Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 12:04:41
|
|
|
|
Lejči
|
Lunca, kaj pa če mogoče še v KR vprašaš, če jih vzamejo?
|
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 12:08:25
|
|
|
|
Šaki
|
a da se je ta trgovina zaprla al kako.
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 12:32:58
|
|
|
|
Lunca1
|
Sem vprašala že v KR in Lj, jih ne smejo vzet. Trgovina je menda zaprta.
|
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 13:10:52
|
|
|
|
kaya2007
|
bedni so. jaz od odprtja njihove trgovine v mercator centru, še nisem dobila kartice, pa sem vsaj 3x pustila podatke.
|
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 13:48:28
|
|
|
|
Lenny
|
Slabo kaže. Leto 2007 so končali z izgubo, zaposlenih je 0. Za 2008 sicer še ni objavljenih podatkov, TRR pa je še odprt. Nisem pa jih našla med stečajniki.
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 15:00:17
|
|
|
|
Lunca1
|
zadeva je rešena, sem dobila gospo na mobi in se bova dobile ta teden, da mi bo namesto bonov dala gotovino
|
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 15:00:58
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 bedni so. jaz od odprtja njihove trgovine v mercator centru, še nisem dobila kartice, pa sem vsaj 3x pustila podatke. v Kranju je pa drug lastnik, v Radovljici je bila samo franšizna prodajalna
|
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 4.3.2009 9:11:03
|
|
|
|
Lenny
|
O super
|
|
RE: chicco radovljica - boni 4.3.2009 9:17:47
|
|
|
|
Hanuši
|
Punce ga. iz Radovljice ni popolnoma nič kriva. Sem delala v Chiccu in ta dotična ga. je k meni hodila po robo. Ja res je imela samo našo franšizo. Krivo je vodstvo samega Chicca. Pod takimi pogoji je bila še dobra, da je zdržala toliko časa s franšizo. Sam oni so pa zdej vsi lepi in se zgovarjajo na njo, čeprav so v Ljubljani vse zakuhal in bi moral zdej vse to še rešit. Če ti ne dajo robo oz. staro res ne moreš posla furat tko kot bi blo treba
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?