|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   copatki za novorojenčka
5.10.2004 17:36:58   
SISI25
Amogoče katera ve kje bi lahko našla v MB ali Celju copatke za dojenčka. Jaz jih iščem že menda 1 mesec pa jih nikjer ne najdem. Če pa jih najdem samo take ki mi niso všeč. Imela bi čisto navadne, modre barve.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   copatki za novorojenčka
5.10.2004 20:09:59   
Annny
Baby Center, Mercator itd.
Misliš pletene, iz blaga ali kakšne?

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   copatki za novorojenčka
5.10.2004 20:42:09   
*maja
Pletene lahko narediš kar sama, če imaš voljo seveda :bravo:.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   copatki za novorojenčka
5.10.2004 20:44:38   
dory
Jaz sem ene copatke v obliki muckov kupila v toysu..pa v mothercare majo tud lustne...pol pa je v porodnisnico prisel telegram s takimi modrimi :)...pa smo mu jih nataknili...res so ble najprej vidne copatke, ki jih je mel skor do kolen in sele pol on....in te skibucke je nosil se dva meseca po prihodu iz porodnisnice :)

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   copatki za novorojenčka
5.10.2004 20:50:12   
SISI25
Mislim take iz blaga. Pletene mi je že ena teta naredila. Sem pa gledala v Baby centru v CElju in so imeli res samo ene modre, jaz pa rabim dvojne (za dvojčke). Bom še šla mal pogledat tu kjer ste napisale in poročam o nakupu.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   copatki za novorojenčka
6.10.2004 9:13:54   
lutka
čE SI IZ CELJE POGLEJ V PINGOTU.TUDI JAZ IMAM DVOJČKE IN SEM JIH TAM KUPILA.sO PA MODRI Z BELIM ČRTAMI
:duda::duda:
LP

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.