|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   da še tukaj javim - morfologija
23.6.2005 20:03:41   
Teni_
Danes sem imela morfologijo. Sem cela blažena, ker se je ginekolog resnično potrudil in mislim, da imam posnetno skoraj pol ure. Vse je vredu, srček je lepo bil, prešteli smo tudi prstke na rokicah. Je bilo vse tako srčkano, nogice je imel prekrižane, z rokicami se je pa tolkel po glavi.

Spol se ni dalo razločit, čeprav je g. rekel, da se mu je zdelo, da je videl pištolco(no, to se je zdelo tudi meni), ampak potem pa več ni mogel videt. Tako, da bomo videli, kaj bo povedala moja g.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.6.2005 20:16:26   
mehurčica
O, superca!:bravo: Pa imate lep spominček.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2005 20:20:05   
ZARA
Super Mojca!!!
Že zdej se tolče po glavi :)-??!! Hudo...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2005 20:21:46   
soncece24
O fajn, filmček. Moja prijateljica pa je bila včeraj na prvem pregledu, pa ji tečna G ni htela dat slikice, ji je rekla, da to oni rabijo. Kaka :hudicek:

kaj mogoče ktera ve, kje se da kupit ono knjigico ko lepiš noter slikice od UZ, pa pol laseke pa to vse od :duda: Bi jo rada ji kupla, da ne bo tak žalostna, ker nima slikice.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2005 20:22:43   
Teni_
Ja, sem jay tudi komentirala, da se že zdaj tolče po glavi, ker ve kaj ga čaka v tem svetu.:)-

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2005 20:26:48   
ZARA
Drugač je pa super to,posnetek mislim...se čez en čas usedeš,pogledaš,mal pojokcaš ...lepi spomini uglavnem !!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2005 20:38:40   
Seven*
Kje si to dobilaaa?? Jaz bi tud melaaaa.. :((:((:((:((

Nimam se nobene pametne slikice, pa sem ze v 31. tednuuuu.. WAAAA...!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2005 20:51:00   
Mojca P.
Super Mojca. Ja, upam, da bo res mali razbojnik:modri:...uhh to je veselja:bravo:!!

Slikice so pa res zakon. Jaz mam ginekologinjo se vedno v Ljubljani, ker ne spara in je cist na vsakem pregledu nardila ultrazvok in imamo pravo zbirko slikic (jih je sprintala in poslala po mailu).
Kar pridno hrani slikice, aja pa fotkaj jih, saj ves!!:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2005 21:05:14   
Teni_
Seven, mene misliš? Sem šla privat k dr. Miglar-ju v Smetanovo. Če rabiš še kakšne podatke mi piši na privat.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
23.6.2005 22:24:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2005 23:03:12   
urši*
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2005 23:42:51   
Urška*
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?