Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cesta od kozine do opatije 3.7.2009 14:01:16
|
|
|
|
end1
|
kar lepa regionalaka, sam med vikendi polna počasnih Italijanov.
|
|
|
|
RE: cesta od kozine do opatije 3.7.2009 14:07:46
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
aha kul. ne gremo med vikendom gremo v torek :)
|
|
|
|
RE: cesta od kozine do opatije 3.7.2009 14:07:55
|
|
|
|
Hope2
|
Kar lepo še naprej čez knežak , boste ziher prej prišli. Smo šli zadnjič med tednom, pa eno delo na cesti in zapora, pa semafor, pa gneča vseeno
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 3.7.2009 14:08:35 >
|
|
|
|
RE: cesta od kozine do opatije 3.7.2009 14:20:13
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: cesta od kozine do opatije 3.7.2009 15:21:33
|
|
|
|
lukec
|
No tole je pa dobro vedet, gremo na Lošinj 21.
|
|
RE: cesta od kozine do opatije 3.7.2009 15:53:52
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Kar lepo še naprej čez knežak , boste ziher prej prišli. Smo šli zadnjič med tednom, pa eno delo na cesti in zapora, pa semafor, pa gneča vseeno ja so začela dela na cseti v Podgradu in bodo tam do 31.8., sem zdajle zvedla, pred 14 dnevi jih ni bilo. Mogoče je res bolš čez Knežak, kaj pa vem meni ni.
|
|
|
|
RE: cesta od kozine do opatije 3.7.2009 18:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar lepo še naprej čez knežak , boste ziher prej prišli. Da. In med tednom ni nobene gnece.
|
|
|
|
RE: cesta od kozine do opatije 3.7.2009 21:29:23
|
|
|
|
Tinky
|
danes smo se vrnili iz Cresa. Cesta od Kozine do Opatije je ok, nobene zapore zaradi cestnih del, je pa ubitačna cesta pred Brestovo, je kar en lep kos v makadamu in z 2. semaforji, ker jo na novo asfaltirajo.
|
|
RE: cesta od kozine do opatije 3.7.2009 22:44:59
|
|
|
|
ency
|
Od Kozine do mejnega prehoda Starod rabi meni cca 25min, je pa pametno, da se drzis omejitev, saj zna bit veckrat kaka radarska kontrola, se posebno v Hrpeljah, Materiji in Hrusici. Se pa potem vleče tista cesta od Staroda do prikljucka na avtocesto v Rupi (hr), zato gres lahko v Pogradu na Ilirsko Bistrico in potem na mejni prehod Jelšane.Ker na Starodu je za vikend vse polno Italijanov. Cesta čez Knežak je tudi meni katastrofa, še posebno tisti grozni ovinki.
|
|
|
|
RE: cesta od kozine do opatije 4.7.2009 7:53:34
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky danes smo se vrnili iz Cresa. Kakšno ste pa imeli kaj vreme?
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?