|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   copatki-nogavičke
3.10.2006 20:35:11   
tulip
Zanima me, a vi dajate otroku, ki nosi tiste copatke, ki so kot nogavičke in imajo spodaj usnje, še dodatne nogavičke na nogico? Sem jih kupila prvič, notranjost je cela iz frotirja=nogavička, pa ne vem, a se usmradijo, če bi jih imel na golo nogico... Pa dve nogavički sta malo pretopli?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: copatki-nogavičke
3.10.2006 20:43:49   
NinaŠ
Ne, ne dajem dodatnih nogavičk notri. Se mi zdi še pretoplo in bi noga potem preveč švicala - tako da smrdeli bi itak user posted image . Tako ali tako pa se perejo normalno v pralnem stroju - jih pač daš 1x tedensko oprat.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2006 22:50:18   
BLAŽIKA
Mi jih imamo par komadov za pozimi in ne dajemo dodatnih nogavičk. Jih lepo vržemo v pralni stroj in so kot novi.user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2006 7:30:21   
dana
Dajte mi prosim povedat, kje dobite take nogavičke - v H&M ali še kje drugje ?

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2006 9:09:35   
tulip
Jaz sem jih kupila v H&M!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2006 11:52:15   
Blink1
Jaz moram reči, da se pri nas obnesejo samo te nogavičke, ker copatov Neja ne preneseuser posted image  So pa zakon. Lani sem kupila kar trojne v H&M, pa letos ima tudi ene, ki pa imajo cel podplat gumijast in so tudi ful fajnuser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2006 13:34:48   
hubi
V Pikapolonici

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2006 18:23:32   
NENAJANI
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Dajte mi prosim povedat, kje dobite take nogavičke - v H&M ali še kje drugje ?

Jaz sem jih kupila v Massu!user posted image

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2006 0:21:57   
KODA
Ravno včeraj sem jih gledala v Mass-u na Čopovi(1350sit).Imeli so jih pa v modro-beli in rdeče-beli kombinaciji.Lani sem jih pa jaz kupila v Interšparu.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?