Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
copatki ala Robeez za večje otroke 30.3.2009 13:18:40
|
|
|
|
livia
|
Sem pristaš copatkov Robeez in podobnih firm, a smo zdaj vse številke že prerastli. Sem iskala na Robeez, Inch Blue, Shoo Shoos, Daisy Roots, Star Child, copatki.si, mojškratek.si, ShoesZoo,..... pa ima edino mojškratek in shoeszoo nekaj v tej velikosti, a se vse pri 18,5 cm konča. Kje se da dobit kaj podobnega za večje otroke (od št. 27 naprej)?
|
|
|
|
RE: copatki ala Robeez za večje otroke 30.3.2009 13:19:49
|
|
|
|
Petr_a
|
Naroči preko ebaya ;)
|
|
|
|
RE: copatki ala Robeez za večje otroke 30.3.2009 14:05:31
|
|
|
|
Naja31
|
Saj ni fora, da jih ne more naročiti, fora je, da te firme ne delajo teh copatkov v večjih številkah. Tudi sama se sprašujem podobno, tako da ne morem pomagati.
|
|
|
|
RE: copatki ala Robeez za večje otroke 30.3.2009 14:31:17
|
|
|
|
PIRANJA
|
se opravičujem, če prav gledam, Petr_a, dostava ni možna v EU pri številkah od 3-4. In kaj naj s tem? Morda pa narobe gledam, zato ti dovolim, da me poučiš! P
|
|
|
|
RE: copatki ala Robeez za večje otroke 30.3.2009 14:34:32
|
|
|
|
livia
|
Petr_a, to ni to. Največje so od 3-4 leta, kar je cca 16cm. Jaz iščem večje - od 18 cm naprej ali od 5 let naprej ali od št 27 naprej.
|
|
|
|
RE: copatki ala Robeez za večje otroke 31.3.2009 9:00:56
|
|
|
|
Naja31
|
Petra_a,kje pa ti tu vidiš večje številke?
|
|
|
|
RE: copatki ala Robeez za večje otroke 1.4.2009 10:50:06
|
|
|
|
livia
|
siskamiska, hvala. Te sem imela namen naročit. Samo to je tudi tu največja številka. Kaj pa naprej?
|
|
|
|
RE: copatki ala Robeez za večje otroke 1.4.2009 11:00:08
|
|
|
|
petja
|
Livia, Starchild ima ful večje številke. Moja lumpa ima nogo cca 25-26, Starchild copatke pa nosi 2-3 leta. Lahko me kontaktiraš na ZS in ti pošljemo ene za sprobat - če ne bodo OK, jih pač vrneš, ni panike.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......