|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cepljenje-norice
18.1.2007 1:08:00   
ČebelicaMaja
Prijateljica je slišala, da baje po novem cepijo tudi za norice. Cepljenje je samoplačniško in stane 13000sit. Naju pa obe zanima, ali je tukaj kdo, ki je otroka že cepil za norice in kakšne so izkušnje, pa seveda, če drži prvotna informacija...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cepljenje-norice
18.1.2007 7:25:18   
bajsek
ČaV!

Jst prvič slišim, da bi cepili proti noricam. Nič pa  ne trdim, ker je vse možno. Kje pa si to izvedela?
Kaj pa vem, glede cepljenja - eni se bunijo že zaradi rednega cepljenja, kao da je to full škodljivo, po drugi strani, zakaj pa ne, kaj pa vem....
bom tud jst vesela vaših izkušenj.
lp

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2007 8:01:09   
Sibil_
Ja, mi smo cepili sina, ki je star nekaj več kot dve leti.In tudi sama se bom cepila čimj rodim oziroma čim bo možno.

Cepljenje je samoplačniško, svetujejo ga alergikom.Stranskih učinkov nima, v nekje 5% primerov se lahko pojavijo mehurčki v roku 23 dni, ampak največ 10 mehurčkov.Cepljenje tudi varuje pred herpesom, oziroma se v starejših letih ne pojavlja herpes zoster (ki je zelo tečen).Po cepljenju otrok ni kužen, razen če se pojavijo mehurčki in to samo dokler se ne poseušijo.

Mi imamo samo dobre izkušnje in drugega otroka bomo tudi cepili, sigurno.Če te pa še kaj zanima pa vprašaj,LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2007 11:53:26   
mml
Rutinsko cepijo otroke proti noricam v ZDA, Kanadi in na Japonskem. Povsod imajo zaenkrat dobre izkušnje. japonci cepijo že več kot 10 let, Američani približno 7 ali 8 let. Po novih priporočilih svetujejo še en odmerek cepiva proti noricam, za poživitev imunosti, med 4. in 6. letom starosti.
Pri nas zaenkrat priporočajo cepljenje odraslim, ki noric niso preboleli, ker so lahko norice pri odraslih zelo huda, včasih celo smrtna bolezen.

Jaz tudi razmišljam, da bom user posted image  cepila, samo da mine tole obdobje viroz in bo zdrava

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2007 12:05:03   
Olivija
jaz sem samo slišala, da ga odsvetujejo. Točnih razlogov se ne spomnim.

Drugače sem zagovornik cepljenja samo se mi pa zdi bolj praktično, da jih otrok preboli in da ima mir, kot pa to, da bi moral še obnavljati cepljenje.

Je pa res, da ima Ana zdaj tri še ne čisto zaceljene rane na obrazu in zdaj čakamo kaj bo.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2007 20:20:31   
rija
meni je to celjenje predlagala P, ker se pri našem malčku bojimo visoke vročine, ki pa je ob izbruhu noric prisotna in verjetno ga bomo res dali cepiti.

zagotovila mi je, da nekih posebnih stranskih učinkov naj nebi bilo, je samoplačniško okrog 15 jurjev (mater, ne morem se na eure navadituser posted image ) in ga lahko cepiš kadarkoli...

...vox populi...

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?