Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
cepljenje proti tuberkulozi 28.9.2005 17:14:52
|
|
|
|
hugolina
|
Pozdravljene! Malo sem zmedena , zato bi vas prosila za vaše izkušnje. Danes sva imela z Janom prvo posvetovalnico. Vse bp. 26.9. je dopolnil en mesec. Dobila pa sem tudi skripto o cepljenju v kateri piše, da so otroci cepljeni proti tuberkulozi že takoj prve dni (se pravi v bolnici). Ko sem šla gledat knjižico cepljenja v njej ni nič označeno, prav tako imam v materinski knjižici, tam ko je ta kratica (BCG) prekrižan NE. Se pravi, da ni bil cepljen. Govorila sem s svojo sestro in je pogledala pri hčeri (6 let), pa ima v rumeni datum cepljenja, ko sta bili še v bolnici. Zdej pa ne vem. Mogoče bom izpadla neumno, ampak mi res ni jasno. Ali to sedaj opravijo kasneje ali pa so mojega sinčka zgrešili (če je to dandanes sploh možno). Resnično me zanima, ali so bili vaši cepljeni v porodnišnici, sploh zadnji letniki???
|
|
|
|
RE: cepljenje proti tuberkulozi 28.9.2005 17:40:46
|
|
|
|
hugolina
|
Ups, se opravičujem! Sem našla podobno temo na sosednjem forumu (dojenček, novorojenček) in s tem hkrati tudi odgovor.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti tuberkulozi 28.9.2005 17:42:37
|
|
|
|
PBJ
|
Po novem ne cepijo več, razen če je imel kdo v ožjem sorodstvu tuberkulozo. Jaz sem morala v porodnišnici podpisati, da je nihče ni imel. Smo imele par dni nazaj debato na tem foromu o tem. Baje lahko daš sama cepiti - samoplačniško. lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.