Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cepljenje pri enem letu 21.9.2006 15:54:56
|
|
|
|
mojcapr
|
Otroke, ki imajo alergijo na jajce cepijo v bolnici pri 1 letu, kjer je pod nadzorom. Zjutraj prideš tja, kjer te testirajo na cepivo - kožni testi, in potem te cepijo. V bolnici si do 17 popoldan-do vizite in potem lahko greš domov, če je vse vredu. Moja mala ni imela nobenih problemov, še zajokala se ni, ko so jo piknali. Ne vem kaj bi te bilo tako strah, saj si v bolnišnici, kjer lahko tamalemu takoj pomagajo, če bi slučajno prišlo do reakcije. Sploh pa si skoz zraven njega ti , ki boš najhitrej videla spremembo na otroku.
|
|
|
|
RE: cepljenje pri enem letu 21.9.2006 18:43:53
|
|
|
|
SašaR
|
Nam so rekli da moramo imeti popolnoma vpeljan rumenjak in če je vse OK potem te cepijo. Niso pa rekli za beljak.
|
|
RE: cepljenje pri enem letu 21.9.2006 21:08:49
|
|
|
|
tlb
|
meni je alergologinja rekla, da se v takem primeru cepljenje prestavi za 3 mesec in nato opravi v BOLNICI (in ne v ambulanti v zdravstvenem domu, kot je bilo verjetno do sedaj in se morda tega bojiš-zaradi manj osebja in ostalih medicinskih "pripomočkov"). V bolnici nato otročka opazujejo-ti si seveda z njim-in nato po nekaj urah odpustijo. Sama vsekakor omeni lečeči pediatrinji, da te je tega cepljenja zaradi alergije strah, morda pa poišči še drugo mnenje (alergolog). Sicer pa srečno tebi in malemu sončku! Lep pozdrav!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?