Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: bUbAmAmA Pozdravček...danes ne tako vesel kod ponavadi celo ...... Danes sem imela morfologijo, vsa vesela da bom spet videla svojga mejhnega pikeca, in sem ga, lep, živahen, danes nam je celo pokazal kaj ima med nogami :) fantiček je :) .... Vse je bilo ok, teža 400g, vse, kar je pogledala je bilo lepo in prav, razen možgančkov namreč videla je, in pokazala mi, cisto na enem delu možgančkov, 8x7mm, izgledala je kod neka prazna luknjica v tisti lepi glavici, sicer mi je rekla da to ne pomeni nič nevarnega ali hudega, da to ponavadi izgine samo od sebe, meni kod laiku pa seveda padu MRAK NA OČI, MISLILA SEM DA MI BO SRCE POČILO, SOLZE SO LILE.... Dala mi je napotnico, za v LJ, na dodatni bolj obširni UZ, jutri takoj ob 8h pokličem, da se naročim, in upam, da me vzamejo čim prej, ker se ne morem pomiriti, samo mi je to v mislih in solze v očeh .... Z mojim dragim, zaradi katerega sem najsrečnejša na svetu, sva rekla da nebova "sikirala" naših staršev in bližnjih, da bova to dala čez sama in v upanju da bo ( VEM DA BO, VEEEEM...) vse v najlepšem redu na pregledu, in da jim sploh nebova kdaj rabila rečt za tale dan-glede cist..... PROSIM, ČE IMA KATERA IZKUŠNJE, ALI POZNA KOGA Z IZKUŠNJAMI, NAJ MI NAPIŠE SVOJO IZKUŠNJO....HVALA! NI LEPŠEGA KOT OTROČEK!!!!!!! Tudi jaz poznam primer, kjer je mamica na morfologiji izvedela, da ima njen fantek cisto na možganih in je imela kontrolo v Lj, pri 32. tednih pa je cista izginila in rodila je zdravega fantiča! Srečno in verjemi, da bo vse OK!
|