|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   da ali ne noseča?
1.2.2008 18:19:37   
SSheila
Živjo....
po ss lahko spet načrtujeva user posted image . Imam pa nekam čudne, znake, ki bi lahko pomenile nosečnost. Ali pa ne? Je imela katera podobne znake;
M mi zamuje 3 dni, kar je pri meni zelo zelo zelo redko. Danes zjutro sem videla rjavkast izcedek, ki se mi je pojavil tudi v popoldanskem času. pa npr. pri zadnjem odnosu so me full jajčniki boleli (če ima to kakšno vezo). Rekla bi tudi, da imam malo napete prsi.. Zdijo se mi vsi logični znaki za user posted image . Toda: opravila sem test, ki pa je bil (žal) negativen.  Kaj mislite ve? Obstaja možnost, da bi bila user posted image ? Vam povem čisto po pravici, da se kar bojim upat, ker se bojim, da ni nič. Je možno, da je vse to psiha?

No, nestrpno čakam vaše odgovore! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: da ali ne noseča?
1.2.2008 18:24:59   
pika74
Clear Blue ponavadi ne laže... če pa hočeš še bolj siguren odgovor pa pojdi na krvni test.... za 100% odgovor pa počakaj še kakih 8 mesecev user posted image

velik sreče user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2008 18:26:51   
Lorencia
Želim ti, da bi bila user posted image
Zavedati pa se moreš tudi, da so to prav tako znaki, ki naznanjajo user posted image ...tako, da najbolje da še malo počakaš.

Meni je prejšnji mesec zamujala 12 dni ( to se še v 2 letih niti enkrat ni zgodilo, vedno 28 . ali 29 dan )...ampak je na koncu vseeno prišla, tako da jaz si v prihodnje ne bom delala več tako velikih pričakovanj, ker si na koncu toliko bolj razočaran če ni nosečnost...

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2008 18:27:21   
cina
SSheila, če ti M redko zamuja, si mogoče pa res noseča. user posted image Pravijo, da je tudi rjav izcedek pogosto pokazatelj nosečnosti, čeprav pri drugih pa spet napoveduje M; zares različno od vsake ženske posebej. Velika verjetnost pa je, da si test delala prehitro, da še ni dovolj nosečniškega hormona. Aja, pa glede zamujanja M- pri meni je pogosto kriv stres oz. psiha.
Pravzaprav ti nisem nič kaj odgovorila, želela sem ti samo napisati, da držim pesti za user posted image .

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2008 19:01:42   
SSheila
Hvala za odgovre in lepe želje! Naj omenim še dva dejavnika: pogosto hodim na WC (kar bi rekla, da je ravno tako zaradi psihe) ta teden pa me je kar precejkrat "zakuhalo" ...

Uf, sem neučakana! user posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2008 19:52:43   
stunfek
Velika verjetnost je, da ti izcedek nakazuje M. Zamuja pa ti lahko zaradi hormonskega neravnovesja kar bi pojasnilo tudi "zakuhavanje".
seveda pa ti iz srca privoščim, da se motim :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2008 19:54:07   
imam
Živjo... Sem čisto nova na forumu, čeprav vas berem že dalj časa. Imam isti problem kot ti... Menstruacijo imam že pol leta točno kot ura na 28 dni, moja zadnja menstruacija je bila 1.1., sedaj mi zamuja, test pa je negativen črtic. Tako da, tudi jaz čakam in upam na najboljše. Delala sem test Baby mini check, res pa je, da v popoldanskem času. Kakšne so kaj izkušnje ostalih?

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2008 20:47:38   
Anonimen
pri meni je bilo tako 10. v mesecu bi morala dobiti m., je ni bilo- 14. delala test, negativen- čez 9 mes sinek.
moje mnenje počakaj še malo in naredi ponovno test.

(odgovor članu imam)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2008 20:55:20   
SSheila
Ej imam: maš iste "znake" kot jaz? jst bi bila tako vesela.... sam sem že kar sprijaznena s tem, da bom dobila user posted image ... Ampak, kot pravijo, upanju umre zadnje ;)

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2008 21:51:48   
Anonimen
Jaz sem imela en dan preden bi morala dobiti M rjav izcedek, ki ga je bilo čisto malo na papirju, ko sem šla na wc. No, pa sem bila user posted image .

Srečno!

(odgovor članu SSheila)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2008 21:54:22   
imam
Znakov nimam istih... nisem imela nobenega obarvanega izcedka. Imam pa močan beli tok - kar ponavadi pred menstruacijo nimam! Imam pa že od ponedeljka zbadanje v trebuhu, malo spodaj na levi strani, malo na desni in v začetku tedna sem mislila, da je to zato, ker bo prišla menstruacijo - sedaj pa jo ni in upam, da je tudi ne bo.Drugače se mi pa zdi, da hodim pogosteje na WC. 

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2008 14:12:20   
pike
Zdravo punce
Mene pa zanima a je bila katera noseča pa ni imela nobenih znakov značilnih za nosečnost (boleče prsi, slabosti, okus...) Se vsi ti znaki že pokažejo do ne vem 3 ali 4 tedna nosečnosti ali pa se počutiš enako  kot če nisi user posted image . Lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2008 15:06:36   
jabi babi
NO TUDI JAZ SEM IMELA SS,IN PO TEM ZELO MOČNE MENSTRUACIJE,KAKŠEN TEDEN PRED NEPRIČAKOVANOuser posted image SE MI SEDAJ VEDNO POJAVLJA RJAV IZCEDEK,KI GA JE IZ MESECA V MESEC MANJ.ZDI SE MI DA GRE ŠE ZA NEKAKŠNO ČIŠČENJE,SAMO NISEM SIGURNA.NE BI TE RADA RAZOČARALA,AMPAK VSEENO TI ŽELIM DA BI BILA user posted image .SPROSTI SE PA BO ŽE KAJ SAMO DVE MOŽNOSTI,ALuser posted image ALuser posted image user posted image ...LP

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2008 15:12:10   
Taula
Mene pa zanima a je bila katera noseča pa ni imela nobenih znakov značilnih za nosečnost (boleče prsi, slabosti, okus...)

Jaz nisem imela nič teh znakov.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?