Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: coldisies kapljice ali pršilo 16.2.2009 9:50:21
|
|
|
|
livia
|
A misliš mogoče Coldises??? Jaz sem ga dobila v Lekarni nasproti Gospodarskega razstavišča. Pomojem ga dobijo v vsaki lekarni, samo naročit moraš. Jaz sem ga kupila, ker je tavečja (3leta) imela tako gost šmrkelj, da je rahlo krvavela, ko se je useknila, pa sem ji to dajala 2 dni in ni več krvavela. Je pa uporabno samo 30 dni po odprtju.
|
|
|
|
RE: coldisies kapljice ali pršilo 16.2.2009 10:10:56
|
|
|
|
pupika
|
Ja te mislim, sem že spraševala pri nas v mb v nekaterih lekarnah, pa nimajo, nekateri so prvič slišali. Naš mali ima že dalj časa zamašen nos, včeraj je bilo že dobro in sem mislila da smo se rešili tega prehlada, pa se mu je ponoči okoli 3 zjutraj spet zamašil in revček ni mogal dihati, pa je samo jokal.Fiziološke ogromno ponucamo, pa baby-vac mu pomaga, potem pa se mu ponoči spet vse zapaca v nos.
|
|
|
|
RE: coldisies kapljice ali pršilo 16.2.2009 11:21:20
|
|
|
|
livia
|
Zvečer ji dam jaz še operil, pa materino dušico. Drugače pa kar zateži v lekarni, da ti naročijo. Jaz tako težim za ene bonbone, ki jih nikoli nimajo, pa mi jih naročijo.
|
|
|
|
RE: coldisies kapljice ali pršilo 16.2.2009 11:58:13
|
|
|
|
pupika
|
Evo sem jih dobla v eni zeliščni lekarni, ja saj operil našemu drži nekaj ur, potem pa je katastrofa, pa mažem ga z materino dušico, pa olje 31 nakapljem v mokro krpo pa obesem na posteljo. Upam, da nam bodo te kapljice pamagale, ker se nikakor ne more pozdravit prehlada, sedaj se že vleče od sredine septembra, pediatri pa tudi samo antibiotike predpisujejo
|
|
|
|
RE: coldisies kapljice ali pršilo 16.2.2009 12:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pupika v kateri lekarni si jih pa dobila?
|
|
|
|
RE: coldisies kapljice ali pršilo 16.2.2009 13:38:53
|
|
|
|
pupika
|
V zeliščni lekarni pri comtronu, jih pa imajo tudi na pobrežju v lekarni in v leclercu. Če jih boš vzela na pobrežju, sem si jaz tam rezervirala, pa mi piši na zs, pa ti povem na katero ime, ker imajo tam samo ene. V leclercu pa imajo dvojne.
|
|
|
|
RE: coldisies kapljice ali pršilo 16.2.2009 21:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom sla jutri v leclerca,hvala!
|
|
|
|
RE: coldisies kapljice ali pršilo 17.2.2009 10:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ocitno me je katera tukaj brala in rezervirala po telefonu minuto preden sem tja prisla ...Mi pa bodo zdaj narocil prav te baby varianto za katero pise v navodilih,da obstaja.
|
|
|
|
RE: coldisies kapljice ali pršilo 17.2.2009 10:50:11
|
|
|
|
pupika
|
Skamp pa pojdi v lekarno na pobrežje ali pa v zeliščno v center mesta pri comtronu. Kaj ste sedaj naročili?
|
|
|
|
RE: coldisies kapljice ali pršilo 17.2.2009 13:56:30
|
|
|
|
livia
|
Jaz mam te baby, samo to ni nekaj, kar bi ustavilo ali odprlo nosek. Gre bolj za nego noska, ker je jojobino olje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?