Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 16:15:33
|
|
|
|
Marogica
|
Najbrž se otroku kolca, če misliva isto. Gre za ponavljajoče "gibe", ki trajajo celo do 15 min ali več, mar ne? Meni so bili včasih že prav moteči...
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 16:47:06
|
|
|
|
lunca69
|
Ja men se je to tudi dogajalo in se je samo kolcalo, včasih tudi dlje časa in večkrat na dan.
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 17:56:05
|
|
|
|
gajči
|
To se otročku najverjetneje kolca. Nič bat, to je ful pogosta stvar, meni se je to dogajalo več mesecev v nosečnosti, pa še po rojstvu se je sinčku veliko kolcalo.
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 19:40:36
|
|
|
|
nia5
|
Dokler so gibi intenzivni in redni se nimaš kaj bat, če bi jih blago čutila bi te lahko skrbelo.
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 19:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
To je kolcanje. Men je blo včasih tud že kar odveč. Sploh, ko mi je tolkrat trebuh otrdeval, potem pa še kolcanje. Vse na kupu.
|
|
|
|
RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!! 28.12.2008 22:48:03
|
|
|
|
pikicai
|
ja to je kolcanje....naš Anejči je kolcal zihr 4x na dan ko je bil še v trebuščkiu
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?