|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   clearblue
15.12.2005 8:42:12   
Maja22
Zivjo, punce!

Ze nekajkrat sem prebrala, da se nekatere med vami sprasujete, ali je mozno, da nosecniski test pokaze negativen rezultat, kljub temu, da si noseca. Ceprav je to malo verjetno, pa naj vam povem, da so imeli s Clearblue testom nekaj casa nazaj ene probleme, ker niso kazali prav (eno crtico namesto dveh) in so jih morali vzeti ven iz prodaje. Po tem so zaceli prodajati nove teste, ki imajo sedaj - in + (namesto crtic). Ravno v tem casu sta zanosili dve moji kolegici in pri obeh je bil test negativen. Jaz pa sem ga sla kupit v lekarno in so mi dali en drugi test, ker so CB ravno umaknili s polic, novih pa se niso dobili. Zdaj je to obdobje sicer mimo, toda nikoli ne ves. Najbolje je test ponoviti, ce nisi siguren, ali pa iti v ZD, da ti v laboratoriju naredijo test.

Pa veliko srece vsem, ki se trudite, noseckam pa mirno nosecnost brez tezav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: clearblue
15.12.2005 9:38:05   
Jasnina
Maja, upam da so moji testi zatajili in se je izkazala ta mala verjetnost. Že 10 dni mi zamuja M. Upam, upam ... Čeprav sem enega naredila s CB enega pa, ki se imenuje na S...

Lp!

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2005 10:29:30   
KODA
Pri kolegici je bil 2x negativen,pa je bila že 6 tednov noseča.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2005 10:54:15   
Maja22
Jasnina, drzim ti pesti, da si user posted image ! Dobra si, da toliko casa cakas. Jaz sem test ponavadi naredila ze naslednji dan, ali pa drugi dan, ampak pri meni je user posted image  res redna, tako da ce mi je zamujala je bilo ponavadi to to. Tudi midva z dragim sva po kratkem premoru spet zacela pridno hopsati (ne vem zakaj ne morem vstaviti smeskota - sloncka?) in upava, da nama bo novo leto prineslo lepo darilo. Sporoci, ko bos kaj izvedela!

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2005 13:11:36   
Jasnina
Punce, ko mi pišete o negativnih testih mi vračate upanje in vsaj malo smeha na obraz, ker drugače sem user posted image  . Moj user posted image  mi ves čas pravi, da bom naljepša user posted image . Mogoče me je strah iti k G, da ne bi rekel, da nič ni, po drugi strani pa me ta dvom ubija. Jaz sem prvi test naredila 5 dan po izostanku, drugega pa 8 dan.
Tudi novega imam doma in še malo vztrajam, da ga ne uporabim. Kaj pa bi lahko bil vzrok, da ni M recimo, če nisem noseča. Do zdaj sem zasledila, da lahko to povzroči smrt bližnjega, nesreča, izguba službe ... Takšne stvari, ki te res Zelo vržejo v čustveno neravnovesje in stresno situacijo.

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2005 13:38:56   
lelaval
Jaz sem 3x uporabljala clearblue in 3x je pokazal pozitivno - vakokrat res bila user posted image .
Upam, da si tudi ti.user posted image

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2005 14:59:25   
Vilma
Jaz sem prejšnji teden naredila test iz DrogerieMarkta.
Imeuje se First Sign, stane pa 899 SIT.
Sem slišala že od parih punc, da je dober.
Mogoče za naslednjič, lahko poskusiš tega user posted image

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2005 20:48:56   
melitkica
Jaz sem 2x delala test s CB in oba sta takoj pokazala nosečnost. Baby Check mini pa mi je vedno postal zelo moten, a na koncu pokazal le user posted image user posted image . Nazadnje sem delala kar z obema, da sem bila res 100%. Želim ti, da čim prej zagledaš, kar si želiš!user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2005 0:38:03   
Nasy
jaz sem ginekologinjo vprašala, kako je s temi testi..je rekla, da so dobri vsi, je pa res, da ga CB nekej sračka zadje čase user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2005 13:53:09   
macca
Bravo, Nasy!user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ali si je že katera kdaj TAKO dala duška ob prihodu user posted image ??? HAHaHaHe

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2005 10:25:07   
petruskaL
hojla punce
mam eno vprašanje....
včeri 1 dan po izostanku M sm delala CB - pa učeri sm vidla en blag plusek....danc pa nism več prou prepričana, a sm ga vidla al ne....
Razumem da bo to težko opisat sam kaj je to za vas blaga črtica?
Če greste gledat moj post - malo znanosti o testih - tiste roza črtice - moj plusek je bil za uno tazadnjo, ko glih da se vidi, al pa še to ne. Prou res ne vem al sm sfantazirala tisti + al je pa res bil.
Kupla sm si (še vedno ni M user posted image ) BC mini, ki bo opravljen čez vikend v kolikor se ne pojavi user posted image . O znakih pa ne bi sploh nič rekla, ker se mi zdi, da sm vse že kdaj mela (mam pa čist drugač napet sp.del trebuha, kot bi me ves čas tiščalo).

(odgovor članu macca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2005 10:51:20   
pupika
Petruska če si videla plus je definitivno pozitiven. Tudi jaz sem imela blagi plus, pa sem bila noseča. Takrat ko pa nisem bila sem pa videla samo minus in nobene sence ali karkoli od tiste druge črtice.

user posted image user posted image user posted image

Poskusi pa test narest še z BC-Baby Check, ki ga kupiš v Sanolaborju, ta naj bi bil bolj občutljiv in veliko prej pokazal če si noseča.

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.