|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dabraston??
26.1.2006 19:19:21   
urska2258
Malce sem radovedna, zato upam da mi boste znale pomagat.
Ker sem mela lani oktobra SS, mi je moj ginekolog predpisal jemanje DABRASTON tablet 2x/ na dan in to od 5 tedna naprej.
Rekel je da je to neke vrste PODPORA NOSECNOSTI in glede na to kar je blo prvic mi jih bo napisal.Full je pazil na mojo pikico in dokler nisva v 6 tednu videla utripa ni bil pomirjen.Zaenkart je vse OK.Sem v 8 tednu .
Ker so se lani mocne krvavitve in nato SS  pojavile v zacetku 8 tedna, mi je priporocal naj ta "rizicni" teden jemlem DABRASTON 3x na dan,naslednji teden pa nadaljujem 2x/dan.
Pravtako je rekel da bova s tabletami prenehala cez kaka 2- 3 tedne.
Ker nikjer na forumu nisem zasledila nobene ki bi mela podobne izkusnje (jemanje-preventivno), me zanima kaj mislite!

P.S.  pa se grlo me je neznosno zacelo boletiuser posted image
                                                                 bodite pridne in na toplemuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dabraston??
26.1.2006 19:32:49   
k1
jap, ti kar pridno papaj dabroston, mislim da je učinkovit nekje do 16t nosečnosti. pomaga k razvoju rumenih telesc. jaz zase sem prepričana, da mi je pomagal, da smo prišli do bebike.

lepo nosečnost!

(odgovor članu urska2258)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2006 20:33:15   
Anonimen
Jaz sem jedla dabroston. zdaj točno ne vem kako dolgo, sem pa morala pojesti 3 škatlice. Se mi zdi, da je bilo to prve 3 mesece. 1. sem šla h G. pri 6t. Ker se je g. tudi bal, da bi mojega pikeca, izgubila, glede na to, da smo ga komaj naredili.user posted image

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2006 10:32:29   
GoYa
Jaz jemljem prometrium, kar je v bistvu isto kot dabroston (ista funkcija), sam iz Italije. Jemljem pa ga od punkcije dalje, torej še malo prej, preden smo ratali noseči. Do 12t bom jemala 3 tablete na dan (vaginalno user posted image ), potem pa je G rekel, da bomo zmanjšali dozo. Predvidevam da na 2 na dan, ne vem pa do kdaj. Verjetno do 16t.

Ja, to je podpora plodu, čeprav sem enkrat prebrala Pušijev odgovor, da pomaga v 1 %, da ne pride do ss.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2006 14:41:23   
Doti
Tudi meni je G predpisala Dabroston, ker sem imela rahel rjavkast izcedek. Sem pa v 6t nosečnosti. Rekla pa mi je, da preprečuje možnost ss.  

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2006 15:10:22   
urska2258
HVALA, ker ste se mi javle.user posted image

No pa upajmo da bo z nasimi user posted image pikicami vse O.K.!!
PA LEP VIKENDuser posted image

(odgovor članu Doti)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?