Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 7.5.2012 9:19:33
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pozdravljeni, zanima me, ali je mogoče bil kdo že v Crikvenici na dopustu? da Zanima me, kakšne so izkušnje? krasne, Crikvenica je krasna. Mi sicer dopustujemo v Selcah (3 km stran) vendar smo redni gosti tudi v Crikvenici. Kakšna je plaža - je primerna za otroke? plaža je peščena, primerna za otroke, ob promenadi, na drugi strani so pa slaščičarne, trgovinice... Se da na plaži kupit npr. kaki sladoled, kaj za pojest,...? ne boj se, sladoleda in čevapov na tone Kako je mesto - se da zvečer it kam na sprehod? par km dolga pešpot ob morju, bari, trgovinice, slaščičarne... dogajanja dovolj oz. ravno prav Če te zanima še kaj piši na ZS... Hvala
|
|
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 7.5.2012 16:32:52
|
|
|
|
rina22
|
hvala, kajajaka imaš pa tudi zs
|
|
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 20.5.2012 22:42:02
|
|
|
|
Semoly
|
Pozdravljeni, Crikvenica je super, mi smo sicer večinoma v kampu v Selcah, ki je cca 3 km oddaljen od Crikvenice kar pomeni malo daljši večerni sprehod ob morju z kopico štantov ter muziko in vse kar sodi zraven za popolni poletni feeling. Tako kot je kajajaka že povedal so plaže primerne za otroke pa tudi raznih igral ter toboganov ne manjka, gostinska ponudba pa je tudi pestra. Skratka mi smo zadovoljni pa še najbližja lokacija do kristalno čistega morja in urejenih plaž. Kolegica oddaja mobilno hišico v kampu Selce, v kolikor te zanima mi piši na ZS pa ti lahko posredujem kontakt. Lep pozdrav in uživaj na dopustu kjerkoli že boš :)
|
|
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 22.5.2012 10:44:16
|
|
|
|
karmen7
|
Tudi jaz razmišljam o dopustu v Crikvenici letos za spremembo in moram rečt da ste me zdaj čisto navdušile Samo najti še moram kaj za spanje
|
|
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 22.5.2012 11:09:42
|
|
|
|
Hope2
|
Mi se poleti tam mimo vozimo s čolnom in gremo večkrat tankat ali kaj spit, ampak meni osebno tam ni všeč. Ok voda je čista, plaža peščena oz kamenčki. Sam na plaži so vedno kot sardelce in skoraj nič sence. Se pa res dogaja sto na uro tam
|
|
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 29.5.2012 19:15:11
|
|
|
|
jabka
|
Ok. Dovolj dogajanja, mesto ok. Imaš plačljivo plažo in tisto zastonj :). Lepo se je sprehodit do Selc, ali pa se usest na vlakec :) Le v kamp v Selcah ne priporočam it.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2012 20:06:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 19.6.2012 11:30:05
|
|
|
|
NANA123
|
Mi smo bili v Kačjaku Dramalj ful dober za otroke senca, igrala osebje zelo prijazno hrana enkratna in tudi cene ugodne.Tako da ti priporočam Kačjak.Tudi zvečer pred hotelom živa glasba.Meni je bilo zelo všeč.prepričaj se
|
|
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 19.6.2012 22:13:26
|
|
|
|
Nončika
|
Crikvenica zelo lepa, dovolj dogajanja, le malce drago vse skupaj. Kačjak full lepi, le malo predaleč od centra Crikvenice. plaža enkratna. vlakec pa vozi vse do Crikvenice.
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 20.6.2012 19:21:02
|
|
|
|
noranate
|
velik pešpoti, se skoz kaj dogaja, edin res mogoče mal draga....Gradska plaža super, dovolj sence, tobogan,....Vstopnina za odraslega pa 15 kun....za nekoga velik, za....Lep dopust želim
|
|
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 21.6.2012 15:35:11
|
|
|
|
noneni
|
ali ima kdo kontakt od kakšnih zasebnih apartmajev v crikvenici oz selcu, ki bi bili preverjeno ok in da so blizu plaže(največ 200m)? no pa da niso preveč dragi :) hvala
|
|
|
|
RE: crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje... 21.6.2012 17:33:12
|
|
|
|
noranate
|
takih v Crikvenici ni , vsaj po mojem vedenju ne. Mogoče kakšen Slovenec, ki bi imel tolk bliz hišo. pa da je tolk ugodno . V sami Crikvenici pa tolk bliz plaže so cene do neba....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?