|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   copatki ff
15.8.2009 18:47:47   
Anuška79
Ali je katera kupila take copatke http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=13&p_id=13 ?
Predvsem me zanima, kako ste z njimi zadovoljne - se nogice v njih potijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: copatki ff
15.8.2009 20:56:54   
Lejči
Naša jih ima (ne sicer pikapolonice) in jih rada nosi, da bi se ji nogice potile nisem opazila.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2009 10:40:34   
livia
Jaz kupujem tele:
http://stores.shop.ebay.com/Shoes-Zoo__W0QQ_armrsZ1
Gre pa po mojem za podobno stvar.
Nam se obnesejo super, imamo jih za poleti in pozimi, za doma in za v vrtec.
Še bolj se mi zdi pa pomembno, da jih priporočajo razvojni pediatri.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2009 11:18:12   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Jaz kupujem tele:
http://stores.shop.ebay.com/Shoes-Zoo__W0QQ_armrsZ1
Gre pa po mojem za podobno stvar.
Nam se obnesejo super, imamo jih za poleti in pozimi, za doma in za v vrtec.
Še bolj se mi zdi pa pomembno, da jih priporočajo razvojni pediatri.

Za katero starost pa odgovarjajo številki 22 npr.?

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2009 13:22:45   
livia
Joj, kako naj jaz vem kolk ma tvoj otrok nogo velko in kolk je star????
Vse velikosti imaš napisane, ko izbereš določeno starost, samo posrfat je treba.

To je to:
Size: 12-18 months. Sole length: 5.5 inches (15cm), foot length up to 5.25 inches(13.3cm).
Size: 18-24 months. Sole length: 5.9 inches (15cm), foot length up to 5.65 inches(14.3cm).
Size: 2-3 years. Sole length: 6.25 inches, foot length up to 6 inches (15.3cm).
itd......

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2009 13:29:15   
Anonimen
Jaz pa gledam, da bi jih tule naročila: http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556
So isti kot tisti Robeez (al kako se napiše), samo ful cenejši. Drugače jih imajo pa tudi v Deichmannu modre in roza, čisto usnjene in fino mehke za okoli 6€.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2009 13:31:21   
Tisana

Joj, kako naj jaz vem kolk ma tvoj otrok nogo velko in kolk je star????

Zakaj bi pa to rabila vedeti?! user posted image

Sem mislila, da boš pač lepo odgovorila, da ste vašemu otroku kupili velikost npr. od 18 do 24 mesecev, sicer pa nosi številko npr. 23. Očitno se nisva dobro razumeli.

Pa hvala, ker surfaš namesto mene

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2009 13:34:11   
livia
Tisana, jaz sem jih v šusu kupila 5 komadov različnih velikosti in nimam pojma kaj zdaj nosita. Vem, da ima ta mlajša nogico 20-21, nisem pa ziher al ma 12-18 ali že 18-24. Ta velka ima pa 4-5 let, ima pa nogo 27.

Sory, ker sem se razjezila, ma včasih moreš enim vse na pladnju znosit.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2009 14:53:58   
Tisana

Tisana, jaz sem jih v šusu kupila 5 komadov različnih velikosti in nimam pojma kaj zdaj nosita. Vem, da ima ta mlajša nogico 20-21, nisem pa ziher al ma 12-18 ali že 18-24. Ta velka ima pa 4-5 let, ima pa nogo 27.

Sory, ker sem se razjezila, ma včasih moreš enim vse na pladnju znosit.

Ni panike. Mi smo kupili tiste, ki jih predlagala Otika, pa je velikost za od 18 do 24 mesecev naši pupi, stari 20 mesecev, kar dosti prevelika. Čeprav naj bi bila za svojo starost velika.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2009 21:29:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Jaz pa gledam, da bi jih tule naročila: http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556
So isti kot tisti Robeez (al kako se napiše), samo ful cenejši. Drugače jih imajo pa tudi v Deichmannu modre in roza, čisto usnjene in fino mehke za okoli 6€.

Lahko pa jih preko ebaya direkt naročiš in znajo bit kar cenejši. Pa še večja izbira je.

Če je želeni par recimo na licitaciji, te s poštnino vred pride 6€. Če ni na licitaciji, pride malo več kot 8€. Pri večjem številu parov se splača preko ebaya, dostava pa je zelo hitra.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.8.2009 21:30:29 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2009 22:44:16   
anja03
Sem malo pobrskala po ebay-u. Zanimivo. Pa vendar mi ni čisto jasno, kako poteka nakup. Ali je za plačilo nujno navesti številko kartice ali lahko plačaš tudi kako drugače (po naše po predračunu - nakažeš denar)?
LP

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2009 22:37:30   
*bubi*
Plačuje se preko PayPal-a. To je poseben sistem prenosa denarja, da ne rabiš prodajalcu dat številke kreditne kartice. Vtipkaj v Google, imaš kompletno razlago, kako deluje (v slovenščini). Rabiš pa obvezno kreditno kartico.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu anja03)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?