|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   coldisies kapljice ali pršilo
16.2.2009 8:01:49   
pupika
Ve mogoče katera kje prodajajo omenjene kapljice ali pršilo. V lekarni tega sploh ne poznajo. Sem pa na netu prebrala da naj bi zelo pomagale pri prehladih naših najmljajših.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: coldisies kapljice ali pršilo
16.2.2009 9:50:21   
livia
A misliš mogoče Coldises???
Jaz sem ga dobila v Lekarni nasproti Gospodarskega razstavišča. Pomojem ga dobijo v vsaki lekarni, samo naročit moraš.
Jaz sem ga kupila, ker je tavečja (3leta) imela tako gost šmrkelj, da je rahlo krvavela, ko se je useknila, pa sem ji to dajala 2 dni in ni več krvavela. Je pa uporabno samo 30 dni po odprtju.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 10:10:56   
pupika
Ja te mislim, sem že spraševala pri nas v mb v nekaterih lekarnah, pa nimajo, nekateri so prvič slišali. Naš mali ima že dalj časa zamašen nos, včeraj je bilo že dobro in sem mislila da smo se rešili tega prehlada, pa se mu je ponoči okoli 3 zjutraj spet zamašil in revček ni mogal dihati, pa je samo jokal.Fiziološke ogromno ponucamo, pa baby-vac mu pomaga, potem pa se mu ponoči spet vse zapaca v nos.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 11:21:20   
livia
Zvečer ji dam jaz še operil, pa materino dušico.
Drugače pa kar zateži v lekarni, da ti naročijo. Jaz tako težim za ene bonbone, ki jih nikoli nimajo, pa mi jih naročijo.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 11:58:13   
pupika
Evo sem jih dobla v eni zeliščni lekarni, ja saj operil našemu drži nekaj ur, potem pa je katastrofa, pa mažem ga z materino dušico, pa olje 31 nakapljem v mokro krpo pa obesem na posteljo. Upam, da nam bodo te kapljice pamagale, ker se nikakor ne more pozdravit prehlada, sedaj se že vleče od sredine septembra, pediatri pa tudi samo antibiotike predpisujejo

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2009 12:56:40   
Anonimen
pupika v kateri lekarni si jih pa dobila?

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2009 13:38:53   
pupika
V zeliščni lekarni pri comtronu, jih pa imajo tudi na pobrežju v lekarni in v leclercu. Če jih boš vzela na pobrežju, sem si jaz tam rezervirala, pa mi piši na zs, pa ti povem na katero ime, ker imajo tam samo ene. V leclercu pa imajo dvojne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2009 21:33:11   
Anonimen
Bom sla jutri v leclerca,hvala!

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2009 10:10:06   
Anonimen
Ocitno me je katera tukaj brala in rezervirala po telefonu minuto preden sem tja prislauser posted image ...Mi pa bodo zdaj narocil prav te baby varianto za katero pise v navodilih,da obstaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2009 10:50:11   
pupika
Skamp pa pojdi v lekarno na pobrežje ali pa v zeliščno v center mesta pri comtronu. Kaj ste sedaj naročili?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2009 13:56:30   
livia
Jaz mam te baby, samo to ni nekaj, kar bi ustavilo ali odprlo nosek. Gre bolj za nego noska, ker je jojobino olje.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2009 14:11:14   
pupika
livia, nevem našemu je včeraj dobesedno začelo kar liti iz noska, prej sem mu posesala, pa je bilo polno rumena sekreta, potem pa samo še belo, pa naj še povem da je imel prej kar zabasan nos. Ali pa mu je pomagalo pršilo aprosan. Baje je to boljše kot fiziološka. Bomo vidli po parih dneh. Mislim, pa da ima tole olje probakterijski učinek.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?