Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2009 11:27:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: certifikat o aktivnem znanju angleščine 2.10.2009 11:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
british council
|
|
|
|
RE: certifikat o aktivnem znanju angleščine 2.10.2009 11:46:28
|
|
|
|
Klemy82
|
Dobiš ga tudi na FF. Pokliči v tajništvo oddelka za anglistiko in amerikanistiko, zveš vse info. Mislim pa, da njihov certifikat velja samo v Sloveniji,tako da za potrebe službe bi moralo zadostovati. Mednarodno veljavni certifikat pa dobiš na British councilu. Jih je več, glede na zahtevnost in namen, za kaj rabiš.
|
|
RE: certifikat o aktivnem znanju angleščine 2.10.2009 13:58:53
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Se težavnost res razlikuje? Govori se namreč, da je na FF lažje kot na RiC? Bo držalo, na FF boš hitreje prišla na vrsto in tudi težavnostna stopnja je malce nižja od RiC. Na Britanskem svetu (British Council) so izpitni roki samo decembra (pohiti, ker so prijave le to 7.10.), marca in junija in kot že napisano je izbira tu večja (odvisno od stopnje znanja, najmanj kar potrebuješ, da ti bodo v službi priznali pa je FCE - pa še o tem bi se v službi pozanimala, če ga priznajo).
|
|
|
|
RE: certifikat o aktivnem znanju angleščine 2.10.2009 14:07:40
|
|
|
|
marty5
|
Jaz ga imam tudi iz British Council - in sicer BEC (buisness english). Ni ravno lahko, ampak se da
|
|
RE: certifikat o aktivnem znanju angleščine 2.10.2009 19:59:51
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: marty5 Jaz ga imam tudi iz British Council - in sicer BEC (buisness english). Ni ravno lahko, ampak se da Tudi BEC bi šlo (pod pogojem, da ti ga v službi priznajo), ampak zopet bi potrebovala najmanj BEC Vantage, BEC Preliminary bo premalo.
|
|
|
|
RE: certifikat o aktivnem znanju angleščine 4.10.2009 16:08:30
|
|
|
|
tinkatonka
|
Pozdravljeni, najprej najlepša hvala vsem za odgvoore. Sem se odločila, da bom šla na izpit za pridobitev certifikata kar na filo faksu, ker so najbolj prilagodljivi glede časovnega opravljanja izpita. Imam pa eno vprašanje...glede na to, da je na razpolago cel seznam profesorjev angleščine, pri katerih lahko opravljas ta izpit, me zanima ali koga priporocate: http://www.ff.uni-lj.si/fakulteta/Dejavnosti/CPI/IzpitiIzTuihJezikov/ANGLESCINA.htm? Lp Tina
|
|
RE: certifikat o aktivnem znanju angleščine 4.10.2009 16:35:56
|
|
|
|
zmajaz
|
Vseh na tem seznamu sicer ne poznam, ampak meni je bila super Agnes Pisanski Peterlin - je bolj taka mila, no. Je pa tako - eni od teh so z oddelka za anglistiko, drugi pa z oddelka za prevajalstvo in ta prvi so po mojih izkušnjah večinoma precej bolj zaj... kot ta drugi.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 4.10.2009 16:40:26 >
|
|
|
|
RE: certifikat o aktivnem znanju angleščine 4.10.2009 18:56:20
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Pozdravljeni, najprej najlepša hvala vsem za odgvoore. Sem se odločila, da bom šla na izpit za pridobitev certifikata kar na filo faksu, ker so najbolj prilagodljivi glede časovnega opravljanja izpita. Imam pa eno vprašanje...glede na to, da je na razpolago cel seznam profesorjev angleščine, pri katerih lahko opravljas ta izpit, me zanima ali koga priporocate: http://www.ff.uni-lj.si/fakulteta/Dejavnosti/CPI/IzpitiIzTuihJezikov/ANGLESCINA.htm? Lp Tina Jaz ti toplo priporočam Zorko Jakoš... iz osebnih izkušenj zelo mila in popustljiva....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?