|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   džungla v celju
5.11.2008 10:24:38   
ksenjak
Dan!

Danes grem popoldne s tamalima v City Center pa me zanima, kako je s to džunglo. Koliko mora biti otrok star, da se tam lahko igra in kako približno to zgleda (ta večji je star 3,5 let). Ali je notri sam, ali mora biti starš zraven. Pa predvidevam, da tamlajša ne bo smela notri (stara 15 mesecev).

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 11:33:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: džungla v celju
5.11.2008 12:07:18   
_andreja_
a to tud obstaja? kako pa kej zgleda ta džungla? oz. ko boš pršla domov lahko malo natipkaš kako je bilo...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2008 12:17:36   
ksenjak
Mi smo šli do zdaj še vedno kar mimo, saj nikoli nisem vedela, ali greš z otrokom lahko notri ali ne, (in če ne, bi pomenilo, da otrok pod 4. leta notri sploh ne sme). Če pa gre starš lahko zraven, bomo pa danes probali. Napišem jutri, kako in kaj.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2008 12:45:41   
Jančika_
Ja, od štirih let naprej so lahko sami, prej si pa z njimi, tamala tudi lahko gre. Moja tavečji stalno teži, da bi šel, pol ko sva pa not, pa najprej pol ure stoji pri miru in gleda, nakar se 2x spusti po najmanjšem toboganu, potem pa tuli, ker mora že domovuser posted image . Ker se je prej imel tako zelo super fajnuser posted image .

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2008 19:36:25   
mayci
Mi smo bili zdaj dvakrat v tej džungli, mali je ful užival, pa jaz tudi user posted image , ko sva se igrala v tistih tunelih, pa žogicah, pa mostovih...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2008 7:29:15   
_andreja_
city center a to je un nasproti massa?? pa v katerem delu centra je?

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2008 7:46:45   
puncica
pri nas tole prakticiramo vsakih 14 dni ko smo v celju, tamala  (4,5 in 2,5 leta) dva ga obožujeta in z njima vedno babic, nikol ju ne puščamo samih, ker se mi zdi da je čist preveč divjih otrok, ki so sami noter.
A ja pa copate vedno s seboj prinesemo, kar priporočam tudi drugimuser posted image

Tam se lahko igrata tud po 1 uro in uživata, vsaj po pričevanju sodeč, tamali je sicer bi sprva nezaupljiv zdaj pa je že čist navajen sploh tobogan in un labirint kjer se živali oglašajo so mu zakon. Me pa moti da so starejši otroci čist brez nadzora noter in takega male kot je moj sin in še manjše komot v igri pohodjo, butnejo, odrinejo... se mi zdi da bi mogl imet več tehle animatork al nadzornic, pa da mal kontrolirajo sploh na vrhu.
Midva pa imava takrat fraj vikend in hodiva po svoje user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2008 8:51:25   
TinaM
Moj starejši (5 let) je tudi čisto nor na tole džunglo, ta mlajša bi pa seveda takoj za njim (2 leti).
Torej smo nekaj časa vsi skupaj not, potem greva "punci" ven. Za tako majhne se vsaj meni zdi večina igral pretežkih.
Se pa strinjam, da bi lahko imeli vsaj eno animatorko, ki bi vsake toliko časa naredila kakšen krog po celotni džungli in umirila tiste najbolj podivjane.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2008 8:55:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TinaM

Se pa strinjam, da bi lahko imeli vsaj eno animatorko, ki bi vsake toliko časa naredila kakšen krog po celotni džungli in umirila tiste najbolj podivjane

sej jih imajo, samo krogov ne delajo. so bolj same seb namenuser posted image

(odgovor članu TinaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2008 9:11:47   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

city center a to je un nasproti massa?? pa v katerem delu centra je?

City Center je na križišču Mariborske in Dečkove, blizu hale Golovec, nasproti Ek centra (tam je C&A recimo). Džungla je v nadstropju pri kafičih, levo od tekočih stopnic.

Mislim, da tiste punce tam niti niso animatorke v pravem pomenu besede, bolj vratarkeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2008 9:13:11   
ksenjak
_andraja_Če prideš po avtocesti in zaviješ proti centru, imaš na levi najprej Planet Tuš, na naslednjem križišču pa je na levi strani že City Center. Džungla pa je gor v prvem nadstropju, nasproti ene restavracije (mislim, da imajo italijansko hrano).

Naj pa povem, da smo včeraj sicer šli tja a na žalost ni bilo časa za obisk džungle pa še tamali je bil precej razposajen. Pa drugič.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2008 9:13:59   
ksenjak
Jančika_očitno sva istočasno pisaleuser posted image .

Lp

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.11.2008 9:21:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Mislim, da tiste punce tam niti niso animatorke v pravem pomenu besede, bolj vratarkeuser posted image .

zahtevano je, da so vzgojiteljiceuser posted image tko da bi mogle dat kaj od sebe.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.11.2008 14:12:01   
_andreja_
jaja sej celje zelo dobr poznam samo zame je spar spar pa naj bo celeja park al pa city center to nikoli nisem ločvala.... bomo šli v bodoče pogledat oz. bosta šla ati pa mali mela del medtem ko bo mami po trgovincah hodila user posted image  drugače smo pa velikokrat tam no res da gremo v unem nadstropu samo v H&m pa nisem še nikoli nič opazila, bi lahko imeli malce več  propagande za to džunglo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2008 21:05:33   
Jančika_
Andreja, ko stopiš iz H&M, dvigni pogled malo gor in levo, pa boš kuj vidla džunglouser posted image .

Ulla80, saj vemuser posted image .  Nisem pa še niti enkrat videla katere stat kje drugje kot pri vhodu. No, še stat ne - sedijo. Tako da jaz sploh ne pomislim, da bi mi katera otroka ahtalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 16
7.11.2008 8:26:45   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Nisem pa še niti enkrat videla katere stat kje drugje kot pri vhodu. No, še stat ne - sedijo. Tako da jaz sploh ne pomislim, da bi mi katera otroka ahtalauser posted image .

Točno tako in tud zame so tele punce tam sam zato da so, nimajo pa nobene funkcije, ne vem kako sploh začnejo zavračat otroke s starši, kdaj vedo da je džungla prepolnauser posted image Če bi bile kulčkej bi mal počekirale zgorja pri žogicah pri toboganih so pa skoz na vhodu in njihov najpomembnejši del je dajanje štampilk user posted image In zato niti pomislim ne da bi otroka pustila samega noter.Pa še to se mi zdi da so vedno min. dve, tako da izgovor da vhod/izhod ne morjo pustit prazen bi bil za lase prevlečen.

< Sporočilo je popravil puncica -- 7.11.2008 8:28:01 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.11.2008 15:25:25   
skuštrana
Jaz sem pa v sredo doživela presenečenje, animatorke so celo bile animatorke in so se ukvarjale s tamalimiuser posted image ..Bile sta 2, ena je bila na vratih, druga pa je imela nekakšne animacijske igre - igrali so se nekakšne igrice, ne vem točno kaj, ker nisem gledala...Skratka, pohvalno.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?