Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dabroston in klomifem 2x IMN 15.8.2005 18:47:09
|
|
|
|
Maša26
|
Pozdravljena, najprej seveda te sprejmemo :rozica: in (lahko govorim v imenu vseh) razumemo tvoje razočaranje in slabo voljo. Kaj konkretnega ti ne morem pomagat. Za klomifen vem samo, da lahko povzroči večplodno nosečnost, za IMN pa res ne vem. Žalost prenašam kakor kdaj. Včasih sem OBUPana, včasih neučakana, da mi je tudi do naslednje :hudicek: težko počakat, večinoma sem pa kar v redu in resnično verjamem, da bomo 1x vse srečne mamice. Včasih si mislim, da sem navadna živčna razvalina, ki ji življenje krojijo samo dnevi ciklusa, upanje pred vsako :hudicek: in obupanje ter pobiranje po vsaki :hudicek:. Ampak v bistvu pa bolj spoštujem življenje, kot sem ga, stvari mi niso več samoumevne. O IVFju nekaj sicer vem, ampak bom prepustila tistim, ki so bolj stručke za to. NISI tečna. In, mislim, da je en zdrav jajcevod lahko odlično opravi svojo nalogo. No, malo sem se razpisala, sem ravno take volje. ;) :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
dabroston in klomifem 2x IMN 15.8.2005 21:28:31
|
|
|
|
tecka
|
Živjo, Stuhica. Dobrodošla med nami. Pravzaprav mi je žal, da si med nami, ker to pomeni, da imaš težave...
|
|
|
|
dabroston in klomifem 2x IMN 16.8.2005 8:08:22
|
|
|
|
girly
|
Dobrodošla stuhica! Zelo mi je žal, da te pestijo take težave! Žal tudi jaz o IMV ne vem prav dosti...O klomifenu pa vem, da povzroča, da dozori več kot eno jajčece naenkrat kar povečana možnost zanositve, zato tudi včasih pride do večplodne nosečnosti. Dokler je prehoden vsaj en jajcevod, ne obupaj! Če ti bo hudo, nam kar potoži, zato smo tu, da si stojimo ob strani! Žalost prenašamo vsaka po svoje,k en mesec bolje, drug slabše.Jaz osebno sem se psihično pobrala in ne čakam več vsak mesec ali bo M ali ne!Ko bo čas, vem da bom postala :nosecka:. Enako vem, da boš tudi ti, samo ne obupaj!Uživaj v življenju in stvareh , ki jih imaš rada! Lep dan :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Punčki bo ime...?brina_sSem (smo) pred rokom in v dvomih,....... Ula (
50%)
Erika (
19%)
Elina (
31%)
Število vseh glasov: 236Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!