|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ciste, miomi itd....
17.11.2004 16:52:36   
Teya
mene pa zanima, kako G ugotovi, da imaš kakšne zgoraj naštete probleme....se to vidi na rednem pregledu, ali moraš imeti kakšne težave, zaradi katerih te sprejme na točno določen pregled?
če je vprašanje butasto, se opravičujem, ampak, mi res ne gre to v kišto....
hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ciste, miomi itd....
17.11.2004 17:24:17   
enci
nic ni butasto Teya,
celo zivljenje se ucimo in vprasti ni greh pravijo!!!
Mislim, da omenjene zadeve lahko ugotovijo z ultrazvokom.

Lp
enci:metulj:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ciste, miomi itd....
17.11.2004 17:30:02   
Teya
že, ampak kako sploh prideš do ultrazvoka....moraš imeti določene probleme? potem to vidijo tudi, če ti delajo UZ v nosečnosti?
full hvala enci!
....vsak komentar še vedno zelo dobrodošel....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ciste, miomi itd....
17.11.2004 18:21:41   
anajmad
Tako ti bom povedala.Odvisno je, kako je gin.sposoben.Meni v nosečnosti sploh ni videl miomov,pa so bili kar veliki.Ko me je že ful bolelo,me je poslal zaradi uruinfekta(brez,da bi mi pregledal urin) v bolnišnico.Tam pa mi je gin.takoj z UZ videla,da imam miome.Na žalost se je nosečnost žalostno končala.Gin.mora biti prvo človek,ki ti svetuje,ne pa prodaja meglo,takšno je moje mnenje.Če te boli,ali pa sumiš,da je karkoli narobe,kar zateži.Če ne drugače, pa pojdi drugemu gin.Tako sem jaz naredila.
en lp :morje:D.
Bom pa še enkrat povedala,kdo to je dr.Vitezica iz KP.Ker temu človeku,v življenju ne oprostim takšne šlamparije,kot je meni naredil in tudi hočem opozoriti druge nanj.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ciste, miomi itd....
17.11.2004 20:09:22   
Pia73
Punce jaz vam svetujem, da greste na pregled, če vas je strah, plačate tistih ne vem koliko 5.000 SIT za UZ in vas G pregleda.

Vrtnica1, moja sodelavka je imela miom in ji je G odsvetovala nosečnost, pa je kljub temu zanosila, sicer neplanirano a kljub temu. In nosečnost se je dobro končala.

Sicer pa, če niste prepričane, da vam je vaš G pravilno svetoval, poiščite še drugo mnenje, magar proti plačilu. Da si ne boste kdaj kaj očitale,...

Pa srečno,... :rozica::rozica::rozica:

Lp Pia73 :metulj:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ciste, miomi itd....
17.11.2004 21:12:48   
cmokec
Lep pozdravček!:bravo:

Po mojih izkušnjah (vendar nisem bila noseča) so znaki mioma zelo močne krvavitve v času menstruacije. Na dan sem porabila od 20 do 30 vložkov, ponoči pa sem imela kar od mojega sončka pleničko. Med menstruacijo sem imela tudi veliko izločenih mesnatih delčkov, včasih kar cele plahte. To je posledica tega, ker se maternica ne more normalno čistit. Pa obupno sem bila utrujena in nejevolna, kar je bila posledica nizke ravni hemoglobina, ker sem izgubljala toliko krvi. To so osnovni znaki mioma. Se pa miom hrani s hormoni, zato se praviloma v nosečnosti zmanjšajo ali celo izginejo, ker pikice:metulj::miska::zajcek: s svojo potrebo prevladajo:bravo: in miomu odvzamejo vir hrane. Vidni so z ultrazvokom.

cmokec :rozica::rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ciste, miomi itd....
18.11.2004 10:36:34   
Teya
Hvala vsem za odgovore...sama imam močne :hudicek: in med svežo krvjo se izločajo tudi koščki...ko sem prebrala na forumu od Pušenjaka, da to znajo biti pokazatelji za te vrste problemov, me je prijela panika, saj si zelo želim zanositi....zdaj sem tudi sama zastavila Pušenjaku to vprašanje, pa ni omenjal ne cist, ne miomov, ne nič drugega.....tudi nobenih bolečin nimam- razen prve dni M, kar pa naj bi bilo normalno, tko, da bom za1x dala to z glave...
full hvala še 1x vsem in srečno!
aja, pa še to, glede na to, da se vidi to z UZ, se potem vidi tudi v času nosečnosti, ali ne???? (ja evo, tolk bom jst z glave dala :)-)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ciste, miomi itd....
18.11.2004 13:25:48   
Teya
hvala!
lep dan vsem...

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.