|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dabroston
18.11.2007 16:13:59   
srecna_zvezda
Pozdravljene!

Spet se malo oglasam saj imam eno vprasanje, za katero upam, da mi boste znale odgovoriti. Torej; G mi je predpisala tablete Dabroston, da bi se mi hormonsko neravnovesje uredilo(beri: izcedek 17 dni po prvem dnevu zadnje M). Sedaj pa me zanima ali obstaja vecja verjetnost, da lahko zanosim ob jemanju teh tabletk(seveda v casu jemanja teh tabletk) in zakaj je temu tako?
Hvalezna vam bom za odgovore. Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dabroston
18.11.2007 19:04:13   
Tiara123
Dabroston neposredno ne vpliva na večjo verjetnost za zanositev, ampak pomaga v drugem delu ciklusa, da se oplojeno jajčece lahko vgenzdi in da ne pride do spontanega splava. Dabroston vsebuje progesteron, to je hormon, ki je prisoten po ovulaciji do nastopa menstruacije.

Če se pojavljajo krvavitve med ciklusom, to pomeni, da je pomanjkanje progesterona v telesu in posledično prihaja do izvencikličnih krvavitev. V takem primeru se oplojeno jajčece težje vgnezdi in s pomočjo Dabrostona se raven progesterona ohranja na nivoju, da omogoči lažjo vgnezditev.

Upam, da sem dovolj razumljivo napisala, če ne me bo še katera popravila ali dopolnila.

Tebi pa vso srečo z Dabrostonom

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2007 19:15:33   
srecna_zvezda
zelo lepo in razumljivo napisano.user posted image  hvala.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2007 20:33:31   
taši84
hej lidija_21! tuki sm še ena ki jemlje dabroston že zdaj tretjo rundo, lani pa eno. jem ga zaradi neredne M in ker želim zanosit. zdaj ga vzamem še trikrat in potem naj bi dobila M. upam da nama kmal uspe saj teče že 16 mesec pa še nič ni ratalo.

lp, taši84

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2007 20:34:32   
taši84
tiara123 ti je vse lepo razložila kaj in kako.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2007 21:28:37   
srecna_zvezda
tasi84 ja lepo je vedeti da nisi sam v vsem tem.user posted image  Vsekakor pa tudi jaz kar ne morem docakati svoje vnovicne magicne user posted image .Jaz sem namrec imela ss septembra in bo M po koncu jemanja Dobrostona sele 2. Ne vem nekako sem optomisticna in si zelim...kakor vse, ne? No zelim ti da bi tudi ti hitro ugledala user posted image  in lahko slavila svojo sreco z vsemi nami!

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?