|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cista in zanositev
23.10.2006 18:50:03   
prestrašenka
Pozdravljene,
z možem spet upava, da bova kmalu lahko postala starša, do zdaj nama še ni bilo usojeno. Zanima me, če imam manjšo cisto, ali lahko ta kakorkoli vpliva na zanositev. Ima katera podobne izkušnje? LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cista in zanositev
23.10.2006 19:14:52   
inibini
živjo!jest imam podoben primer samo da sem že zanosila ampak čez dva meseca in pol sem imela ss.samo cista pr men ni bila vzrok ss.kaj ti pa pravi ginekolog?men je rekla da ni nč hudga!

(odgovor članu prestrašenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 20:05:16   
Anonimen
men je ravno danes G ugotovila, da imam cisto. čez 2 meseca imam kontrolo, če se bo povečala bo najbrž potrebna operacija, drugače pa nič. sumi pa na endiometrozo (ali nekaj takega-se nisem čist zapomnila).. Prej ni nikoli bilo nič, sedaj pa se je to pojavilo-ker sem nehala jemati KT.

Tud jaz mam zdej dvom, ali naj poskušam zanositi ali raje počakam 2 meseca?? Sem čist pozabla tam vprašat..

sem pa mal pregledala forum in ugotovila naslednje: maš dve vrsti cist- vodene in krvave. vodene izginejo same, krvave je treba operirati. naj me katera popravi, če sem napisala narobe..user posted image

kako pa vpliva na zanositev pa tud mene zanima.

(odgovor članu inibini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 20:46:55   
PBJ
Sem že nekajkrat pisala, da sem zanosila kljub cisti, ki je počila nekje v 4. mesecu nosečnosti:
Poglejte pod moja sporočila nekoliko nižje
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=885794&mpage=1&key=endometrioza

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 10:42:19   
prestrašenka
Aha, torej cista zna biti problem pri zanositvi, ni pa nujno. Ginekolog mi je rekel, da je čokoladna in da je zelo majhna, da ne raste, čeprav sva oba pričakovala, da bo ob M počila. No, upam, da se vam kmalu oglasim z veselo novico in da ne bo potrebna operacija. Lep dan vsem in res hvala za odgovore.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?