Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cepljenje proti rotavirusu 28.2.2008 9:54:07
|
|
|
|
taras76
|
Jaz se nisem mogla odločiti ali ja ali ne. Vendar sem jo na koncu dala. Dobi dve cepivi (po žlički), ki pa ju je potrebno plačati 2x65. Otrok naj bi bi s cepljenjem zaščiten vsaj dve leti. Meni je pediatrinja dala zgibanko, kjer so vse informacije.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti rotavirusu 28.2.2008 10:47:55
|
|
|
|
blue sky
|
Meni je žal, da nisem dala cepiti svojega otroka. Žal nam nihče ni omenil, da to cepljenje obstaja, tako da smo zamudili. Ga je pa mali pred kratkim prebolel in je bilo zelo hudo, tako da bomo naslednjega otroka najverjetneje cepili.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti rotavirusu 28.2.2008 11:58:11
|
|
|
|
N _ B
|
TUKAJ TUKAJ
|
|
|
|
RE: cepljenje proti rotavirusu 28.2.2008 12:00:23
|
|
|
|
Aja32
|
JA! Definitivno. Mi smo imeli pri starejšem ravno 3 tedne nazaj rotavirus, pupo so dali pa cepit. Popolnoma nič se ni nalezla - pa sta bila non-stop skupaj. Lp A
|
|
|
|
RE: cepljenje proti rotavirusu 28.2.2008 14:13:56
|
|
|
|
sonchek
|
Mi smo jo tudi včeraj prvič cepili proti rotavirusu...sem bila resnično ZA, glede na to da gre takoj po končani moji prorodniški v vrtec...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?