Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte! 28.12.2008 16:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko, da gre za kolcanje Moj otrok je full pogosto kolcal, (več krat na dan) v zadnjih tednih nosečnosti.
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte! 28.12.2008 16:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
zdravo. lahko mal bolj obrazložiš kak misliš to čudni gibi? moja mala pa tako ropata noter,pa rine svoje okončine vsepovsot.sem v 31 tednu.
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte! 28.12.2008 16:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa kolca se ji tut ful velikrat na dan.
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte! 28.12.2008 16:33:59
|
|
|
|
vesela veselka
|
hvala za odgovor. Naj bolj podrobno razlozim, pa upam res, da je kolcanje. Je ze v glavicni legi, ampak to cutim tam kjer bi po neki logiki lahko imela nogico. Pod desno dojko priblizno cutim vsako sekundo, ampak res, po prav taksnem ritmu, kot da bi srce bilo cutim nekaksne ''udarce''. Ste sigurne da je to kolcanje? Upam, da imaste prav.
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte! 28.12.2008 17:05:38
|
|
|
|
Anonimen
|
moja mala se pa verjetno še ni obrnala, ker jaz kolcanje čutim pod popkom, kr dost nizko. drugače pa včasih čutim tut na desni strani pod rebrami kr ornk brce, tak da sploh ne vem kake akrobacije počne. in se mi niti ne sanja kak bi lahk ležala. če ti otroka čutiš in če je blo do zdej vse vredi ne skrbet.
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte! 28.12.2008 17:28:13
|
|
|
|
naia
|
vesela veselka, čutiš to kot utrip? če čutiš v nekem ritmu, je to kolcanje...kot utrip srca...
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte! 28.12.2008 17:52:22
|
|
|
|
vesela veselka
|
ja naia, tocno tako cutim. Uhhhh, ste me pa pomirile, res. Hvala vsem se 1x!!!!
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte! 28.12.2008 21:58:40
|
|
|
|
felix7
|
a bi to lahko opisala tudi kot nekakšno tresenje ali pa cepetanje? jaz svojega na ta način čutim že nekaj tednov, na vsake toliko se to ponovi, sem pa v 28. tednu in do sedaj G ni nič nenavadnega opazila. Verjetno je res kolcanje, sicer vmes tudi konkretno brca in dela akrobacije. Jaz si zaenkrat s tem nisem delala skrbi, menim, da si jih tudi ti ne rabiš.
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte! 28.12.2008 22:05:26
|
|
|
|
yania
|
Kolcanje 100 procentno...moj to počne tudi 6x na dan....kolca nekje na 1 sek.in pol, stalno v enakem ritmu, 5 do 10 minut....tudi prvorojenka je počela enako, sam manjkrat, ta pa je pravi požeruhec....ob kolcanju je ponacadi pri miru, se pa parkrat tudi pošteno jezno zbrca,,,mislim da mu ni to prav nič všeč...je pa že glavca spodaj, in čutim ta utrip pod popkom...moj da na moj trebuh glavo in posluša...pravi da se prav sliši revčka hk.....hk......hk.... Nič bat, s tem se tvoj pripravlja na dihanje izven trebuščka,,,to sem nekje prebrala.... lepo nosečnost še do konca....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?