|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dabroston
20.7.2010 13:01:34   
tanjusi
Zanima me če kaj veste , kako je sedaj z dabrostonom, ali se ga da dobit... oz. ali zdravniki pišejo kaj druga?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dabroston
20.7.2010 13:07:06   
Katy78
Jaz sem pred 2 leti dobila dabroston. Sem bila tudi pri Pušenjaku, pa je samo Dabroston omenil, nič drugega.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2010 13:41:35   
cukica
Se ga da dobit,men ga je napisal moj osebni zdravnik,kasneje ginekologinja,če ga pa ne dobiš mam jaz doma 2 škatlici viška,...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2010 13:46:20   
tanjusi
trenutno ga še mam ... nekaj tudi zaloge... samo nekaj čssa je bilo govora, da sega ne da dobit , tudi jaz sem imela težave, sem preiskala kar nekaj lekarn, da sem ga našla , če bo kriza in mi bo kazalo da mi ga zmanjka, pa se bom spomnila nate Cukicauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2010 13:50:44   
eee35
Jaz ga tudi še imam...če ni rok pretekel, če boš hotela, napiši.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2010 14:15:08   
poka29
Ojla!
Ne vem, če se ga pri nas še dobi.Se ga pa dobi na Hrvaškem, mislim da pod imenom Durphaston. Podobna Dabrostonu (če ne še boljša-saj je bolj "naraven" progesteron,pa še vaginalno ju lahko uporabljaš in ti je tako manj slabo) pa sta Utrogestan (dobi se v Avstriji) in pa Prometrium (dobi pa se v Italiji).

Uzivej, če pa rabiš še kako informacijo, se pa tipkamo

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?