smenatna
|
dober dan se opravicujem na pravopisje,,,,,,,in sicer stvar je taka da res ne vem kaj naj se naredim....da zacnem vem da nisem popolen in dalec od tega sem povprecnez ki se trudi,,,,tako da smo prisli do tega da ziviva skupaj ze nekaj let in imava otroke,,,,kjer so se tudi zaceli problemi,,,,rad vrjamem v dobre odnose kot med partnerjema kot z otrokom in se trudim z njim ukvarjat ter razvijati kot z partnerko njo pa boli za vse,,,,in moji problemi so taki od kar sva skupaj je pujs da vecjega ni niti ne obstaja vecji pujs od te zenske saj se sin bolje obnasa od nje in je bolj redoljuben,...na zactku sem mislil saj se bo navadila se pospravit za seboj pozor,,,,,,,,ne pospravi mize za seboj,ne odnasa smeti,opere ko je skrajni cas z sesanjem je isto,praha za izvoz drugih stvari kot so okna itd se jih ne dotakne ker to ni njeno delo tako kot je kuhanje samo da pade iz rok in da je mir posodo namaka toliko casa da ze skoraj zgnije,cunje se vlacjo po tleh za otroka se ji nda neki ekstra skrbet saj ko ga okopa in ga da spati puslusam ker cigan sem in kako sem nicvreden in zakaj tega ne delam.....skratka zanemarja stanovanje v katerega me je sram povabiti obiske nisem cistun toda pismo nemore pa biti vse usrano ali pac ko sem na zacetku ji hotel pomagati in pokazati saj ni znala nic je bilo tako da sem ratal njen suzenj od katerega je cakala vec in vec,,,,umes sem bil nezaposlen in sem bil doma kjer sem lahko delal se pravi celi dan z otrokomm skuhaj mu jest ocisti flat in popoldne v sluzbo,,,,skratka ne zanima jo stanovanje ne jaz ne nic otroka ima najrajsi dokler noce od nje kaj ,,,,stem da je tako da najin zakon pesa kot pijana krava ko ji govorim njo ne zanima in se branni z bedarijami in izgovori kot so nikoli pomita okna ji to omenis pa rece da je treba ta vikend iti v naravo da sem len,,,,in se zacne kregati in ker nemorem prenasati tega ne njenega hladnokrvnega odnosa saj jo ne zanima popolnoma nic ne poloznice ne zelje ne stanje ne nic mi rece pogovori so za nakladace spolne odnose imava tedensko vsaj jaz imam obcutek ko nemore vec brez saj se pred seksom 2dni dere okoli inn tezi potem pa hoce **** in to na tak nacin da te mine in ce ne poskrbim jaz zanjo poskrbi sama zase nevem kaj naj si mislim saj me ubija vse to in nevidim izhoda ko ji recem da mi je vsega dovolj in da bom sl je lepo tiho in se dela da ni nic in spremeni temo toda to ni zivljenje ko po parih letih se ne mores z nikomer pogovoriti in ko poslusam kaj vse naredi ce za sabo pomije zna pa zahtevati morje,smucanje ,dopust,nevem kasno romantiko in zadnje case razmislja kako bi se morala vec pogovarjati z kolegicami in zaceti ven hodiii,,pomagajte mi nevem kaj naj naredim saj zadnje case sem povrh brezposlen in se bolj izkorisca in vrsi teror vse je njeno vse je kupila ona jz pa naj bi ji rito lizal saj ko ona 3leta ni delala ne doma ne v sluzbi je bilo super hvala
|