|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   chicco duda
8.7.2009 11:47:26   
Šaki
sm enkrat zasledila tole dudo od chicco-ta.taka smešna je.mal drugačna od odstalih pa me zanima kje ste jo kupile?

♥ moja dva zaklada ♥
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: chicco duda
8.7.2009 12:04:33   
travica
misliš celo iz kavčuka? v baby centru jo imajo.
user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2009 12:47:53   
mama_milchy
jaz sem tako kupila v Lekarni; ko smo pa to založili pa kr v Mercator centru, Je pa kr velika ta duda;

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2009 15:48:24   
Šaki
aja to je ta ki je tud v bc.
A NI bla enkrat ena tema od take bolj velike pa ki ima tak cucelj kot enka bunkica..ali je to ta????

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2009 17:03:30   
mama_milchy
naša je taka:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=134164

user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2009 19:56:26   
travica
tiste ki so imele cucelj kot bunnkica so stare- jo je pred 5 leti kolegica kupila, sedaj pa jih ni več nikjer

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2009 21:46:57   
sabina1345
Mi imamo točno take dude. Najprej je imela velikost 0+, od četrega meseca dalje pa 4+. Na to dudo se je navadla in drugih sploh kupovali nismo. Nam je všeč, ker je cela iz kavčuka, in tudi če zaspi z obrazkom na dudi jo nič ne moti. Okoli ust nima nikoli nič rdeče, ker je vse lepo mehko. Prvo smo kupili v lekarni na poti iz porodnišnice, nato pa v BC.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2009 23:37:41   
maktub
tole dudo imamo tudi mi in je super super,, nebi jo menjala za nič na svetu! nas fantek sevedno zaspi z dudo ali pa si jo ponoči kr sam da v usta in četudi zaspi ga nič kaj preveč ne žuli ker je lepo mehka... ni lepa za videt ampak nam je super

(odgovor članu sabina1345)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?