Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
blanč, močno, močno držim pesti zate!!!! A nisi malo prehitro delala test? Kako je pa s testom ti pa ne znam pomagat.
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ni testne črtice, je neveljaven. Upam, da je ratalo.
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:11:00
|
|
|
|
blanč
|
Saj to je samo zato, ker hočem prehitevat . Bemti no, tole čakanje ubija.
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:13:12
|
|
|
|
Pija76
|
Neveljaven test! Naslednji bo prbil en debel plus . Navijam!
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Saj to je samo zato, ker hočem prehitevat . Bemti no, tole čakanje ubija. Se 1000% strinjam.
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A nisi napisala, da imaš test šele nekje začetek decembra?? Mislim, da se prav spomnim.. Vem, da si nestrpna, ko čakaš na +!! Ampak verjamem, da bo + in da boš mamica . Držim pesti!!!!!
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:17:10
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: blanč Saj to je samo zato, ker hočem prehitevat . Bemti no, tole čakanje ubija. Se 1000% strinjam.
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:18:21
|
|
|
|
blanč
|
Suzi ja,šele drug mesec
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj bo čez 1 dan že drug mesec.
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:20:45
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Saj bo čez 1 dan že drug mesec. veseli december
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
blanč, ne sekiraj se!! Imam resnično ful dober občutek zate!!! Joj, potem boš pa čez 9 mesecev vozila tist dolg vagonček.. Najprej bo en prišel okrog ovinka, ti pa šele čez kakih 5 minut.
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:24:44
|
|
|
|
bambi75
|
Blanč ti pa res nimas sreče s CB. Se mi zdi da te je poleti tud nekaj zajebaval. No bo pa v ponedeljek močan plus. Pa veš da sem jaz tud danes delala test, da bi vsaj enkrat videla, kako zgledata dve črtici na testu.Saj bi mogu pokazat, če sem pa 5 dni po stopki. Pa viš je vseeno pokazal samo eno črtico. Sem bla pa še test je šel k vragu.
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:27:11
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Blanč ti pa res nimas sreče s CB. Se mi zdi da te je poleti tud nekaj zajebaval. No bo pa v ponedeljek močan plus. Pa veš da sem jaz tud danes delala test, da bi vsaj enkrat videla, kako zgledata dve črtici na testu.Saj bi mogu pokazat, če sem pa 5 dni po stopki. Pa viš je vseeno pokazal samo eno črtico. Sem bla pa še test je šel k vragu. O bambi baš sma nesretne
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:29:16
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi blanč, ne sekiraj se!! Imam resnično ful dober občutek zate!!! Joj, potem boš pa čez 9 mesecev vozila tist dolg vagonček.. Najprej bo en prišel okrog ovinka, ti pa šele čez kakih 5 minut. Zdej sem se šele začela sekirat. A si ti ja noraaaaaa, kdo bo pa za tolk otrok delu
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:30:48
|
|
|
|
blanč
|
Punce hvala vam za tolažbo, zdaj grem pa na eno večerjo pol pa ajat. V ponedeljek javim ponovni rezultat testa.
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:34:15
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Blanč ti pa res nimas sreče s CB. Se mi zdi da te je poleti tud nekaj zajebaval. No bo pa v ponedeljek močan plus. Pa veš da sem jaz tud danes delala test, da bi vsaj enkrat videla, kako zgledata dve črtici na testu.Saj bi mogu pokazat, če sem pa 5 dni po stopki. Pa viš je vseeno pokazal samo eno črtico. Sem bla pa še test je šel k vragu. O bambi baš sma nesretne Maš čist prav, kaj pa hočema neki izsilit če ne gre.
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:40:32
|
|
|
|
srki
|
Miklavž, Božiček, Dedek Mraz, vse to je pred vrati, ni hudič, da ti eden od njiju ne prinese lepega darila. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 20:12:26
|
|
|
|
gigi1
|
Blanči sem ti že na naši temi napisala... Ma, a nam jo more še neveljaven test tako zagost? Kot, da nam živčki že brez tega ne pojejo dovolj? P i z d a r i j a! Se opravičujem vsem za besede, sam tole me je pa res razkurilo
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 20:32:11
|
|
|
|
ledenka
|
blanči, ti lahko proizvajalca že skor tožiš ampak... prehitro je to blo! počak še ene 2, 3 dni in boš vidla čudovit plusek!
|
|
RE: clear blue 1.12.2008 9:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
In rezulat?? Da vidmo, če so se moje napovedi uresničile.
|
|
|
|
RE: clear blue 1.12.2008 11:56:56
|
|
|
|
Mariposy
|
Živjo punce, jaz sem tudi naredila test cb in mi je 2x pokazal plus nisem imela nobenega problema.Drugače pa v navodilih piše da je lahko neveljaven test zaradi prevelike ali premajhne količine urina. Lp
|
|
|
|
RE: clear blue 1.12.2008 11:58:45
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi In rezulat?? Da vidmo, če so se moje napovedi uresničile. Nisi se fejst zmotla.
|
|
RE: clear blue 1.12.2008 12:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
In to pomeni??!?! Upam, da bo + tudi na drugih testih!!!!
|
|
|
|
RE: clear blue 1.12.2008 12:13:42
|
|
|
|
mlinčka
|
Ti, Blančetka, a nas ti mal... A boš hitr potrdila naše sume, želje, pričakovanja al ne?! Daj, da te izljubimo !
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?