|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dabroston ali....
14.4.2009 14:37:02   
Anonimen
Pozdravljene
Že dve uri visim na telefonu in ne morem verjeti, da se nikjer v Sloveniji ne da dobiti tablet Dabroston ali Utrogestan user posted image user posted image user posted image
Že prvič sem ga morala jemati do 14. tedna, zdaj se mi sitacija ponavlja, tablet pa nikjer.
Ali mogoče katera ve za kakšno manjšo lekarno kjer bi jih imeli.
Vem, da na Hrvaškem bi jih dobila, ampak priti do tja......

Vsaka pomoč bi bila dobrodošla
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dabroston ali....
14.4.2009 14:37:55   
Petr_a
Javi se na ZS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2009 11:33:07   
anci banci
jaz sem jemal do 14 tedna prometrium(je boljši kot pa dabroston, ker ni sintetični progesteron ) in tega se da dobiti v italiji, škatlica je cca 5 eur

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2009 13:18:05   
Belika
Poskusi z lekarno na Brdu v LJ. Znanka jih je pa pred kakim mesecem dobila v MB.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2009 13:28:16   
Anonimen
Dobila ...user posted image hvala...user posted image

(odgovor članu Belika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2009 13:30:11   
Anonimen
Samo zanima me ali v kateri izmed lekarn, ali "privat"?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2009 14:00:02   
Tisana
Še dobro, da vas je toliko z imenom Anonimen, ker se potem lahko tolažim, da nisem edina, ki se pogovarjam sama s sabo user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2009 15:48:06   
Grethy
Utrogestan se da dobit v Lekarni Tabor v Mariboru, lahko ti ga celo pošljejo, mislim, da jim je treba poslat po faxu recept, pa ga pošljejo po povzetju, vsekakor pa prej poklicat, če je na zalogi ... so zelo prijazni ... ena škatlca je pa stala takrat ko sem jih jaz rabila (pol leta nazaj) okrog 10 eur ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2009 15:50:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Še dobro, da vas je toliko z imenom Anonimen, ker se potem lahko tolažim, da nisem edina, ki se pogovarjam sama s sabo user posted image user posted image user posted image

Ane, ane, kako jih je lepo brat ... jz včasih ne vem al ne znam brat al se je keri kej naredlo, da sama sebi odgovarja user posted image user posted image , pol mi pa le kresne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da sta to verjetno dve junakinji ki sta anonimni ... sicer pa ... kakor komu paše ... vseeno se da vse pomenit user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2009 16:08:12   
tassika
Jaz sem dobila uterogesten (upam, da sem prav napisala) v borovljah v lekarni, cena cca 11 eur, v Italiji niso imeli nikjer, v MB pa sploh nisem poskušala, ker baje čakaš, da jih naročijo, meni se je pa mudilo. No moj se je včeraj zapeljal gor in dobil brez problema tudi brez recepta, ker sem ga pustila kolegici v IT, ker so mi na urgenci 100% trdili, da se jih dobi tudi tam, tam pa pravijo, d ajih že 2 leti nimajo. Ampak zdaj jih imam in jih pridno jem.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?