|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ctg
26.6.2007 16:12:08   
Anonimen
Začela bom hoditi na ctg pa me zanima kaj se vse vidi na tem pregledu oz.zakaj se opravlja?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ctg
26.6.2007 16:46:20   
tonja
Tam poslušaš srčka dojenčka, pa zazna popadke.

Če pa ni tako me bodo pa že popravile.
Jaz sem imela prvega v 31. tednu (zaradi težav, sedaj ga pa imam 11. 7.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 16:47:27   
tonja
Aja, drugače pa je to takšen kot nek pas, tako da ne vidiš nič posebnega, samo iz naprave prihaja tak porisan - popisan list s krivuljami.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 17:57:39   
Anonimen
Neki pas imaš okoli trebuha, sliši se bitje srčka, traja pa tu nekje od 15-20 minut.. Zazna pa tudi popadke, kot je rekla tonja..

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 23:18:57   
Naja30
Meni je sestra vsakič ponudila časopis za brat, a sem raje srček poslušala. Je bilo tako lepo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2007 15:16:28   
papica
CTG ti naredjo na vsakem G pregledu od mislim da 26 tedna naprej. Na njem merijo utrip otrokovega srca in gledajo, če imaš že popadke. CTG ti tudi redno delajo med porodom, ponavadi si kar ves čas poroda priklopljena nanj, da spremljajo moč in trajanje popadkov ter bitje otrokovega srca. Je pa to res ena zelo nerodna naprava s pasi in grafi, vidiš pa ne nič. Aja CTG ti tudi naredijo zmeraj, ko sumijo, da imaš že popadke in ob sprejemu v porodnišnico.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?