Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cepljene proti tetanusu v 10.tednu 11.6.2010 22:19:45
|
|
|
|
Taddy78
|
A nisi tam vprašala oz. povedala da si noseča?
|
|
|
|
RE: cepljene proti tetanusu v 10.tednu 11.6.2010 22:24:13
|
|
|
|
mamica00
|
sem povedala in tudi preklicali so vse mogoče zdravnike in se na koncu odločili da me cepijo!
|
|
|
|
RE: cepljene proti tetanusu v 10.tednu 12.6.2010 17:55:48
|
|
|
|
Pokora
|
Ne skrbi. Tudi jaz sem bila cepljena proti tetanusu (mislim da ravno v desetem tednu), ker sem stopila na zarjaveli žebelj. Ko sem povedala da sem noseča, so me pomirili da s tem istim cepivom cepijo dojenčke pri treh mesecih, ter da je to "mrtvo" cepivo, tako da ni bojazni za plod! Želim ti čim manj poškodb v bodoče
|
|
|
|
RE: cepljene proti tetanusu v 10.tednu 12.6.2010 22:21:46
|
|
|
|
mamica00
|
ej pokora hvala ti za ta odgovor si me ful pomirila,tako sem jezna na sebe da sem po domače rečeno štor,in me boli kot hudič pa vse bi bilo vredu če ne bi imela doma dve mali hčeri 3,5 in 1,5 pa še sama sem doma skor cel dan pa po eni strani je še sreča da je poletje da je malo za oblačit tamali dve!
|
|
|
|
RE: cepljene proti tetanusu v 10.tednu 13.6.2010 11:28:18
|
|
|
|
Pokora
|
Joj res ti ni za zavidat O štorih pa raje ne bi razpravljala, ker mi ni para! Že tako sem prvovrstni štor, v nosečnosti se pa to samo še potencira. Sem se včeraj zvečer ko sem rezala lubenico tudi jaz urezala... Sem ti pa včeraj pozabila napisati da sem bila proti tetanusu cepljena v prvi nosečnosti in je z malim vse ok, tako da je res brez veze da si zaradi tega delaš skrbi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?