Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 20:56:36
|
|
|
|
CatJa
|
Ojej, :(( ne vem, drzimo pa pesti, da bo vse vredu!!! :rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 20:58:49
|
|
|
|
ninocka
|
sori, nima pojma, ampak :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: za vas 3 in da boste cimprej spet skupaj...
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 20:59:37
|
|
|
|
india
|
Žal vama ne znam nič povedati, le pesti držim za vas!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2005 21:04:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2005 21:05:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2005 21:05:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 21:12:47
|
|
|
|
Moyca_
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 21:16:22
|
|
|
|
ninocka
|
Sem sla gledat se v knjigo Otrok od rojstva do sole, pa nic not ne pise :(
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 21:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 21:25:01
|
|
|
|
Snoopika
|
:angel::angel: upam na najbolje...Jaz poznam samo obrnjeno situacijo...ko je preveliko število...ponavadi je to problem...tako, da žal ne morem pomagat, bom pa močno držala pesti.
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 22:03:00
|
|
|
|
ana b
|
Doječa mati ima pravico biti z dojenčkom!!!!!!!!!!! Kaj še dela v Kranju? Srečno
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 22:05:14
|
|
|
|
CatJa
|
Joj, to sem tudi jaz zdele razmisljala. Uboga mamica, kako ji mora biti pri srcu, ko ne ve kaj in kako in ne more biti z njim :((
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 22:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti in verjamem, da bo vse v redu. Zdajle brskati po leksikonih in netu po moje ni dobro, ker lahko popolnoma falimo, ker nimamo blage veze o tem. Lahko povročimo nepotrebno dodatno skrb. Zdržita to noč, jutri vama bodo zdravniki gotovo povedali že kaj več. Saj Cipresa bo pa tudi kmalu že doma, skupaj vama bo res lažje. Vsem trem skupaj pa sploh. Držim pesti, da bo to čimprej.
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 22:13:04
|
|
|
|
spacey
|
Tudi pri nas doma mislimo na vas ter stiskamo pestke in tačke, da bo vse ok, kar tut mora bit!
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 22:21:26
|
|
|
|
Gina
|
Ne, nimam izkušenj, imam pa sodelavko, pri kateri imajo to v družini - dedno. Ni prav fino, če je to enako. Gre za nestrjevanje krvi najbrž ali kako?
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 23:18:22
|
|
|
|
cmokec
|
:miska::miska: Držim pesti, da se vse srečno razplete. :miska::miska:
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 11.8.2005 23:43:15
|
|
|
|
Margareta
|
Res mislim na vas, da bo vse v redu.:rozica::rozica::rozica::rozica: Pozdravi Cipreso in malega
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 12.8.2005 7:52:55
|
|
|
|
buča
|
Ojla,saj bo,držim pesti. Sama sem pred 4 leti imela pomanjkanje trombocitov,moje število je bilo 32.Sem hodila v lj.na vse mogoče preiskave in so nakoncu ugotovili,da se je aparat pri štetju trombocitov zmotil...in to ene 3 krat...ampak sum na trombocitopenijo je ostal...ugotovili so mi,ko sem šla ven ruvat zob in se mi kri od 8 zjutraj do 1 ponoči ni ustavila in sem mogla v dežurno po injekcijo.. Pomoje so takšni ljudje hemofiliki in se jim kri ne ustavi,oz.se jim ustavlja prepočasi in morajo ob kakršnikoli malo večji rani po injekcijo..pa kot se spomnim,je to lahko le moški..:zmeden2: lp
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 12.8.2005 8:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Trombociti ali krvne ploščice so se sposobne sprijemati med seboj in izločati snov tromboplastin,ki začne strjevanje krvi.Tako pomagajo,da kri zlepi rztrganine v drobnih žilah in kapilarah.Pri pomankanju trombocitov v krvni plazmi,se kri ni sposobna strjevati. Žal mi je le toliko o tem,o hemofiliji pa ne bi pisala,ker močno dvomim da je možnost tega obolenja,razen seveda,če ni kdo femofilik v Cipresinem rodu,kajti ženska ne oboli za to krvno boleznijo samo prenese jo na naslednji rod. Kaj pa vajin RH faktor?
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 12.8.2005 8:25:35
|
|
|
|
Maxica
|
Ma vi pa res nimate sreče:(. Držim pesti za vas in da bi bili čim prej skupaj. Zaslužite si to.:miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
cipresa rabi pomoč!!!!!!!!!!!! 12.8.2005 8:56:45
|
|
|
|
ninocka
|
Tuki je ena stran, k je mal vec napisan o vsem, ampak upam, da sem falila in da pri vajinem pikcu ne gre za to. http://www.drustvo-hemofilikov.si LP, se zmeri drzimo fige in :rozica: cipreski in zigatu (pa seveda tebi)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?