :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: Poletje bo še vroče in nove nosečke bodo padale kot za stavo. Pa pa, :pika:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?