|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   da se še jaz malo skašljam-majhen nasvet
9.4.2008 21:06:51   
mala maja
no tema od Huanite mi je dala malo mislit. In kot sem že tam napisala imam jutri eno zanimivo zapuščinsko razpravo.

Pa da slišim mnenja. Gre se pa takole če se da keri brat pa dat mnenje, da vidm če bom mela ja*** pa bratu enkrat za vselej povedat ta svoje.

Leta 2003 mi umre oče. Pusti mi z oporoko vikend, firmo, motror bratu polovico stanovanja in polovico mami. Po zapuščinski sem dedovala 60% mami 20% in brat 20%. Pusti pa tudi en velik puf cca 5 takratnih miljončkov, katerih sem morala jaz poravnat, na zelo zelo grd način. Pogreb plačam jaz, kupim nov spomenik, celo rože kupim jaz v imenu vseh. Oče je imel raka in ker sta bila ločena z mamo sem 9 mesev dejansko živela na dveh koncih. Nekaj časa pa je oče živel pri nama. Uglavnem vsak dan sem se po šihtu pelajla v 70 km oddaljen kraj k očetu in zvečer nazaj, ko je bil na Golniku pa vsak dan na obisk. Sinova me takrat skoraj 4 mesece nista videla nič razen zvečer. Bili so tud dnevi da sem bila dvakrat na dan pri njemu. Sem pripšla domov pa me je klical sem se usedla v avto in peljala k njemu. No to je bilo predno je šel k nama. Ko je bil pri nama cele noči nisem spala ker me je skoz klical, ekr ga je bilo strah umret. Bili so težki dnevi in kašen dan me je samo nadiral amapk sem mu oprostila, saj bolezen naredi svoje. Brat ga je prišlel pogledat dvakrat, mogoče trikrat.  Med tem časom sem bratu dala očetov avto, ker ga ni imel in da bi šel večkrat k njemu. pa je v dveh tednih uničil avto, dvakrat se je zaletel in uničil vse gume. Avto je bil pa na firmo katere skrbnik sem bila jaz. tako sem mu ga vzela in kupila novega na firmo.

leta 2004 umre mami. Zadane jo kap. Brat me kliče ob 10 zvečer da si je zlomila nogo in da ne ve kje je. user posted image  Sem takoj letela v KC in tam izvem da samo vegetira in da ne bo dolgo živela. Umre v enem tednu. Pogreb plačam polovico jaz polovico dedek, oče od mami. Mami par mesec vzame na hipoteko na hišo od njenjega očeta, se pravi dedka kredit da je leta kupila in ima en kredit za katerega noben ne ve. Jaz se odpovem dediščini in brat plača cca dva miljona kredita po mami, dedek pa hipoteko cca miljon.

Ker je dedek ostal sam sem začela hodit k njemu jaz. Slabšati se mu je začelo konec leta 2006. In takrat je bil 3 tedne pri meni, potlej pa je šel domov. Hodila sem 3-4 x na teden k njemu, da sem mu oprala in malo počistila, šla v trgovino, dvignila pokojnino...,  vsak mesec mi je  dal 50€ za bencin. Junija 2007 ga zadane kap. Vegetira in živi kar dolgo za hudo bolezen. Preživi pljučnico, angino in v bolnici dobi mrso. Seveda spet hudi dnevi, določitev skrbnika, seveda spet jaz, ker se bratu fučka in on nima časauser posted image .....iskanje doma, en kup prošenj... brezveze. Po 70 dneh hočejo me dat dedka domov v oskrbo k terem ororkomuser posted image  z mrso. odločivauser posted image  se daostane v KC za 3000€ na mesec ker nam rdrugega ne ostane. Spet sem jaz tista ki ***** ker ne plačam računov. kako le, dedek je imel 500€ pokojnine jaz pa 400€ plačeuser posted image , brat nima ker je kao berzposelen. Do sedaj pa vleče cca 600€ pokojnine po starših. Odločiva se da podava hišo. Vsak dan sem bila tam in pordajala hišo, ker kao brata ni noben klical in ničkolikokrat sem zvedela da je brat rekel da naj se zmenijo z mano.Uglavnem dobiva kupca in pobereva aro, dam prošnjo na CSD za odobritev rodaje da se plača KC ker sem imal spet zablokiran račun ker nisem plačala računov.  Pa nima veze.  Dobimo dom v MB in 2x grem gor za ureditev papirjev . Ampak dedek umre med prevozonm v  dom in predno speljemo prodajo. Tako sklenemo dedni dogovor.  Jutri imam zapuščinsko po dedku. Iz are sva plačala KC in ostalo delila pol-pol aja pa pogreb sva plačala iz are. Jutri pa najbi šel denar  od prodaje 1/3 jaz 2/3 brat. Brat pravi da sem dedovala full več po očetu in da mi bo full zameril če mu ne dam denarja. Gre se pa za kar nekaj denarja. Nekej grozi in jaz se ga full bojim, po drugi starni pa se mi ne da kregat z njim. Je le brat.

Gre se edino zato da brat nikoli ni vzdignil rit da bi pomagal, pa prav kolk je revček.user posted image

No kaj pravite naj se skregam? Mož pravi da se ga boji in da ne gre z mano jutri, da naj grem kar sama. In jaz bom pokleknila in bratu dala denaruser posted image

No mal mam lažjo dušo.Kdo bi si mislil da računalnik/papir prenese vseuser posted image user posted image  in odnese vse tegobe.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: da se še jaz malo skašljam-majhen nasvet
9.4.2008 21:29:12   
Anonimen
Predobra si.user posted image  Midva imava tasta, pa se mi že cufa. Pa jutri...ne se pustit. Povej vse kar si tukaj napisala. Zaslužiš si več.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2008 21:36:23   
Pikec
Misli tudi na otroke, ki te niso imeli, ko so te potrebovali tudi drugi.

Konec koncev nekaj jim boš pa s tem denarjem tudi omogočila - brezskrbno otroštvo in morda lažji štart v odraslo dobo.

Niso te imeli, ko so te potrebovali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2008 21:44:49   
Anonimen
Ja in zakaj se bojita brata - ti in mož? In predvsem zakaj se ga boji tvoj mož? Mislim halo. On bo stisnil rep med noge in tebe poslal v boj samo, namesto da bi ti stal ob strani. user posted image
Po tvoji plati zgodbe, je tvoj brat ena velika lena rit in izkoriščevalec. Ne daj se in se postavi zase!!
Držim pesti, da boš imela moč in ne pokleknila pred bratom. Kje pa je bil ko so ga vsi po katerih zdaj hoče podedovati potrebovali?
Pa moža tud mal v roke vzemi. Kaj pa se gre takole stisnit rep med noge in javkat da se boji tvojega brata.

kakorkoli že: GOOD LUCK!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2008 21:48:11   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja
Mož pravi da se ga boji in da ne gre z mano jutri, da naj grem kar sama.

Osebno bi mi citirano dalo vec za mislit kot denar.

Sicer pa - dedkova skrbnica si bila ti in do konca zapuscinske razprave, nima brat kaj praskat. Znesek bo itak priglasil k zapuscini, pa se bo videlo koliko bo njegov dedni delez. Brez veze kregat se vnaprej. Kot dedkovi skrbnici pa gre denar na tvoj racun.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2008 21:51:17   
mala maja
 o tem ne bom zakaj se ga bojim, se pač ga ker je pokazal že svoje zobe. ampak najbolj se bojim tega ker smo ljudje v jezi zmožni maričesa.user posted image

Sicer je naprimer brat takrat ko je po mami ostal en puf tud na spl za stanovanje in sem ga plačala jaz prišel meni zastonj pogipsat in pobelit vso stanovanje, da ga je odplačal.. Sej drugače ni len, samo kadar se gre pa za letanje brez veze..kakor on temu prav pa je len ja..user posted image  In dobr bo če so bo jutri sploh dal primajat na sodiščeuser posted image

Pa ne vem brat je le brat. Ostal mi je samo še on in sedaj naj se še z njim tožarim in kregam do onemoglsoti.user posted image

matr sem jez ne zakopleksan človek, sama seb delam težaveuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2008 21:52:49   
Anonimen
Aja pa še nekaj. Najhujši so taki ki nimajo pojma kaj bi sami s sabo in mislijo da bodo z grožnjami dosegli svoje. Noben inteligenten osebek se ne spravi na nivo groženj!
Tisti ki pa se spravi, pa ga z malo potrpežljivosti in pametnim ravnanjem hitro ukrotiš - na popolnoma miren in preudaren način, VENDAR ODLOČNO mu povej dejstva za katerimi stojiš in se ne ustraši raznih barbarskih groženj. Ker če boš pokleknila pred njim zaradi tega ker ti grozi, bo to počel vedno, ker bo vedel da lahko.
Sicer ne vem kakšne vrste groženj je uporabil, ali bi, bo uporabil, vendar povsem mirno mu lahko poveš da boš uporabila vse pravne prijeme (in še kakšne malo manj pravne če bo potrebno), da zaščitiš sebe in družino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2008 21:53:36   
mama54
Ne pusti se bratu .Pripada ti  pol-pol. Bodi močna in dobro opravi .

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2008 21:56:09   
Anonimen
Ne pustit da ljudje hodijo po tebi. 

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2008 22:23:24   
vaney
ne daj se!!! brat ti je že prevečkrat pokazal zobe, zdaj je pa že končno čas, da jih pokažeš ti. SREČNO jutri!!!

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2008 22:58:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama54

Ne pusti se bratu .Pripada ti  pol-pol. Bodi močna in dobro opravi .

V tem primeru ti pripada več kot pol.

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.4.2008 23:04:44   
lemavrica
Ne pusti se mu, kar ti pripada ti pripada. Jutri ne poklekni. Pa vso srečo in da čimbolje opraviš.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2008 0:09:14   
soncek28
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Misli tudi na otroke, ki te niso imeli, ko so te potrebovali tudi drugi.

Konec koncev nekaj jim boš pa s tem denarjem tudi omogočila - brezskrbno otroštvo in morda lažji štart v odraslo dobo.

se strinjam
Niso te imeli, ko so te potrebovali.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2008 7:08:42   
Volga
Kot pravijo punce, kar ti pripada, ti pripada. Dolžna si se boriti za to, zase in za svoje otroke. kar se pa moža tiče, ga pa ne razumem. Mislim, ti sama za vse, on pa se brata pač boji in s tem naredi vse? Ne, tukaj ne bo prav. user posted image

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2008 7:38:57   
srki
Mala maja, zdrži  danes in srečno. Pa ne se pustit, so ti že punce povedale. Verjamem, da te je brata strah, čeprav je brat, ne veš, kaj se mu plete po glavi. Mož bi ti pa lahko vsaj malo dal opore...no, pa saj verjetno to, da je imel otroke ko si ti najhujše prestajala, tudi nekaj pomeni. 

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2008 8:41:47   
barby78
Madona,si pa res že dosti dala skoz.Kaj pa če se z bratom sporazumno dogovorita za nek določen znesek? a misliš,da ne bi šlo?

No,jaz sem tud že nekaj takega doživela.pred tremi leti sta mi v manj kot 2 mesecih umrla oba starša,ki pa sta tudi bila ločena (ampak v zelo dobrih odnosih) in sta se takrat obe sestri odpovedali vsemu v mojo korist.res je,da sem morala poravnat vse stroške in pufe,ampak to ni bilo tako veliko.Tak,da sem imela res srečo.

No,verjetno ti nisem kaj dosti pomagala,ti pa vseeno želim,da se uspešno zaključi vajina zapuščinska.
Pa srečno!

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.4.2008 9:25:00   
smigli
Jaz sem naredila to napako, ki jo še danes obžalujem, namreč da sem iz ljubega miru popuščala sestri in glej ga, kljub vsemu mi je ob prvi priliki ravno tako obrnila hrbet.
S tem, da boš bratu (ki si tega ne zasluži) popuščala, ne boš imela nič, ker taki osebki se prej al slej izkažejo in te zaj.......
Ne se pustit bori se, če ne zate pa za otroke, ki so trpeli, ko te ni bilo.

lp in vso srečo

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.4.2008 10:32:47   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Ja, meni tudi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.4.2008 11:17:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ja, meni tudi.

Isto.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.4.2008 11:25:49   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Ja, meni tudi.

Isto.

Tukaj bi se midva z možem spičila in bilo bi precej grdo. user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.4.2008 14:22:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Ja, meni tudi.

Isto.

Tukaj bi se midva z možem spičila in bilo bi precej grdo. user posted image  

Meni pa ne. Jaz se z njegovimi sorodniki ne ukvarjam. Naj se on zmeni z njimi. Lahko se pogovoriva, ne želim pa se vmešavat.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.4.2008 14:31:41   
smigli

Ja, meni tudi.

To je pa že druga zgodba, se pa popolnoma strinjam

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.4.2008 14:44:34   
katee
mala maja, upam, da si dosegla svoje in da si mu povedala, kar mu gre!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.4.2008 14:57:21   
mama54
Povej kaj si zrihtala.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.4.2008 15:55:42   
karmy
vse se konča pri denarju. Še najboljša žlahta, se skrega med sabo ko vidi €€€ user posted image jaz že vnaprej vem da se bom dediščini odpovedala, čeprav mam tak slab občutek da bo dolgove en od nas pokasiruuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?