|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ciklus M
1.10.2008 9:04:17   
Anonimen
Punce eno vprašanje.

M sem imela že dolga leta na 28 dni, zadnje mesece (pol leta) pa imam vedno krajši ciklus, sem že prišla na 26 dni.
a katera ve zakaj do tega pride? Na user posted image delava pa že leto in pol, no pa še ni bilo pozitivnega testa.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ciklus M
1.10.2008 9:24:45   
sensi
Živijo,na tvoje vprašanje ti ne bi znala odgovorit.Se pa meni dogaja ravno obratno,kot tebi.Prej natančno na 30 dni,zdaj po 1 letu neuspešnega delanja na user posted image .se mi pa kar nekaj premika za naprej,oz.mi niha.V juliju mi je zamujala 15 dni,v avgustu sem jo dobila točno na 28 dni,no ta mesec pa je zamudila 7 dni in spet je upanje splavalo po vodi.Te smem vprašat koliko si stara,pa pri zdravniku si že bila?

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2008 9:34:14   
sakuL
user posted image hm , tut jest nebi znala odgovorit, pač pride do neravnovesja hormonov, ... itk, pa so ponavadi po prenehanju jemanja KT, M bolj neredne kot redneuser posted image

veliko user posted image pa bouser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2008 9:41:27   
Anonimen
nisem jemala KT. in mi je res čudno to.

prej sem lahko načrtovala v točno kdaj bom dobila, še pol leta pred poroko sem zračunala za vsak mesec in je bila v nulo točna.pa za pregled G, zdaj pa cela zmešnjava.

(odgovor članu sakuL)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2008 9:47:33   
sakuL
hormon te dajejouser posted image tega ne moreš ustavit, se bo postimalo samo od sebeuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?