Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 17:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da se da. Če ne najdeš gumbka za izklop, pejt na servis.
|
|
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 18:07:05
|
|
|
|
spacey
|
Mi imamo Clio letnik 2000 in se ne da. Je prav nalepka tam spredaj na desni strani armature.. Poglej v servisno knjigo oz. tisto z "navodili za uporabo".. Vem pa, da kasnejši letniki Cliota imajo to opcijo oz. možnost..
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 18:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spacey Mi imamo Clio letnik 2000 in se ne da. .. Se mi zdi, da ga lahko na servisu izključijo....se mi zdi, če ni gumbka.
|
|
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 18:13:54
|
|
|
|
spacey
|
Ne vem, tako globoko se pa nisem poglabljala.. Sem malega kar zadaj prevažala in je blo glih tako ok. Sej če joče spredaj al pa zadaj ni bistvene razlike. In če je jokal al pa je bilo karkoli narobe, sem se ob prvi priliki ustavila in ga porihtala, potolažila itd. Tudi če je spredaj ne moreš ne vem kaj narediti, ker moraš bit pozoren na cesto in promet. Zato sem še vedno mnenja, da je bolj varen zadaj, kot pa spredaj.
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 18:15:21
|
|
|
|
kofetek2010
|
na servisu se da... za našega tavelikega so pred cca. 2.leti hotli imet 30.000 sit (za izklop in pol še tolk dnarja za vklop) Mogoče so na Renaultu cenejši.
|
|
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 18:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Mogoče so na Renaultu cenejši. najbrž res
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 4.11.2007 18:29:03 >
|
|
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 18:27:56
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 na servisu se da... za našega tavelikega so pred cca. 2.leti hotli imet 30.000 sit (za izklop in pol še tolk dnarja za vklop) Mogoče so na Renaultu cenejši. KVA pa so normalni... ..kakšne cene.. ...tud ne verjamem, da je na renault-u kej cenej... Vseeno pa hvala za vse..najbolš da takoj jutri pokličem na servis...
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 20:29:45
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz sem tudi slišala, da to na servisu izklopijo. Kakšna je cena
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 20:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Jaz sem tudi slišala, da to na servisu izklopijo. Kakšna je cena Odvisno koliko je dela...cena ure je okrog med 30 in 40€, se mi zdi....
|
|
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 20:34:31
|
|
|
|
ajdaN
|
Za Cordobo sem dala 2 leti nazaj 15.000, za nazaj vklopit je bilo pa nekej malega cenejše. Vprašaj na servisu če se da. Nam so letos na "mercedezu" rekli da se ne da .
|
|
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 4.11.2007 21:09:42
|
|
|
|
gagy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spacey Ne vem, tako globoko se pa nisem poglabljala.. Sem malega kar zadaj prevažala in je blo glih tako ok. Sej če joče spredaj al pa zadaj ni bistvene razlike. In če je jokal al pa je bilo karkoli narobe, sem se ob prvi priliki ustavila in ga porihtala, potolažila itd. Tudi če je spredaj ne moreš ne vem kaj narediti, ker moraš bit pozoren na cesto in promet. Zato sem še vedno mnenja, da je bolj varen zadaj, kot pa spredaj. sicer je pomojm bol pomembno da otrok, oz. lupinica ni tam kjer je air bag, ker ne sme bit, oz. mora bit iskloplen..
|
|
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 5.11.2007 10:50:57
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: gagy85 sicer je pomojm bol pomembno da otrok, oz. lupinica ni tam kjer je air bag, ker ne sme bit, oz. mora bit iskloplen.. Ja itak. Kako pa? Sonchek, si že izvedela, če se to na tvojem da?
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 5.11.2007 11:51:40
|
|
|
|
lorch
|
Jaz imam tudi avto s 3 vrati in airbagom, pa se žal neda izklopit, oz. če mi ga izklopijo na servisu, mi ne garantirajo brezhibnega delovanja ko se nazaj priklopi. Te pa izklop in priklop toliko košta, da sem se rajši odločila za nakup jajčke s podstavkom, ki jo kar na klik postaviš in samo še zgornji dela pasa zahaklaš. Zelo hitro in enostavno.
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 5.11.2007 11:52:29
|
|
|
|
lorch
|
Pa tudi varno, da ne bo pomote!
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 5.11.2007 14:13:03
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spacey IZVIRNO SPOROČILO: gagy85 sicer je pomojm bol pomembno da otrok, oz. lupinica ni tam kjer je air bag, ker ne sme bit, oz. mora bit iskloplen.. Ja itak. Kako pa? Sonchek, si že izvedela, če se to na tvojem da? ne, ker se mi na nobenem servisu nihče ne javi..grrrrrrrrr ...grem jutri v Lj, pa bom se vstavla pa vprašala....
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 5.11.2007 14:13:39
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lorch Jaz imam tudi avto s 3 vrati in airbagom, pa se žal neda izklopit, oz. če mi ga izklopijo na servisu, mi ne garantirajo brezhibnega delovanja ko se nazaj priklopi. Te pa izklop in priklop toliko košta, da sem se rajši odločila za nakup jajčke s podstavkom, ki jo kar na klik postaviš in samo še zgornji dela pasa zahaklaš. Zelo hitro in enostavno. ja, ampak potem si ga zadaj vozila, kajne?
|
|
RE: clio-airbag in lupinica 5.11.2007 18:36:10
|
|
|
|
sonchek
|
Zvedela sem da se na žalost ne da izklopiti airbaga, in da tega tudi na servisu NE SMEJO narest...ker kao bi ga mogli vklopit, ko se kdo drug pelje in izklopit, ko peljemo lupinico... ..tko da... ZA TA DNAR, JE TO TO!!!! grrrrrrrrrrrrrr
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?