|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cudni gibi - prosim pomagajte!!!
28.12.2008 16:13:40   
vesela veselka
zanima me, ali je katera to dozivela ko je bila noseca? Meni se ze 4 dni zaporedoma vsak dan dogaja, da cutim nekaksne cudne gibe otroka - vsako sekundo (kot urin kazalec) cutim nekaksne majhne brcef ali udarce, ne vem kako bi imenovala. Traja nekaj casa, potem pa se umiri, patem pa spet cutin normalno - razlicni gibi razlicne jakosti in pozicije (ce lahko tako recem).

Bojim se, da to nakazuje na kaksno napako pri otroku. Sicer sem dala ze nuhalno svetlino in morfologijo skozi in je takrat pokazalo vse ok. Sem pa v 35. tednu nosecnosti.

Zelo vesela bom vasih odgovorov, ki me bodo pomirili. Zaskrbljena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cudni gibi - prosim pomagajte!!!
28.12.2008 16:15:33   
Marogica
Najbrž se otroku kolca, če misliva isto. Gre za ponavljajoče "gibe", ki trajajo celo do 15 min ali več, mar ne? Meni so bili včasih že prav moteči...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2008 16:47:06   
lunca69
Ja men se je to tudi dogajalo in se je user posted image samo kolcalo, včasih tudi dlje časa in večkrat na dan.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2008 17:56:05   
gajči
To se otročku najverjetneje kolca. Nič bat, to je ful pogosta stvar, meni se je to dogajalo več mesecev v nosečnosti, pa še po rojstvu se je sinčku veliko kolcalo.

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2008 19:40:36   
nia5
Dokler so gibi intenzivni in redni se nimaš kaj bat, če bi jih blago čutila bi te lahko skrbelo.

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2008 19:45:46   
Anonimen
To je kolcanje. Men je blo včasih tud že kar odveč. Sploh, ko mi je tolkrat trebuh otrdeval, potem pa še kolcanje. Vse na kupu.user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2008 22:48:03   
pikicai
ja to je kolcanje....naš Anejči je kolcal zihr 4x na dan ko je bil še v trebuščkiuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2008 23:35:14   
vesela veselka
hvala vsem za odgovore. Zlate ste!! Ste me prav potolazile. Sem se res ustrasla. Pozdravcek vsem.

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?